Norwich – West Ham 0:4 (kon.) | Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Liverpool – Burnley 1:1 (kon.)
Sheffield Utd. – Chelsea 3:0 (kon.) | Brighton – Manchester City 0:5 (kon.)
koniec
Brighton & Hove Albion
0:5 (0:2)
Manchester City
Sobota 11.07.2020, 21:00 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 35. kolo
Predzápasové kurzy
    81. Raheem Sterling (MAC) - 0:5
     
    81
    Manchester City dal gól!
    Komické číslo teraz predviedli v obrane domáci, ktorí zaň boli odmenení piatou loptou vo svojej sieti. David Silva nakopol loptu na Sterlinga, ktorý si chcel pri svojom prieniku prehodiť loptu ponad Dunka. Ten loptu hlavou posunul k brankárovi Ryanovi, ktorý sa ale k nej nedostal a namiesto toho spadla ležiacemu RAHEEMOVI STERLINGOVI, ktorý spadol v súboji s Dunkom, na hlavu. Od nej sa potom odrazila pomedzi nohy brankára Ryana do brány, odkiaľ ju už nedokázal vykopnúť ani vracajúci sa Burn v sklze.
    56. Bernardo Silva (MAC) - 0:4
     
    56
    Manchester City dal gól!
    Bernardo Silva vystrelil z hranice pokutového územia a jeho nie príliš silná strela vypadla brankárovi Ryanovi. Dobiehajúci Jesus ešte loptu nezasiahol, tá sa ale dokotúľala až k BERNARDOVI SILVOVI, ktorý ju už na druhýkrát bez problémov poslal do siete.
    53. Raheem Sterling (MAC) - 0:3
     
    53
    Manchester City dal gól!
    Hostia odskakujú už do trojgólového náskoku! Mahrez mal na pravej strane hromadu času na to, aby sa rozhodol, kam nacentruje. Loptu si preto posunul na ľavačku a poslal ju na zadnú tyč, kam si nabehol osamotený RAHEEM STERLING a ten hlavou loptu usmernil do siete.
    44. Gabriel Jesus (MAC) - 0:2
     
    44
    Manchester City dal gól!
    Hostia navyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! De Bruyneho center do šestnástky predĺžil na zadnú tyč hlavou Rodri a tam loptu zblízka dorazil do odkrytej brány Brightonu GABRIEL JESUS. Domáci ešte reklamovali ofsajd brazílskeho útočníka, ten sa ale nestal a gól teda platí.
    21. Raheem Sterling (MAC) - 0:1
     
    21
    Manchester City dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Mahrezov nákop pred šestnástku Brightonu sklepol Jesus hlavou na RAHEEMA STERLINGA, ktorý si loptu naviedol na pravačku a presnou strelou po zemi ju poslal k ľavej tyči Ryanovej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 21. Sterling, 44. Jesus, 53. Sterling, 56. B. Silva, 81. Sterling

    Karty:   83. Bissouma (BRN)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 3:12. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 7:3.
    Brighton & Hove Albion: Ryan – Montoya (59. Lamptey), Webster, Dunk (C), Bernardo – Bissouma, D. Pröpper (59. D. Stephens) – Groß (78. Burn), Mooy, Trossard (70. Džahánbachš) – Connolly (59. Maupay).
    Náhradníci: Button – Burn, Duffy, Džahánbachš, Mac Alister, Lamptey, Maupay, G. Murray, D. Stephens.

    Manchester City: Ederson – Walker, García (72. Stones), Laporte, B. Mendy (64. Zinčenko) – De Bruyne (C) (64. D. Silva), Rodri (72. Fernandinho), B. Silva – Mahrez, Jesus (64. Foden), Sterling.
    Náhradníci: Carson – Doyle, Fernandinho, Foden, Otamendi, Palmer, D. Silva, Stones, Zinčenko.

    Rozhodca: Scott – Smart, Eaton