Osasuna – Vigo 2:1 (kon.) | Valladolid – Barcelona 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Real Betis 1:0 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
2:1 (1:1)
Celta Vigo
cz Sobota 11.07.2020, 17:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španielska LaLiga • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (19:02:14)
     
    Je dobojováno. Celta de Vigo nakonec neudržela hubené vedení z dvanácté minuty a brankou v první minutě nastavení nezískává ani bod. Boj o udržení pokračuje, ještě to bude velice zajímavé. Žolíkem se stal José Arnáiz, který přišel na hřiště po hodině hry a rozhodl v první minutě nastavení přesnou hlavičkou.

    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 7:7. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední šance na drama? Celta měla k dispozici rohový kop v poslední nastavené minutě, ale hlavička na první tyčce se nepovedla a Osasuna bere tři body.
     
    90+3
    Pro hostující mužstvo je to asi dosti frustrující, protože také mohli vstřelit vedoucí branku. Ale takový už fotbal je, rozhodují góly a těch dali dnes domácí více.
     
    90+1
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Celkem nenápadná akce, která končí dost možná vítěznou brankou duelu! JOSÉ ARNÁIZ se projevil jako výborný žolík. Útočník Osasuny si naskočil na centrovaný balon z levé strany a hlavou jej usměrnil ke vzdálenější tyčce!
     
    90
    Začala poslední minuta základní hrací doby a tempo hry pomalu a jistě upadá. Nejspíše se už ničeho velkého nedočkáme a utkání skončí smírně.
     
    88
    Hráči Osasuny to zkouší opatrně a kombinují až s obranou. Uvidíme, zda se jednomu z celků povede vymyslet nějakou akci, která by jim zajistila vítězství.
     
    87
    Hrají se poslední minutky utkání a stále jsme se nedočkali vítězné branky, která dost možná ani nepřijde. Celta sice rozehrávala standardní situaci, ale ta nebezpečí nepřinesla.
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Lucas Olaza, přichází Brais Méndez.
     
    84
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Jon Moncayola.
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Roberto Torres, přichází Kike Barja.
     
    83
    Osasuna opět přebírá otěže utkání a je v druhé polovině poločasu aktivnějším týmem. Podobně jako v prvním poločase. Ale utkání bude nejspíše ta remíza celkem slušet.
     
    81
    Oier si naběhl na zadní tyčku, kam na něj letěl míč. Domácí obránce ale už nejspíše čekal, že míč odvrátí bránící hráč, a tak se ke střele nedostal. Míč kolem něj jen proletěl.
     
    80
    Začíná to vypadat zajímavě ze strany domácích. José Arnáiz se dostal k míči před malým vápnem, odkud zakončoval z voleje. Obětavý bránící hráč ale tělem jeho ránu zablokoval.
     
    78
    Pokračuje se ve hře a domácí přišli s dalším pokusem, ale ten byl nyní dosti marný. Zkoušel to jeden z hráčů ve středu hřiště, ale jeho šajtle levačkou byla hodně špatná.
     
    77
    Hra bude pokračovat po další menší pauzičce, poté nás bude čekat nějakých cca patnáct minut. Povede se ještě nějakému celku skórovat?
     
    76
    Villar v dalším velice dobrém zákroku, nyní jeho pozornost pokoušeli domácí z dost velké dálky. Hostující jednička ale střelecký pokus do středu branky vyrazila, zkoušel to Iñigo Pérez.
     
    74
    Na opačné straně se ve vápně dostal volný míč k Torresovi, jenž ze vzduchu zakončoval do středu branky. Iván Villar ale předvedl naprosto skvělý zákrok a Celtu teď podržel!

    David Panuška

    Góly: 23. Gallego (Estupiñán), 90+1. Arnáiz (Oier) – 12. S. Mina (Aspas)

    Karty:   3. Aridane (OSS), 48. D. García (OSS) – 19. Sáenz (CVG), 59. Rafinha (CVG)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 7:7. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.
    Osasuna Pamplona: Herrera – Roncaglia (67. Vidal), Aridane, D. García, Estupiñán – R. Torres (84. Barja), Oier, Brašanac (84. Moncayola), I. Pérez – Gallego, Adrián López (67. Arnáiz).
    Náhradníci: R. Martínez, Pérez – Oroz, Vidal, Arnáiz, Barja, Hualde, Lato, Moncayola, J. Martínez, Mérida, Navas.

    Celta Vigo: Villar – Mallo, Aidoo, N. Araujo, Sáenz (46. Nolito), Olaza (85. Méndez) – Beltrán (66. Bradarić), Rafinha (66. K. Vázquez), Yokuşlu – Aspas, S. Mina (72. Hernandez García).
    Náhradníci: Rosić – Smolov, Hernandez García, Pape Diop, G. Fernández, Fontán, Jacobo González, Bradarić, Méndez, Bermejo, Nolito, K. Vázquez, Sisto.

    Rozhodca: Pizarro – García, Garrido