Song Yadong vs. Marlov Vera Vítěz: S. Yadong (na body) (kon.) | Eryk Anders vs. Krzystof Jotko Vítěz: K. Jotko (na body) (kon.)
Dan Ige vs. Edson Barboza Vítěz: D. Ige (na body) (kon.) | Claudia Gadelhová vs. Angela Hillová Vítěz: C. Gadelhová (na body) (kon.)
Alistair Overeem vs. Walt Harris Vítěz: A. Overeem (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Alistair Overeem vs. Walt Harris

Vítěz: A. Overeem (TKO)

cz Nedeľa 17.05.2020, 05:38 • Florida, USA • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má během jediného týdne na pořadu již třetí turnaj v řadě. I v tomto případě zůstaneme v americkém Jacksonvillu, kde se bude konat event s názvem UFC Fight Fight. Ani tentokráte se nedočkáme nikterak dramaticky atraktivních jmen, avšak zcela určitě budeme sledovat zajímavé zápasy. Hlavní karta čítá pět zápasů, v tom prvním se podíváme do pérové váhy, kde bude k vidění souboj mezi Song Yadongem a Marlonem Verou. Poté následuje zápas střední kategorie, vek terém se proti sobě představí Eryk Anders a Krzysztof Jotko. Pérová váha bude mít na tomto turnaji i druhý zápas, tentokráte bude k vidění duel mezi Danem Igem a Edsonem Barbozou. Dočkáme se také ryze ženského zápasu, v něm se proti sobě představí Claudia Gadelhová a Angela Hillová. Zlatým hřebem turnaje pak bude souboj v těžké váze. Favorizovaný Alistair Overeem se totiž utká s Waltem Harrisem.
     
    Zápasy hlavní karty:

    03:00: Song Yadong – Marlon Vera
    03:25: Eryk Anders – Krzysztof Jotko
    03:50: Dan Ige – Edson Barboza
    04:20: Claudia Gadelhová – Angela Hillová
    05:00: Alistair Overeem – Walt Harris

    časy jsou pouze orientační.
     
    Začalo 1. kolo
     
    00:30
    Úvod zápasu se nese v hodně opatrném duchu, zatím nesledujeme nic zásadního. Alistair Overeem se sice nechal lehce zatlačit, soupeř však nic nevymyslel.
     
    01:01
    První úder tohoto duelu předvedl Alistair Overeem, který se prezentoval hezkým kopem z otočky. Záhy dobrá levačka od Harrise, jenž zasáhl svůj cíl.
     
    01:30
    Walt Harris opět dokázal dobře trefit, čímž soupeře poslal na zem. Vypadalo to na konec zápasu, Alistair Overeem se totiž nacházel v těžké defenzívě.
     
    02:05
    Overeem se dostal z obrovských problémů, jenomže jeho obličej nevypadá dvakrát nejlépe. Harris vstoupil do tohoto zápasu brutálním způsobem.
     
    02:25
    Overeemovi se navíc povedlo tento zápas poslat na zem, čímž si může oddychnout. Harris se nachází na břichu, nic zásadního mu nyní nehrozí.
     
    03:18
    Neustále sledujeme boj na zemi, Walt Harris se nemůže dostat ze sevření. Alistair Overeem se snaží aktivně pracovat, přičemž vyprodukoval několik tvrdých úderů.
     
    03:58
    Harrisovi však nic nebezpečného nehrozí, čehož si je pochopitelně vědom. Alistair Overeem dává krátké údery, avšak ty jsou přesto velice přesné.
     
    04:30
    I koncovka prvního kola má naprosto totožný průběh. Alistair Overeem neustále svého soupeře zásobuje údery přesně do obličeje, utkání se tak vyrovnává.
     
    Skončilo 1. kolo
     
    Začalo 2. kolo
     
    00:31
    I úvod druhého kola nepřináší nic moc zajímavého. Alistair Overeem se to pokoušel změnit, jeho rychlý nástup se ovšem soupeři povedlo včas přečíst.
     
    01:06
    Oba zápasníci si zatím marně hledají vzdálenosti, Harris už delší dobu čeká na nějaký zásadnější moment. Tento duel se tak o poznání uklidnil.
     
    01:33
    Snad první low kick tohoto zápasu, kterým se prezentoval Alistair Overeem. Ten poté vyslal neskutečný high kick, po kterém šel Harris k zemi. I tentokráte to vypadalo na konec, zatím tomu tak ale není.
     
    02:18
    Walt Harris se opět nachází na břiše, přičemž je zásobován údery přesně na hlavu. To není nic příjemné, Alistair Overeem má totiž naprosto monstrózní sílu.
     
    02:44
    Harris je v obrovských problémech, jeho hlava navíc snáší celou řadu tvrdých pravaček. Alistair Overeem má zápas pod kontrolou, dost možná bude zanedlouho konec.
     
    03:00
    Je konec! Alistair Overeem totiž dlouhou dobu svého soupeře tloukl, na což se sudí nevydržel dívat a tento zápas ukončil. Nutno dodat, že se Harris nacházel v pasivní obraně, což si konec zápasu zasloužilo.
     
    Konec zápasu.
     
    Hlavní zápas tohoto duelu je celkem rychle minulostí. Overeem totiž předvedl fantastický obrat, neboť nebyl daleko od porážky. Harris ho totiž v průběhu prvního kola poslal k zemi, jenomže poté nedokázal dílo dokončit. Overeem najednou popadl druhý dech, ve druhém kole předvedl skvělý high kick, načež neúnavným atakem donutil hlavního sudího, aby tento zápas předčasně ukončil.
     
    Vítěz: A. Overeem (TKO) (05:52:23)

    David Suchý