Song Yadong vs. Marlov Vera Vítěz: S. Yadong (na body) (kon.) | Eryk Anders vs. Krzystof Jotko Vítěz: K. Jotko (na body) (kon.)
Dan Ige vs. Edson Barboza Vítěz: D. Ige (na body) (kon.) | Claudia Gadelhová vs. Angela Hillová Vítěz: C. Gadelhová (na body) (kon.)
Alistair Overeem vs. Walt Harris Vítěz: A. Overeem (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Claudia Gadelhová vs. Angela Hillová

Vítěz: C. Gadelhová (na body)

cz Nedeľa 17.05.2020, 05:00 • Florida, USA • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: C. Gadelhová (na body) (05:22:57)
     
    I čtvrtý duel hlavní karty musel až přes rozhodnutí sudích, které nakonec rozhodli ve prospěch Claudie Gadelhové. Ta ovšem měla velké problémy, tento zápas byl totiž celkem dost vyrovnaný, zřejmě rozhodla přesnost úderů. Hillová v jeden moment sahal po vítězství, bylo tomu tak v průběhu druhého kola, kdy soupeřku dokonce poslala k zemi. Gadelhová ovšem chytila druhý dech, ve třetím kole byla mnohem přesnější.
     
    I čtvrtý duel půjde přes body, kdo se bude radovat z vítězství?
     
    Konec zápasu.
     
    04:33
    Poprvé ve třetím kole sledujeme klinč u pletiva. Hillová navíc situaci zvrátila ve vlastní prospěch, sama se dostala do lepší pozice, poté se obě zápasnice dostaly do středu oktagonu.
     
    03:30
    Pravá a levá v podání Gadelhové. Následně také Hillová dokázala trefit velice přesně. Poslední minutka by mohla být ještě hodně zajímavá.
     
    02:57
    Další slušná výměna názoru, v posledních desítkách vteřin má ale navrch Claudia Gadelhová, která chytila druhý dech. Hillové začíná ztrácet energii.
     
    02:14
    Hillová celkem nepochopitelně odkryla kryt, což mohlo být fatální. Rána pravačkou od Gadelhové byla výborná, jenomže její soupeřka stále stojí na nohou.
     
    01:44
    Claudia Gadelhová nejprve netrefila pravačku, což jí nemuselo vadit. Během několika vteřin totiž sáhla k levačce, která byla o poznání přesnější.
     
    01:11
    Angela Hillová se rozhodně nebojí jít ani do tvrdších přestřelek. Sama navíc hodně kvalitně trefuje, podobně tomu bylo také v tomto okamžiku.
     
    00:25
    Nečekaná levá přední od Hillové, která soupeřku opět dost zaskočila. Claudia Gadelhová se snaží být aktivní, tento zápas totiž nemá zrovna pod kontrolou.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    04:33
    Série kombinací ve středu oktagonu pokračuje. Obě zápasnice si rozhodně nic nedarují, Hillová zatím předvádí hodně vyrovnanou podívanou.
     
    03:55
    Sledujeme hodně tvrdé přestřelky, tento duel by tak klidně mohl skončit před limitem. Výbornou pravačku totiž převedla také Claudia Gadelhová.
     
    03:14
    Klinč je minulostí, k jeho závěru to Gadelhová zkoušela nečekaným loktem, který těsně proletěl kolem soupeřky. Gadelhová se dostala z nejhoršího.
     
    02:44
    Hillová předvedla další dobrou obrannou vůči takedownu. Obě zápasnice se posléze dostaly k pletivu, kde má zatím navrch právě Angela Hillová.
     
    02:10
    Gadelhová se pokoušela něco změnit, proto se rozhodla pro takedown přes jednu nohu, jenomže ten byl příliš pomalý. Hillová má v těchto momentech navrch.

    David Suchý