Song Yadong vs. Marlov Vera Vítěz: S. Yadong (na body) (kon.) | Eryk Anders vs. Krzystof Jotko Vítěz: K. Jotko (na body) (kon.)
Dan Ige vs. Edson Barboza Vítěz: D. Ige (na body) (kon.) | Claudia Gadelhová vs. Angela Hillová Vítěz: C. Gadelhová (na body) (kon.)
Alistair Overeem vs. Walt Harris Vítěz: A. Overeem (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Alistair Overeem vs. Walt Harris

Vítěz: A. Overeem (TKO)

cz Nedeľa 17.05.2020, 05:38 • Florida, USA • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: A. Overeem (TKO) (05:52:23)
     
    Hlavní zápas tohoto duelu je celkem rychle minulostí. Overeem totiž předvedl fantastický obrat, neboť nebyl daleko od porážky. Harris ho totiž v průběhu prvního kola poslal k zemi, jenomže poté nedokázal dílo dokončit. Overeem najednou popadl druhý dech, ve druhém kole předvedl skvělý high kick, načež neúnavným atakem donutil hlavního sudího, aby tento zápas předčasně ukončil.
     
    Konec zápasu.
     
    03:00
    Je konec! Alistair Overeem totiž dlouhou dobu svého soupeře tloukl, na což se sudí nevydržel dívat a tento zápas ukončil. Nutno dodat, že se Harris nacházel v pasivní obraně, což si konec zápasu zasloužilo.
     
    02:44
    Harris je v obrovských problémech, jeho hlava navíc snáší celou řadu tvrdých pravaček. Alistair Overeem má zápas pod kontrolou, dost možná bude zanedlouho konec.
     
    02:18
    Walt Harris se opět nachází na břiše, přičemž je zásobován údery přesně na hlavu. To není nic příjemné, Alistair Overeem má totiž naprosto monstrózní sílu.
     
    01:33
    Snad první low kick tohoto zápasu, kterým se prezentoval Alistair Overeem. Ten poté vyslal neskutečný high kick, po kterém šel Harris k zemi. I tentokráte to vypadalo na konec, zatím tomu tak ale není.
     
    01:06
    Oba zápasníci si zatím marně hledají vzdálenosti, Harris už delší dobu čeká na nějaký zásadnější moment. Tento duel se tak o poznání uklidnil.
     
    00:31
    I úvod druhého kola nepřináší nic moc zajímavého. Alistair Overeem se to pokoušel změnit, jeho rychlý nástup se ovšem soupeři povedlo včas přečíst.
     
    Začalo 2. kolo
     
    Skončilo 1. kolo
     
    04:30
    I koncovka prvního kola má naprosto totožný průběh. Alistair Overeem neustále svého soupeře zásobuje údery přesně do obličeje, utkání se tak vyrovnává.
     
    03:58
    Harrisovi však nic nebezpečného nehrozí, čehož si je pochopitelně vědom. Alistair Overeem dává krátké údery, avšak ty jsou přesto velice přesné.
     
    03:18
    Neustále sledujeme boj na zemi, Walt Harris se nemůže dostat ze sevření. Alistair Overeem se snaží aktivně pracovat, přičemž vyprodukoval několik tvrdých úderů.
     
    02:25
    Overeemovi se navíc povedlo tento zápas poslat na zem, čímž si může oddychnout. Harris se nachází na břichu, nic zásadního mu nyní nehrozí.
     
    02:05
    Overeem se dostal z obrovských problémů, jenomže jeho obličej nevypadá dvakrát nejlépe. Harris vstoupil do tohoto zápasu brutálním způsobem.
     
    01:30
    Walt Harris opět dokázal dobře trefit, čímž soupeře poslal na zem. Vypadalo to na konec zápasu, Alistair Overeem se totiž nacházel v těžké defenzívě.
     
    01:01
    První úder tohoto duelu předvedl Alistair Overeem, který se prezentoval hezkým kopem z otočky. Záhy dobrá levačka od Harrise, jenž zasáhl svůj cíl.

    David Suchý