Song Yadong vs. Marlov Vera Vítěz: S. Yadong (na body) (kon.) | Eryk Anders vs. Krzystof Jotko Vítěz: K. Jotko (na body) (kon.)
Dan Ige vs. Edson Barboza Vítěz: D. Ige (na body) (kon.) | Claudia Gadelhová vs. Angela Hillová Vítěz: C. Gadelhová (na body) (kon.)
Alistair Overeem vs. Walt Harris Vítěz: A. Overeem (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Dan Ige vs. Edson Barboza

Vítěz: D. Ige (na body)

cz Nedeľa 17.05.2020, 04:25 • Florida, USA • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: D. Ige (na body) (04:47:59)
     
    Také třetí duel hlavní karty neskončil před limitem. Sledovali jsme zřejmě nejatraktivnější zápas dosavadního dějství, který opět nabídl hodně vyrovnanou podívanou. Oba zápasníci předvedli velice dobrou bitvu, která přinesla řadu zajímavých úderů a kombinací. Sudí se nakonec rozhodli pro výhru Dana Igeho, avšak to klidně mohlo být zcela naopak.
     
    I třetí duel hlavní karty dojde k rozhodnutí sudích.
     
    Konec zápasu.
     
    04:11
    Zničehonic se Igemu povedl takedown, po kterém se dostal do dobré pozice. Z ní vyprodukoval hned dvě tvrdé pravačky, které Barboza určitě pocítil.
     
    03:44
    Ige si dokázal poradit s hodně tvrdým low kickem, který sám vykryl. Barboza poté schytal pravačku přímo pod oko. Zanedlouho půjdeme do poslední minuty.
     
    03:21
    Igemu se konečně povedlo načasovat pravačku, která Barbozu celkem zaskočila. Druhý jmenovaný nedokázal vykrýt ani další úder, tentokráte levou rukou.
     
    02:44
    Dostali jsme se do klinče, ve kterém to Edson Barboza zkoušel dalším tvrdým kolenem. Ige se poté vrhl po single leg takedownu, který vůbec nevyšel.
     
    01:56
    Barboza zvolil rychlou kombinaci, stejně tak rychlou ovšem předvedl také Ige, který rovněž dokázal dobře trefit. Barboza se však pokouší neudělat žádnou chybu.
     
    01:22
    Ige to zkoušel pravou zadní, která směřovala pouze do protivníkova krytu. Edson Barboza zatím volí vyčkávací strategii, Ige by potřeboval přidat na aktivitě.
     
    00:54
    Edson Barboza navíc sáhl k velice přesnému kopu do stehna, který soupeře odhodil o několik centimetrů dál.
     
    00:25
    Ige si pro změnu v úvodu třetího kola dává na svého soupeře pozor. Jeho aktivita zatím není taková, jako tomu bylo v úvodech předešlých kol.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    04:36
    Povedený spodek od Barbozy, ten si poté poradil s dalším očekávaným takedownem. Momentálně se na zádech nachází právě Dan Ige, který schytává řadu úderů.
     
    03:58
    Boj na zemi netrval dlouho, ihned poté Edson Barboza zkusil kopem z otočky, se kterým jeho soupeř dopředu počítal.
     
    03:13
    Krátký loket dopadl přesně na hlavu Igeho, který se poté vrhl do takedownu. Ten paradoxně hrál do karet Barbozovi, který se nachází v lepší pozici.
     
    02:47
    Low kick v podání Edsona nebyl přesný, o poznání přesnější byl až ten druhý. Ige trochu klesl na aktivitě, zřejmě sbírá další cennou energii.

    David Suchý