Song Yadong vs. Marlov Vera Vítěz: S. Yadong (na body) (kon.) | Eryk Anders vs. Krzystof Jotko Vítěz: K. Jotko (na body) (kon.)
Dan Ige vs. Edson Barboza Vítěz: D. Ige (na body) (kon.) | Claudia Gadelhová vs. Angela Hillová Vítěz: C. Gadelhová (na body) (kon.)
Alistair Overeem vs. Walt Harris Vítěz: A. Overeem (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Eryk Anders vs. Krzystof Jotko

Vítěz: K. Jotko (na body)

cz Nedeľa 17.05.2020, 03:55 • Florida, USA • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: K. Jotko (na body) (04:15:30)
     
    Také druhý duel hlavní karty dospěl až k bodování sudích. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, která se lépe povedla polskému zápasníkovi. Ten totiž působil o něco aktivnějším a hlavně přesnějším dojmem. Anders dnes nezvolil zrovna dobrou zápasovou strategii, svého soupeře totiž neustále vázal u pletiva, což mělo vést k následným takedownů, což se nakonec nepovedlo.
     
    Třetí kolo je u konce, o vítězi rozhodne až bodování rozhodčích.
     
    Konec zápasu.
     
    04:25
    Poslední minuta třetího kola nenabízí nic zásadního. Anders investoval další síly k možnému takedownu, nakonec z toho je pouze další klinč u pletiva.
     
    03:56
    Obrázek boje se nikterak nemění, i nadále sledujeme bitvu u pletiva. Krzystof Jotko zvrátil situaci, sám totiž soupeře poslal zády k pletivu.
     
    03:11
    Anders opět svázal duel u pletiva, Jotko je při bránění možných takedownů maximálně důsledný. Opět můžeme očekávat snahu o hození soupeře na zem.
     
    02:33
    Anders dobře trefil, načež se pokusil svého soupeře zasypat sérií úderů. Jotko se však dostal mimo jeho dosah, což mu zachránilo další investici sil.
     
    02:08
    Po dlouhé době série dobře trefených úderů, a sice z obou stran. Krzystof Jotko se navíc nadechl k tvrdé levačce, která pouze lízla soupeře.
     
    01:31
    Až nyní jsme se dostali zpět do středu oktagonu. Eryk Anders se pokusil bleskově vystartovat, Krzystof Jotko předvedl ještě rychlejší úhyb stranou.
     
    00:56
    Anders je v klinči stále o poznání aktivnější, jenomže Jotkovi to zatím vadit nemusí. Na takedown to nevypadá, jenomže situace se stále nemění.
     
    00:23
    Hned v úvodu třetího kola aktivita od obou. Krzystof Jotko to opět zkoušel úderem z otočky, Anders se to pokusil využít k hození na zem, což mu opět nevyšlo.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo.
     
    04:20
    Tohle Anderse musí stát hodně sil. Jeho práce u pletiva zatím nepřináší kýžený efekt, Krzystof Jotko si totiž na případný takedown dává velký pozor.
     
    03:36
    Hodně pomalá levá přední proletěla kolem Andersovi hlavy. Ten i tentokráte svého soupeře přitlačil k zadnímu pletivu, kde se pokouší pracovat.
     
    03:11
    Eryk Anders se opět připravoval k pokusu o takedown, jenomže Jotko se vysvobodil ukázkovým způsobem. Jotko má průběh druhého kola pod kontrolou.
     
    02:36
    Rychlý nástup do kombinace od Jotka nebyl vůbec špatný, jeho protivník se však bleskově vyhnul. Anders navíc stále tlačí, avšak bez zásadního úderu.

    David Suchý