Sereď – Žilina 0:3 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 2:0 (kon.)
Senica – Nitra 0:3 (kon.) | Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Michalovce – Pohronie 1:0 (kon.)
koniec
FK Senica
0:3 (0:0)
FC Nitra
Sobota 07.03.2020, 15:30 • Štadión FK Senica • Niké liga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Nitra dala gól!
    Nitra definitívne pečatí víťazstvo v tomto zápase. Ristovski ostal nechránený na útočnej polovici. Vystrelil priamo na Vorela. Lopta sa potom odrazila k MARIÁNOVI CHOBOTOVI, ktorý do poloprázdnej brány ľavačkou bezpečne dorazil.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Michal Faško, prichádza Lukáš Fabiš.
     
    89
    Daniel Nascimento atakoval Samsona Akinyoolu a následne si to ešte vysvetľovali. Samson hlavičkou zasiahol Nascimenta, ktorý to značne prifarbil, no Akinyoola dostáva žltú kartu.
     
    87
    Zbierka kariet na senickej strane pokračuje. Marko Totka to tiež prehnal v súboji proti Chobotovi a šiel mu priamo sklzom na nohy. Totka dostal žltú kartu.
     
    82
    Milan Ristovski rozohrával štandardku po predchádzajúcom zákroku Adda. Jeho tvrdá a presne mierená obaľovačka mierila k pravej žrdi. Gól však uznaný nie je, zrejme tam bol ešte nejaký útočný faul.
     
    81
    Edmund Addo smeroval veľmi prudko na Nikolu Gatarića a doslova ho zozadu udupal a pritlačil k zemi. Dostal okamžite červenú kartu a smeruje predčasne pod sprchy.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Dávid Meliš, prichádza Kristián Lukáčik.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Isaac Muleme, prichádza Matúš Kuník.
     
    74
    Tenton Yenne mal proti sebe na pravej strane Mulemeho a následne centroval k opačnej žrdi. Gustavo Cascardo následne mierne prifilmoval a dostal žltú kartu.
     
    68
    Žltou kartou je napomínaný aj Joao Augusto z Nitry, ktorý sa nedovolene previnil voči jednému z protihráčov.
     
    55
    V týchto chvíľach dochádza k prvému striedaniu. Ondrej Vrábel sa už po predchádzajúcom zranení do hry nevráti, na jeho miesto nastupuje Marián Chobot.
     
    53
    Úvod druhého polčasu má zatiaľ veľmi rušný priebeh. Daniel Magda teraz jednoznačne zmaril protiútok Mosesa a previnil sa voči pravidlám. Dostal žltú kartu.
     
    51
    Po gólovej situácii, keď Joss Didiba prepadol proti Ristovskemu tentokrát nepríjemne zlikvidoval Vrábela a na hranici vápna ho fauloval. Dostal žltú kartu.
     
    50
    Nitra dala gól!
    Hneď ďalší protiútok Nitranom vyšiel a hostia vedú už o dva góly. MILAN RISTOVSKI si spracoval loptu pred šestnástkou, zbavil sa Didibu a prízemnou strelou prekonal brankára Vorela.
     
    46
    Nitra dala gól!
    Bleskurýchly gól na začiatku druhého polčasu. Nemčaninov na hranici šestnástky naznačil strelu, posunul prihrávku pred malé vápno na kopačku ONDREJA VRÁBELA a ten iba tečom usmernil loptu k žrdi, Vorel na ňu nedotiahol.
     
    38
    V zákrokoch sa pritvrdzuje aj naďalej. V priebehu niekoľkých sekúnd vidíme ďalšiu žltú kartu, tentokrát ju dostáva Ondrej Vrábel, ktorý šiel nepríjemne do Baumgartnera.
     
    37
    Nasledujúci zákrok v podaní Petra Mosesa Enejiho na Daniela Nascimenta bol veľmi nepríjemný a Moses zaň dostáva žltú kartu.
     
    25
    Dobrú loptu dostal na hranicu pokutového územia Samson Akinyoola, ktorý sa zbavoval Podhorina. Poslal tvrdú strelu do stredu brány, Šípoš bol pripravený.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 46. Vrábel (Němčaninov), 50. Ristovski, 90+3. Chobot (Ristovski)

    Karty:   37. Eneji (SEN), 51. Didiba (SEN), 74. de Assis (SEN), 87. Totka (SEN), 89. Akinyoola (SEN) – 38. Vrábel (NIT), 53. Magda (NIT), 68. Augusto (NIT)   81. Addo (SEN)


    FK Senica: Vorel – Mihal, Didiba (C), Addo – Yenne, Eneji, Totka, Baumgartner, de Assis – Akinyoola, Meliš (78. Lukáčik).
    Náhradníci: Ferenc – Halabrín, Lukáčik, Sulley, Kučera.

    FC Nitra: Šípoš – Němčaninov, Podhorin (C), Augusto, Magda – Faško (90+2. Fabiš), De Jesus Nascimento – Muleme (76. Kuník), Gatarić, Vrábel (55. Chobot) – Ristovski.
    Náhradníci: Kuciak – Javorčić, Fabiš, Chobot, Danek, Šurnovský, Kuník.

    Rozhodca: Sedlák – Borsányi, Poláček

    Diváci: 783