Sereď – Žilina 0:3 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 2:0 (kon.)
Senica – Nitra 0:3 (kon.) | Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Michalovce – Pohronie 1:0 (kon.)
koniec
FK Senica
0:3 (0:0)
FC Nitra
Sobota 07.03.2020, 15:30 • Štadión FK Senica • Niké liga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas jednoznačne režírovali futbalisti Nitry. Tí raketovo vstúpili do druhého dejstva. Skóre najprv v 46. minúte otvoril Vrábel a v 50. minúte na neho nadviazal Ristovski. Senický tlak vôbec neprichádzal a v závere o konečnom víťazstve Nitry 0:3 rozhodol Chobot. (17:21:13)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Nitra dala gól!
    Nitra definitívne pečatí víťazstvo v tomto zápase. Ristovski ostal nechránený na útočnej polovici. Vystrelil priamo na Vorela. Lopta sa potom odrazila k MARIÁNOVI CHOBOTOVI, ktorý do poloprázdnej brány ľavačkou bezpečne dorazil.
     
    90+2
    Senický rohový kop smeroval na bližšiu žrď. Reagovať sa snažil Mihál, ale napokon nezakončil.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Michal Faško, prichádza Lukáš Fabiš.
     
    90+1
    Štandardku tesne spoza vápna rozohrával Denis Baumgartner. Jeho pokus ľavačkou mieril do múru, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    90+1
    Rozhodcovia k druhému polčasu nadstavujú tri minúty.
     
    90
    Videli sme súboj na hranici pokutového územia. Atakovaný bol Didiba, Senica získava štandardku tesne spoza šestnástkového poloblúka.
     
    89
    Daniel Nascimento atakoval Samsona Akinyoolu a následne si to ešte vysvetľovali. Samson hlavičkou zasiahol Nascimenta, ktorý to značne prifarbil, no Akinyoola dostáva žltú kartu.
     
    88
    Kuník šikovne prenikol po pravej strane. Presunul loptu do vnútra šestnástky na Nikolu Gatarića, ktorý si vytvoril streleckú pozíciu. Jeho nedôraznú strelu však dokázal Vorel zneškodniť.
     
    87
    Zbierka kariet na senickej strane pokračuje. Marko Totka to tiež prehnal v súboji proti Chobotovi a šiel mu priamo sklzom na nohy. Totka dostal žltú kartu.
     
    86
    Michal Faško a Nikola Gatarić sa nepríjemne stretli a narazili na seba. K ich zrážke však pomohlo aj počínanie Didibu, Nitra získava rozohrávku.
     
    85
    Seničania majú k dispozícii ďalší rohový kop. Ich tlak však prichádza veľmi neskoro. Lopta tento raz smerovala priamo na brankára Šípoša, ktorý vyboxoval.
     
    84
    Futbalisti Senice získali rohový kop. Hlavný rozhodca pozorne sledoval situáciu pred bránkou a dohovoril mierne Mosesovi a Gatarićovi. Roh sa opakoval, Nitrania odvrátili.
     
    82
    Milan Ristovski rozohrával štandardku po predchádzajúcom zákroku Adda. Jeho tvrdá a presne mierená obaľovačka mierila k pravej žrdi. Gól však uznaný nie je, zrejme tam bol ešte nejaký útočný faul.
     
    81
    Edmund Addo smeroval veľmi prudko na Nikolu Gatarića a doslova ho zozadu udupal a pritlačil k zemi. Dostal okamžite červenú kartu a smeruje predčasne pod sprchy.
     
    80
    Center z ľavej strany smeroval priamo na brankára Šípoša, ktorý si s ním bez problémov poradil a zachytil rukami.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Dávid Meliš, prichádza Kristián Lukáčik.
     
    78
    Nikola Gatarić mal dobrú pozíciu pred pokutovým územím a pokúsil sa to aj využiť. Pálil však len prízemne a priamo do Vorela.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 46. Vrábel (Němčaninov), 50. Ristovski, 90+3. Chobot (Ristovski)

    Karty:   37. Eneji (SEN), 51. Didiba (SEN), 74. de Assis (SEN), 87. Totka (SEN), 89. Akinyoola (SEN) – 38. Vrábel (NIT), 53. Magda (NIT), 68. Augusto (NIT)   81. Addo (SEN)


    FK Senica: Vorel – Mihal, Didiba (C), Addo – Yenne, Eneji, Totka, Baumgartner, de Assis – Akinyoola, Meliš (78. Lukáčik).
    Náhradníci: Ferenc – Halabrín, Lukáčik, Sulley, Kučera.

    FC Nitra: Šípoš – Němčaninov, Podhorin (C), Augusto, Magda – Faško (90+2. Fabiš), De Jesus Nascimento – Muleme (76. Kuník), Gatarić, Vrábel (55. Chobot) – Ristovski.
    Náhradníci: Kuciak – Javorčić, Fabiš, Chobot, Danek, Šurnovský, Kuník.

    Rozhodca: Sedlák – Borsányi, Poláček

    Diváci: 783