Kolín nad Rýnom – Bayern 1:4 (kon.) | Mainz – Schalke 0:0 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
1:4 (0:3)
Bayern Mníchov
cz Nedeľa 16.02.2020, 15:30 • Rhein-Energie-Stadion, Kolín nad Rýnem - Müngersdorf • Nemecká Bundesliga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    70
    Köln právě vstřelil branku!
    Teď už gól platit musí a pro Kozly je to zasloužená trefa v rámci prezentace během druhé půle! Rychlonohý Córdoba způsobil v obraně soupeře menší zmatek, předal míč na levou stranu pro Kainze. Záložník Kolína naservíroval hrací předmět na pravou stranu pro MARKA UTHA, který zametl balon do kasy, Neuer už neměl možnost dosáhnout – 1:4! Asistence: Florian Kainz.
     
    66
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayernu ale stačí málo, prakticky první útočná akce končí gólem a výsledek už začíná narůstat do nepěkného rozměru. Hosté zatlačili obránce až k vlastnímu vápnu a získali balon. Přenos hry na levé křídlo zachytil Davies, nechal balon pro SERGE GNABRYHO, se kterým vyměnil pozici a Gnabry následně poslal technicky míč z úhlu na zadní tyč – 0:4! Asistence: Alphonso Davies.
     
    12
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tohle je na hodně velký ručník, možná i osušku. Kolín absolutně nestíhá a po 12 minutách hry už teče o tři branky! Přetažený rohový kop z dílny Kimmicha hodil na zem SERGE GNABRY, vytancoval bez většího ohrožení na osu hřiště a střelou k pravé tyči nedal Hornovi jakoukoliv šanci na zásah – 0:3! Asistence: Joshua Kimmich.
     
    5
    Bayern právě vstřelil branku!
    Raketový start Bavorů a už je to o dvě branky! Hosté se postupně propracovali až do vápna a Lewandovski po kličce na osu místo čekané střely nahrál na Thomase Müllera. Ten ještě stihl v poměrně krkolomné pozici postrčit míč na volného KINGSLEY COMANA, který po zemi prostřelil Horna a Kolín zažívá pětiminutovku hrůzy – 0:2! Asistence: Thomas Müller.
     
    3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern na začátku třetí minuty střílí důležitý gól! Kolínská obrana jednoduše propadla při bránění a před šestnáctkou se při zpracování vůbec neunáhlil Thomas Müller, zkušeně našel nabíhajícího ROBERTA LEWANDOVSKIHO na ofsajdové hraně, který zleva ostrou střelou pod víko překonal Horna – 0:1! Asistence: Thomas Müller.

    Tomáš Kalas

    Góly: 70. Uth (Kainz) – 3. Lewandowski (T. Müller), 5. Coman (T. Müller), 12. Gnabry (Kimmich), 66. Gnabry (A. Davies)

    Karty:   79. Bornauw (KLN) – 28. J. Boateng (BAY), 49. Th. Alcântara (BAY), 82. Pavard (BAY)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 11:17. Střely mimo: 2:9. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:13.
    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn – Ehizibue, Bornauw, Czichos, Katterbach (28. Kainz) – Schirí, Hector (C) – Drexler, Uth, Jakobs (72. Schmitz) – J. Córdoba (81. Modeste).
    Náhradníci: Krahl – Höger, Schmitz, Rexhbecaj, Terodde, Modeste, Thielmann, Kainz, Leistner.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng (46. Lucas Hernández), Alaba, A. Davies – Kimmich (59. Tolisso) – Gnabry, T. Müller, Th. Alcântara, Coman (79. Goretzka) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Lucas Hernández, Odriozola Arzallus, Coutinho, Cuisance, Goretzka, Tolisso, Zirkzee.

    Rozhodca: Zwayer – Schiffner, Henschel

    Diváci: 50 000