Udinese – Hellas Verona 0:0 (kon.) | Juventus – Brescia 2:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 1:5 (kon.)
Sassuolo – Parma 0:1 (kon.) | Cagliari – Neapol 0:1 (kon.) | Lazio – Inter 2:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
0:1 (0:1)
FC Parma
cz Nedeľa 16.02.2020, 15:00 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore • Talianska Seria A • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo jedinou branku, o kterou se už v prvním dějství postarala Parma, jenž své vedení uhlídala až do konce. Druhý poločas byl jednoznačně v režii domácího celku, který se dostal k několika zajímavým střeleckým pokusům, avšak Colombi pokaždé podržel svůj celek. Parma se spíše soustředila na poctivou obranu, směrem dopředu toho moc nepředvedla. (16:52:30)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:0. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:18.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Gian Marco Ferrari (US Sassuolo Calcio).
     
    90+3
    Sassuolo nyní dobře zapracovalo na vlastní polovině, odkud se sice dostalo na druhou stranu, avšak tam si při zpracování pomohl rukou útočník Defrel.
     
    90+2
    Zpětná nahrávka putovala až na kopačku domácího brankáře Consigliho, který poslal hrací předmět zpět na druhou stranu, kde došlo k další nepřesnosti.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Gastón Brugman (Parma Calcio 1913).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Parma stále vede o jednu branku. Zcela určitě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Sassuolu to i nadále směrem dopředu zrovna moc nejde, další pokus o pas na Caputa skončil za brankovou čárou. Colombi si tak vyzkouší další odkop od branky.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Alberto Grassi (Parma Calcio 1913).
     
    86
    K odraženému míči se ovšem dostal Pezzella, který to rovně zkoušel přímo na branku. Jeho zakončení směřovalo pod břevno, Consigli však drží svůj celek ve hře.
     
    85
    Haraslínova nahrávka nebyla vůbec přesná, našla totiž kopačku pozorného Alvese. Na opačné straně si Cornelius našel pozici pro střelu, trefil pouze soupeře.
     
    84
    U postranní lajny se domácí Defrel dokázal protáhnout kolem protihráče, jenomže cestičku vpřed mu přesto zatarasil druhý z protihráčů, který odehrál do autu.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Mehdi Bourabia (US Sassuolo Calcio).
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut. Před malým momentem to pohotově zkoušel Berardi, jehož pokus ale vychytal Colombi.
     
    80
    Na opačné straně to podél autové lajny zkoušel Gagliolo, který si ovšem dal míč daleko od své kopačky. Hostující obránce neuspěl ani se snahou o volný kop.
     
    79
    Následně si při doskoku pomohl útočným faulem naskakující Berardi, který přitom skolil k zemi jednoho z protihráčů. O volný kop se tak postará Iacoponi.
     
    78
    Colombi měl nyní plné ruce práce, míč totiž padal za něj, jenomže hostující brankář ho přesto dokázal vytěsnit. Po delší době slušná šance domácích.

    David Suchý

    Góly: 25. Gervinho (Cornelius)

    Karty:   26. Marlon (SAS), 58. D. Berardi (SAS), 77. Locatelli (SAS), 81. Bourabia (SAS), 90+3. G. M. Ferrari (SAS) – 72. Laurini (PRM), 87. Grassi (PRM), 90. Brugman (PRM)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:0. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:18.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Romagna, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos – Obiang (65. Bourabia), Locatelli – D. Berardi (C), Djuričić (65. Defrel), Boga (77. Haraslín) – Caputo.
    Náhradníci: Turati, Pegolo – Bourabia, Defrel, Haraslín, Magnanelli, Magnani, Müldür, Peluso, Rogério, Raspadori, Marlon.

    FC Parma: Colombi – Darmian (42. Laurini), Iacoponi, Alves (C), Gagliolo – Kurtić, Brugman, Hernani – Siligardi (75. Gi. Pezzella), Cornelius, Gervinho (55. Grassi).
    Náhradníci: Corvi, I. Radu – Caprari, Dermaku, Grassi, Karamoh, Laurini, Gi. Pezzella, Regini, Sprocati.

    Rozhodca: Mariani – Lo Cicero, Affatato