Udinese – Hellas Verona 0:0 (kon.) | Juventus – Brescia 2:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 1:5 (kon.)
Sassuolo – Parma 0:1 (kon.) | Cagliari – Neapol 0:1 (kon.) | Lazio – Inter 2:1 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
Hellas Verona
cz Nedeľa 16.02.2020, 12:30 • Dacia Arena • Talianska Seria A • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec branku nepřineslo, oba celky si tak body rozdělily. Druhý poločas byl o poznání záživnější, drtivou většinu času mělo územní převahu Udinese, které při své největší šanci dokonce vstřelilo branku, avšak tak kvůli ofsajdu neplatila. Verona se směrem dopředu celkem dlouhou dobu hledala, i hostující celek však několikrát zahrozil, avšak na brankáře si zkrátka nepřišel. (14:23:26)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:17.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poté se k odraženému míči dostal Lasagna, který se do něj opřel zpoza velkého vápna. Výsledkem bylo hodně nepovedené zakončení, Silvestri nezasahoval.
     
    90+3
    V závěru tohoto zápasu jsme sledovali standardní situaci Udinese. K míči se i tentokráte postavil De Paul, jehož centr přistál pouze na hlavě Rrahmaniho.
     
    90+2
    K padajícímu míči se jako první dostal brankář Musso, který s rozehrávkou nikam nepospíchal. Až po několika vteřinách zvolil vysoký odkop na druhou stranu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    88
    Druhý rohový kop byl pro změnu rozehrán z pravé strany. Míč se navíc nebezpečně snášel směrem do branky, zakončující Kumbulla však svatyni přestřelil.
     
    87
    Verona si dokonce dokráčela k zisku rohového kopu. Vzdušná nabídka se snášela směrem od branky, nakonec si jí ve vzduchu našel Becao, jenž odvracel na další roh.
     
    86
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Seko Fofana, přichází Mato Jajalo.
     
    86
    Musso předvedl další vysoký odkop, prostřednictvím kterého se mu povedlo oslovit Mandragoru. Druhý jmenovaný prodlužoval za sebe, kde ale číhal Günter.
     
    85
    Napadající Lazović se ještě rozhodl dohrát situaci u brankové čáry, kde poslal k zemi domácího Troosta-Ekonga. Ten pro Mussa vybojoval další odkop od branky.
     
    84
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, na první přesný zásah stále čekáme. Verona hru pořádně vyrovnala, domácí mají problémy s přechodem.
     
    83
    Verona měla k dispozici volný kop z vlastní obranné poloviny. Rozehrávající Kumbulla to proto zkoušel vysokým odkopem, na který střídající Stępiński nedoskočil.
     
    81
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Valerio Verre, přichází Mariusz Stępiński.
     
    78
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Ken Sema, přichází Hidde ter Avest.
     
    77
    Žlutou kartu dostává William Troost-Ekong (Udinese Calcio).
     
    76
    Z jedničky musel vykopávat hostující brankář Silvestri, kterému se to zas tak moc nepovedlo. Jeho celek se přesto pustil do útoku, sám před brankářem byl Zaccagni. Místo okamžité střely však dlouho pracoval s míčem, jeho ránu navíc vykopl z čáry Nuytinck.
     
    75
    Udinese si však vybojovalo další rohový kop, tentokráte z levé strany. Další přízemní rozehrávka pro změnu přinesla hodně nepovedený centr z nohy De Paula.

    David Suchý

    Góly:

    Karty:   77. Troost-Ekong (UDI) – 56. Veloso (VRN), 59. Lazović (VRN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:17.
    Udinese Calcio: Musso – Stryger Larsen, Troost-Ekong, Becao, Nuytinck – Sema (78. ter Avest), Mandragora, Fofana (86. Jajalo), de Paul – Lasagna (C), Okaka.
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Samir, Jajalo, Walace, Teodorczyk, ter Avest, Zeegelaar.

    Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Günter, Kumbulla – Faraoni, Veloso (C), S. Amrabat, Lazović – Verre (81. Stępiński), Pessina (70. Zaccagni) – Borini.
    Náhradníci: A. Berardi, B. Radunović – Badu, Adjapong, Bocchetti, Dimarco, Empereur, Eysseric, Salcedo Mora, Stępiński, Zaccagni.

    Rozhodca: Abbattista – Giallatini, Paganessi