Montreal – NJ Devils 4:6 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Anaheim – Winnipeg 0:3 (kon.)
San Jose – LA Kings 4:1 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 6:4 (kon.)
Chicago – Colorado 2:5 (kon.) | Minnesota – Ottawa 7:2 (kon.) | Washington – Tampa Bay 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Washington Capitals
4:3 (0:1, 1:2, 2:0 - 1:0)
Tampa Bay Lightning
cz Piatok 29.11.2019, 23:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:03 Dmitrij ORLOV - 4:3
     
    63:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí rozhodují zápas v prodloužení! DMITRIJ ORLOV obdržel puk na útočné modré a následně si s ním vybruslil až na levý kruh, ze kterého neomylně na bližší tyč vypálil. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, T. J. Oshie.
    51:36 Alexandr OVEČKIN - 3:3
     
    51:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Gól nevstřelil nikdo jiný než ALEXANDR OVEČKIN, který po přihrávce svého krajana vypálil ze své klasické pozice nechytatelným příklepem na bližší tyč. Asistence: Dmitrij Orlov a Travis Boyd.
    43:45 Jakub VRÁNA - 2:3
     
    43:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! JAKUB VRÁNA vypálil z kruhu po ledě ihned z první po přihrávce. Hostující gólman se nestačil včas dostat na led, a tak se mohou domácí radovat. Asistence: T. J. Oshie.
    38:48 Alex KILLORN - 1:3
     
    38:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou po enormním tlaku opět do dvoubrankového vedení! ALEX KILLORN obržel puk od Braydena Pointa a následně s ním naložil tak, že skončil po střele na vzdálenější tyč za zády Bradena Holtbyho. Asistence: Brayden Point, Nikita Kučerov
    25:17 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:2
     
    25:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! JEVGENIJ KUZNĚCOV si počíhal u tyče, kde jej přesnou křiznou přihrávkou našel Oshie. Ruský útočník už doklepával puk do poloprázdné brány. Asistence: T. J. Oshie a Jakub Vrána.
    24:28 Michail SERGAČJOV - 0:2
     
    24:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! MICHAIL SERGAČJOV si vyměnil puk s Nikitou Kučerovem a první jmenovaný zakončoval. První střelu Holtby pouze zabrzdil, ale puk zůstal za jeho betony volný a agilní Sergačjov se k němu dostal jako první a následně jej pouze posunul za brankovou čáru. Asistence: Nikita Kučerov, Kevin Shattenkirk.
    18:50 Brayden POINT - 0:1
     
    18:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Trojice Stamkos – Hedman – Kučerov si bleskově vyměnila puk, když následně třetí jmenovaný posunul touč do mezikruží, kde stál připravený BRAYDEN POINT, který z první vypálil a puk se od tyče odrazil do sítě za Holtbyho. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.

    Tomáš Němčík

    Góly a asistencie: 26. Kuzněcov (Oshie, J. Vrána), 44. J. Vrána (Oshie), 52. Ovečkin (Orlov, Boyd), 64. Orlov (Kuzněcov, Oshie) – 19. B. Point (Kučerov, Hedman), 25. Sergačov (Kučerov, Shattenkirk), 39. Killorn (B. Point, Kučerov)


    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Eller, Oshie (A) – Pánik, Stephenson, Boyd – Leipsic, Dowd, Hathaway.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – McDonagh, Sergačov, Hedman, Shattenkirk, Coburn, L. Schenn, Rutta – Palát, B. Point, Kučerov – Killorn (A), Stamkos (C), Cirelli – Maroon, Paquette, Gourde – T. Johnson, Joseph.

    Rozhodca: Sutherland, Walsh – Berg, Alphonso