Nové Zámky – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:0 (kon.) | Poprad – Miškovec 2:1 (kon.)
Košice – Budapešť 5:4 (po pr.) | Zvolen – HC Slovan 1:2 (kon.) | Detva – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
DVTK Miškovec
Piatok 01.11.2019, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Poprad dal gól!
    Kamzíci zrejme rozhodujú o osude tohto stretnutia a zisku troch bodov. Handlovského strela od modrej bola mierne zblokovaná, Rajna vyrazil pred seba a z tesnej blízkosti dorazil LUKÁŠ PAUKOVČEK.
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Daniel Brejčák.
     
    54:28
    Do zakončenia po ľavom krídle sa vysunul dobre korčuľujúci Samuel Takáč, ktorý si prebral puk, zakončil z kruhu a mieril to tesne vedľa brány.
     
    46:34
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    46:34
    Popradčania budú hrať v presilovke štyroch proti trom. Nick Ross je vylúčený na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    45:03
    Sledujeme obojstranné vylúčenie. V osobnom súboji sa ocitli dvaja hráči. Nikandrosz Galanisz dostáva dve minúty za držanie a Lukáš Paukovček takisto dve minúty, ale za filmovanie.
     
    44:40
    Veľkú šancu na hokejke mal domáci útočník Vandas, ktorý sa dostal do absolútnej blízkosti. Mal čas na kľučku, aj ju urobil, potom svoju strelu dorážal, no Rajna zlikvidoval všetky jeho pokusy.
     
    43:18
    Takáč vysunul do zaujímavej príležitosti z tesnej blízkosti brány Leclerca, ktorý zakončoval spred bránkoviska. Nastrelil to však priamo do Rajnu.
     
    32:08
    Ďalšia zaujímavá akcia v podaní hostí. Ryan Harrison perfektne videl voľného Tamása Részegha, ktorý sa dostal do samostatného zakončenia, no zblízka nedokázal prekvapiť Vošvrdu.
     
    29:28
    Miškovec dal gól!
    Práve som to asi privolal, Miškovec strieľa vyrovnávajúci gól a prekonáva Vošvrdu. Delovku od modrej čiary vyslal obranca Vandane a perfektne ju pomedzi betóny domáceho gólmana usmernil FRANCIS BEAUVILLIER.
    Asistencie: Davis Vandane, Martin St. Pierre.
     
    26:37
    Beauvillier v perfektnej šanci našiel pred bránkoviskom Martina St. Pierra, ktorý už bol sám pred Vošvrdom. Zakončiť dôsledne však nestihol, išlo len o slabú strelu na Vošvrdov betón.
     
    20:34
    Do vyloženej šance sa dostal obranca Daniel Brejčák, ktorý si spracoval puk medzi kruhmi. Stihol ešte zamieriť, no mieril to vedľa brány.
     
    19:20
    V závere tretiny domáci získavajú presilovku. Dve minúty za hákovanie dostáva János Vas.
     
    11:05
    Prvýkrát v oslabení budú hrať domáci a je to teda príležitosť pre Miškovec. Dve minúty za držanie dostáva Lukáš Kozák.
     
    08:17
    Paukovček perfektne videl nakorčuľovaného Guillauma Leclerca, ktorý si našiel voľný priestor, spracoval prihrávku a šiel sám na Rajnu. Bránu však trestuhodne minul!
     
    06:37
    Poprad dal gól!
    Kamzíci dokázali pretaviť svoj útočný tlak do úvodného gólu. Fabianovu strelu švihom od modrej čiary vyrazil Rajna pred seba, kde prišiel SAMUEL MLYNAROVIČ a jeho dorážka prepadla Rajnovi popri vyrážačke.
    Asistencia: Štefan Fabian.
     
    03:54
    Prvú presilovku v tomto zápase budú hrať domáci hokejisti. Dve minúty za držanie dostáva obranca Balázs Láda.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 7. Mlynarovič (Fabian), 59. Paukovček (Handlovský, Brejčák) – 30. Beauvillier (Vandane, St. Pierre)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Fabian (C), Ťavoda, Magovac – Handlovský, Paukovček, Vandas – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Mlynarovič, Bjalončík, P. Svitana (A) – Kundrik, Matej Paločko, R. Svitana – Nespala
    DVTK Miškovec: Rajna (Adorján) – Ross (A), Vojtkó, Láda, Vandane, Szirányi, Goz, D. Kiss – Harrison, Vas (C), Részegh – Rodman, St. Pierre, Beauvillier – Miskolczi, Galanisz, Magosi (A) – Farkas, Lovei, P. Kiss

    Rozhodca: Stano, Novák – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1 782