Nové Zámky – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:0 (kon.) | Poprad – Miškovec 2:1 (kon.)
Košice – Budapešť 5:4 (po pr.) | Zvolen – HC Slovan 1:2 (kon.) | Detva – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
DVTK Miškovec
Piatok 01.11.2019, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej dvadsaťminútovke oba tímy výrazne vyčkávali a hrali zodpovedne v obrane. Rozhodujúci moment priniesla 59. minúta, v ktorej skóroval Paukovček a rozhodol o zisku troch bodov pre Poprad. (19:27:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    Puk je v rohu klziska, hostia bojujú ako sa len dá.
     
    59:02
    Brankár Rajna už opustil svoju bránku a hostia to skúšajú v šestici.
     
    58:47
    Ross naštartoval akciu po ľavom krídle, okamžite nahodil puk do útočného pásma. Rajna už čaká, kedy môže vyjsť z bránky.
     
    58:17
    Poprad dal gól!
    Kamzíci zrejme rozhodujú o osude tohto stretnutia a zisku troch bodov. Handlovského strela od modrej bola mierne zblokovaná, Rajna vyrazil pred seba a z tesnej blízkosti dorazil LUKÁŠ PAUKOVČEK.
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Daniel Brejčák.
     
    57:38
    Mlynarovič nedokázal vybojovať puk pri zadnom mantineli a Harrison pre istotu rýchlo odstránil puk preč z obranného pásma a nahodil ho dopredu.
     
    56:48
    Popradskí hokejisti sa pomerne komplikovane dostávali do útočného pásma. Puk lietal nekontrolovateľne vo vzduchu a napokon z toho bol ofsajd.
     
    56:26
    V poradí 49. strelu Popradu nasmeroval z ľavého kruhu Lukáš Paukovček. Jeho zakončenie skončilo v moci Rajnu. Brankár DVTK v dnešnom zápase už predviedol viacero úspešných zákrokov, na konto si pripísal štyridsiaty deviaty.
     
    55:31
    Láda absolútne čisto a dobre defenzívne odstavil pri mantineli od puku Patrika Svitanu a nedovolil mu prihrávať. Hostia získali puk, ďaleko sa však s ním nedostali.
     
    55:14
    Založenie novej útočnej akcie v podaní Davisa Vandana vôbec nedopadlo dobre. Jeho prudká prihrávka nenašla hokejku žiadneho spoluhráča a bolo z toho zakázané uvoľnenie.
     
    54:28
    Do zakončenia po ľavom krídle sa vysunul dobre korčuľujúci Samuel Takáč, ktorý si prebral puk, zakončil z kruhu a mieril to tesne vedľa brány.
     
    54:04
    Do útočného pásma prenikal s pukom Miskolczi, nedokázal však nájsť vhodných spoluhráčov na svoju prihrávku. Lepšie povedané, žiadnych tam ani nemal, keďže striedali.
     
    53:28
    Svitana nahadzoval puk od modrej čiary. Jeho strelecké zakončenie smerovalo priamo do Rajnu, ktorý nemal veľmi zakrytý výhľad.
     
    52:49
    Matej Paločko vybojoval puk na modrej čiare a dokázal ešte udržať útočné pásmo. Nahadzoval to na bránku, dráhu puku zmenil odraz od korčule jedného z hostí.
     
    52:14
    V útočnom pásme chcel čosi vymyslieť St. Pierre. Nepodarilo sa mu však jednoducho nájsť svojich spoluhráčov. Popradčania si preberali hráčov dôsledne.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 782 divákov.
     
    51:27
    Michael Vandas prekorčuľoval dopredu po pravom krídle a dostal sa k strele. Jeho pokus letel priamo na hruď gólmana Rajnu a hra bola hneď prerušená.
     
    50:52
    Práve v týchto okamihoch sa rozhoduje o osude ďalšieho zápasu. Oba tímy sa začínajú viac sústrediť na defenzívu a dôsledne premýšľať o každých herných činnostiach.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 7. Mlynarovič (Fabian), 59. Paukovček (Handlovský, Brejčák) – 30. Beauvillier (Vandane, St. Pierre)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Fabian (C), Ťavoda, Magovac – Handlovský, Paukovček, Vandas – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Mlynarovič, Bjalončík, P. Svitana (A) – Kundrik, Matej Paločko, R. Svitana – Nespala
    DVTK Miškovec: Rajna (Adorján) – Ross (A), Vojtkó, Láda, Vandane, Szirányi, Goz, D. Kiss – Harrison, Vas (C), Részegh – Rodman, St. Pierre, Beauvillier – Miskolczi, Galanisz, Magosi (A) – Farkas, Lovei, P. Kiss

    Rozhodca: Stano, Novák – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1 782