Nové Zámky – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:0 (kon.) | Poprad – Miškovec 2:1 (kon.)
Košice – Budapešť 5:4 (po pr.) | Zvolen – HC Slovan 1:2 (kon.) | Detva – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK Detva
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HK Nitra
Piatok 01.11.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Petrík vykorčuľoval z bránky. Detva hrá v šestici!
     
    50:51
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Peter Šišovský – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    50:41
    Zuzin sa dostal z ľavej strany pred nitriansku bránku, kde sa snažil krížnou prihrávkou nájsť Šišovského. Ten letiaci puk nedokázal pred odkrytou bránkou zasiahnuť.
     
    50:06
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Dylan Olsen – 2 min., krosček).
     
    46:38
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Samuel Buček – 2 min., krosček).
     
    45:54
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Michail Kuklev – 2 min., napadnutie).
     
    44:05
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú dvojnásobnú presilovku! Buček prihrávkou od modrej posunul puk na ľavú stranu Morrisonovi, ktorý ho z prvej poslal krížnou prihrávkou na KALEA KERBASHIANA a ten z pravého kruhu taktiež z prvej prestrelil Petríka. Krásna akcia! Asistencie: Kenney Morrison, Samuel Buček.
     
    43:45
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Martin Chovan – 2 min., podrazenie).
     
    42:35
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Dominik Jendroľ – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    40:46
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Martin Chovan – 2 min., držanie).
     
    40:00
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., hrubosť).
     
    39:31
    Valent sa z pravej strany prekľučkoval pomedzi obrancov Nitry až pred Šimbocha, ktorý mu vykorčuľovaním z bránky zmenšil strelecký uhol. Z ostrého uhla už potom len trafil len pravý betón nitrianskeho brankára.
     
    38:32
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., napadnutie).
     
    33:06
    Scheidl stihol zachytiť puk, ktorý šiel na zakázané uvoľnenie a po otočke okolo domácej bránky sa ho snažil zasunúť do detvianskej bránky podobne, ako to urobil Graham pri druhom góle Nitry. Petrík sa teraz stihol presunúť a ľavým betónom puk zastavil.
     
    32:30
    Šišovský sa individuálne dostal pomedzi obrancov medzi kruhy a jeho tvrdú strelu vyrazil Šimboch pravým betónom.
     
    28:12
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Eduard Šimun – 2 min., sekanie).
     
    28:06
    Török sa z ľavého rohu útočnej tretiny natlačil pred bránku, kde jeho zakončenie zlikvidoval betónom Šimboch. Pri ňom ho veľmi nepríjemne sekol na nechránené miesto na ruke Šimun, ktorý pôjde na trestnú lavicu.
     
    24:21
    Až teraz sa im to podarilo a bol z toho závar pred domácou bránkou. Strelu od modrej vyrazil Petrík pred seba, kde bol v skrumáži najaktívnejší Scheidl. Domáci brankár puk napokon zaľahol vo vlastnom bránkovisku.
     
    23:06
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Viliam Čacho – 2 min., napadnutie).
     
    21:39
    Detva dala gól!
    Domáci využívajú presilovku a znižujú! PETER ŠIŠOVSKÝ mal puk pri bránkovej čiare a počkal si, kým mu Sýkora pred bránkou odtiahne preč obrancov Nitry. Šišovský si potom nakorčuľoval pred Šimbocha, ktorého vylákal pred bránkovisko, kľučkou do pravej strany ho obišiel a zasunul puk do prázdnej bránky. Asistencie: Peter Zuzin, Martin Chovan.
     
    20:37
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Kale Kerbashian – 2 min., hákovanie).
     
    19:17
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., faul lakťom).
     
    17:56
    Puk sa po nahodení na zadný mantinel odrazil nečakane pred bránku hostí, kde bol osamotený Ľupták. Jeho okamžitú strelu vyrazil ďalším výborným zákrokom Šimboch.
     
    15:30
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., držanie).
     
    14:35
    Nitra dala gól!
    Nedáš, dostaneš! O platnosti tohto pravidla sa teraz presvedčili domáci. JESSE GRAHAM sa dostal s pukom od útočnej modrej do ľavého kruhu, odkiaľ naznačil strelu, čím zmiatol domácich obrancov. Potom sa rýchlo obtočil okolo domácej bránky a napokon zakončil svoju krásnu individuálnu akciu bekhendom k ľavej žŕďke odkrytej bránky. Petrík sa k nej už nestihol presunúť od pravej žŕďky. Asistencie: Judd Blackwater, Kale Kerbashian.
     
    14:00
    Až teraz sa Detve útok podaril. Sýkora sa so Šišovským dostali do prečíslenia 2 proti 1, ktoré po prihrávke z pravej strany od Sýkoru zakončoval do protipohybu brankára Šišovský. Šimboch skvelým zákrokom ľavým betónom puk vyrazil.
     
    11:49
    Nitra dala gól!
    Hostia otvárajú skóre! Najskôr sa dostal do samostatného úniku Buček, ktorého blafák na forhend ešte Petrík dokázal vyraziť. Buček sa ale dostal k vyrazenému puku a spoza bránky ho medzi kruhy prihral JUDDOVI BLACKWATEROVI, ktorý z prvej namieril presne k ľavej žŕďke domácej bránky. Asistencia: Samuel Buček.
     
    09:30
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Samuel Buček – 2 min., držanie hokejky).
     
    09:03
    Morrison prihrávkou spoza bránky našiel na vrchole pravého kruhu Blackwatera, ktorý z prvej tesne minul Petríkovu bránku.
     
    03:26
    Zuzin skvelou prihrávkou spoza bránky našiel medzi kruhmi Šišovského, ktorého strelu reflexívne vyrazil brankár Šimboch.
     
    00:20
    Scheidl hneď pri prvom útoku Nitry mal obrovskú príležitosť na skórovanie, keď sám pred brankárom Petríkom tečoval nahodenie od modrej čiary. Domáci brankár reflexívne zareagoval.

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Šišovský (Zuzin, Chovan) – 12. Blackwater (Buček), 15. Graham (Blackwater, Kerbashian), 45. Kerbashian (Morrison, Buček)


    HK Detva: Petrík (Šimko) – Chovan, Gachulinec, Kuklev, F. Fekiač, Jendroľ, Turan, Lalík, Sokolov – Sýkora, Zuzin, Šišovský – Žilka, Valent, Gašpar – Ľupták, Podešva, Čacho – Török, V. Fekiač, Surový
    HK Nitra: Šimboch (Sklenár) – Morrison, Mezei, Graham, Olsen, Pupák, Versteeg, Korím, Rácz – Scheidl, Kerbashian, Blackwater – Rác, Šimun, Buček – Csányi, Lušňák, Fominych – Hrušík, Minárik, Čaládi

    Rozhodca: Adamec, Kókai – Rojík, Kis-Király

    Diváci: 763