Nové Zámky – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:0 (kon.) | Poprad – Miškovec 2:1 (kon.)
Košice – Budapešť 5:4 (po pr.) | Zvolen – HC Slovan 1:2 (kon.) | Detva – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK Detva
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HK Nitra
Piatok 01.11.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:05
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú dvojnásobnú presilovku! Buček prihrávkou od modrej posunul puk na ľavú stranu Morrisonovi, ktorý ho z prvej poslal krížnou prihrávkou na KALEA KERBASHIANA a ten z pravého kruhu taktiež z prvej prestrelil Petríka. Krásna akcia! Asistencie: Kenney Morrison, Samuel Buček.
     
    21:39
    Detva dala gól!
    Domáci využívajú presilovku a znižujú! PETER ŠIŠOVSKÝ mal puk pri bránkovej čiare a počkal si, kým mu Sýkora pred bránkou odtiahne preč obrancov Nitry. Šišovský si potom nakorčuľoval pred Šimbocha, ktorého vylákal pred bránkovisko, kľučkou do pravej strany ho obišiel a zasunul puk do prázdnej bránky. Asistencie: Peter Zuzin, Martin Chovan.
     
    14:35
    Nitra dala gól!
    Nedáš, dostaneš! O platnosti tohto pravidla sa teraz presvedčili domáci. JESSE GRAHAM sa dostal s pukom od útočnej modrej do ľavého kruhu, odkiaľ naznačil strelu, čím zmiatol domácich obrancov. Potom sa rýchlo obtočil okolo domácej bránky a napokon zakončil svoju krásnu individuálnu akciu bekhendom k ľavej žŕďke odkrytej bránky. Petrík sa k nej už nestihol presunúť od pravej žŕďky. Asistencie: Judd Blackwater, Kale Kerbashian.
     
    11:49
    Nitra dala gól!
    Hostia otvárajú skóre! Najskôr sa dostal do samostatného úniku Buček, ktorého blafák na forhend ešte Petrík dokázal vyraziť. Buček sa ale dostal k vyrazenému puku a spoza bránky ho medzi kruhy prihral JUDDOVI BLACKWATEROVI, ktorý z prvej namieril presne k ľavej žŕďke domácej bránky. Asistencia: Samuel Buček.

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Šišovský (Zuzin, Chovan) – 12. Blackwater (Buček), 15. Graham (Blackwater, Kerbashian), 45. Kerbashian (Morrison, Buček)


    HK Detva: Petrík (Šimko) – Chovan, Gachulinec, Kuklev, F. Fekiač, Jendroľ, Turan, Lalík, Sokolov – Sýkora, Zuzin, Šišovský – Žilka, Valent, Gašpar – Ľupták, Podešva, Čacho – Török, V. Fekiač, Surový
    HK Nitra: Šimboch (Sklenár) – Morrison, Mezei, Graham, Olsen, Pupák, Versteeg, Korím, Rácz – Scheidl, Kerbashian, Blackwater – Rác, Šimun, Buček – Csányi, Lušňák, Fominych – Hrušík, Minárik, Čaládi

    Rozhodca: Adamec, Kókai – Rojík, Kis-Király

    Diváci: 763