Anglicko – Kamerun 3:0 (kon.) | Francúzsko – Brazília 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Francúzsko
2:1 (0:0)
Brazília
cz Nedeľa 23.06.2019, 21:00 • Stade Océane, Le Havre • Majstrovstvá sveta žien • Osemfinále
    107. Amandine HENRYOVÁ - 2:1
     
    107
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se dostává do vedení! Jako první se ve druhé části prodloužení vydaly do útoku domácí fotbalistky. Po faulu na Dianiovou rozehrávala další standardní situaci Majriová, v pokutovém území se prosadila kapitánka Francie AMANDINE HENRYOVÁ. Monica neuhlídala Henryovou, která uklidila míč levačkou do protipohybu brankářky Bárbary.
    65. THAISA - 1:1
     
    65
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Také Brazilky vstřelily gól! Debinha se zjevila na levé straně téměř sama, přízemním centrem sice spoluhráčku ve vápně nenašla, ale míč se odrazil přesně do pohybu THAISY, která z první napálila dělovku do sítě. Pomezní rozhodčí sice zvedla praporek, ale po rychlé konzultaci s videem je gól uznán.
    54. Valerie GAUVINOVÁ - 1:0
     
    54
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se dostává do vedení! Na pravé straně prchla své strážkyni Dianiová, po parádním přízemním pasu se vrhla po balonu skluzem VALERIE GAUVINOVÁ a dokázala z blízkosti umístit míč až do sítě.

    Vít Schück

    Góly: 54. Gauvinová, 107. Henryová – 65. Thaisa

    Karty:   36. Renardová (FRA) – 45+3. Tamires (BRA), 71. Formiga (BRA), 84. Beatriz (BRA), 103. Kathellen (BRA)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 9:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 10:22.
    Francúzsko: Bouhaddiová – Torrentová (110. Périssetová), Mbocková Bathyová, Renardová, Majriová (120. Karchaouiová) – Dianiová, Henryová (C), Bussagliová, Asseyiová (82. Thineyová) – Gauvinová (90+4. Cascarinová), Le Sommerová.
    Náhradníci: Durandová, Peyraudová-Magninová – Périssetová, Tounkaraová, Karchaouiová, Geyorová, Laurentová, Bilbaultová, Thineyová, Cascarinová, Debeverová, Clémaronová.

    Brazília: Bárbara – Letícia Santosová (90. Poliana), Kathellen, Monica, Tamires – Formiga (77. Andressinha), Thaisa, Marta (C) – Ludmila (72. Beatriz), Cristiane (97. Geyse), Debinha.
    Náhradníci: Aline Villaresová, Letícia – Poliana, Limeiraová, Tayla, Andressa Alvesová, Camila, Beatriz, Andressinha, Luana, Raquel Fernandesová, Geyse.

    Rozhodca: Beaudoinová – (CAN), Brownová (JAM), Singová (JAM)