Katar – Argentína 0:2 (kon.) | Kolumbia – Paraguaj 1:0 (kon.)
koniec
Katar
0:2 (0:1)
Argentína
cz Nedeľa 23.06.2019, 21:00 • Arena do Grêmio (Porto Alegre, Rio Grande do Sul) • Copa América • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 2:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 16:17. (22:53:50)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Argentiny, která díky vítězství 2:0 slaví postup do vyřazovacích bojů. Úvod druhého poločasu dlouho dobu nepřinášel nic zajímavého, avšak postupem času jsme sledovali ofenzivní hody v podání Argentiny, které se dlouho dobu nedařilo vsítit druhou branku. To se přeci jenom povedlo, zapříčinil se o to forvard Agüero. Vítězství Argentiny tak znamená postup do vyřazovacích bojů, naopak Katar se s tímto turnajem loučí.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Argentinci ještě mohli navýšit své vedení, což se ale nepovedlo.
     
    90+3
    Pezzella přeci jenom neudržel míč na hrací ploše, načež ho nesportovně zahodil. Sudímu se to pochopitelně nelíbilo, následovala ostrá domluva.
     
    90+2
    Argentinci si nyní pohrávali s míčem na vlastní polovině, přičemž Otamendi roztáhl hru k postranní lajně, odkud Tagliafico ještě zkoušel navázat na svého kolegu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Abdulláh al-Ahraq (Katar).
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi je zřejmě rozhodnuto, ještě se ale bude něco málo nastavovat.
     
    87
    Hátim si nevěřil na průnik podél autové čáry, místo toho ještě hledal lépe postaveného spoluhráče, který u pokutového území nevybojoval faul.
     
    86
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval napadající Dybala, což uviděl také hlavní sudí. Katar rozehrál nakrátko, což přineslo roztažení hry na levou stranu.
     
    85
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Ró-Ró, přichází Hámid Ismáíl.
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Juan Foyth, přichází Germán Pezzella.
     
    85
    Navíc ještě před rozehrávkou skončil na zemi jeden z hráčů Kataru. Hlavní sudí tak přivolal lékařský personál, chvíli se tak hrát nebude.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Argentinci si pojistili své jednobrankové vedení, což bude pro soupeře hodně složitý úkol.
    82. Sergio AGÜERO - 0:2
     
    82
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentinci se přeci jenom dočkali druhé branky! SERGIO AGÜERO se zmocnil míče zhruba čtyřicet metrů od branky, sám se tak vydal až do pokutového území, kde si navedl hrací předmět na pravou nohou. Rána stejnou končetinou byla natolik tvrdá, že skončila za brankářem aš-Šíbem.
     
    79
    Katařané to zkoušeli rozehrávkou nakrátko. Daleko se s míčem nedostali, naopak Paredes mohl najít Messiho, jenomže přihrávka byla příliš prudká.
     
    78
    U postranní čáry vybojoval autové vhazování Dybala, který posléze spolupracoval s Tagliaficem, kterému se podařilo otřít míč o nohu protihráče.
     
    77
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Sálim al-Hadžrí, přichází Abdulláh al-Ahraq.

    David Suchý

    Góly: 4. Lautaro Martínez, 82. Agüero (Dybala)

    Karty:   51. Alí (KTR), 75. Búdiáf (KTR), 89. al-Ahraq (KTR) – 42. Lo Celso (ARG), 44. Foyth (ARG)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 2:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 16:17.
    Katar: aš-Šíb – ar-Ráwí, Chúchí, Salmán – Ró-Ró (85. Ismáíl), al-Hajdús (C), al-Hadžrí (77. al-Ahraq), Hátim, Búdiáf – Akram Afif – Alí.
    Náhradníci: al-Bakrí, J. Hasan – Aláaldín, Alí Afíf, al-Ahraq, Alí Muchtár, al-Muhaza, Muín, Fatihí, Ismáíl.

    Argentína: Armani – Saravia, Foyth (85. Pezzella), Otamendi, Tagliafico – de Paul, Paredes, Lo Celso (55. Acuňa) – Messi (C) – Lautaro Martínez (76. Dybala), Agüero.
    Náhradníci: Marchesín, Musso – Acuňa, Casco, Di María, Dybala, Ra. Funes Mori, Pezzella, Pereyra, Pizarro, G. Rodríguez, Matías Suárez.

    Rozhodca: Bascuñán – Schiemann, Rios (všichni Chile)