Dunajská Streda – Zagłębie S. sk 3:2 (kon.) | Opava – Brno 2:1 (kon.) | Zlín – Škendija 1:0 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
3:2 (2:2)
Zagłębie Sosnowiec
Nedeľa 23.06.2019, 11:00 • MOL Football Academy • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme napokon boli svedkami jedného presného zásahu. Postarali sa oň domáci futbalisti, ktorí teda zvíťazili v tomto prípravnom stretnutí 3:2! Najbližšie prípravne stretnutie odohrá Dunajská Streda na pôde ruského celku FC Achmat Groznyj a to v stredu o 17:00.

    To je z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Pri ďalších športových prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (12:47:24)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Rozohrali ho však veľmi zle. Ostávajú ale pri lopte, čoskoro tu je však koniec tohto prípravného stretnutia.
     
    89
    Hostia sa teraz previnili faulom v blízkosti svojej brány a domáci tak získavajú ešte veľmi zaujímavý priamy kop.
     
    88
    Navyše sú pri lopte domáci futbalisti, ktorí sa už snažia všetko kontrolovať a žiadnu drámu nepripustiť. Uvidíme, či ešte príde nejaká zaujímavá situácia na jednej či druhej strane.
     
    87
    Ešte to tak môže byť v závere stretnutia zaujímavé. Veľa času však hosťom na prípadný vyrovnávajúci gól neostáva.
     
    86
    Loptu si na biely bod postavil Šimčák, ale vedenie domácich nenavýšil! Smer jeho strely súperov brankár odhadol a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    85
    Bola nariadená penalta pre domáci celok! DAC tak môže definitívne rozhodnúť o osude tohto stretnutia.
     
    84
    Tak to bol napokon veľmi nevydarený priamy pokus na bránu z tejto štandardnej situácie. Uvidíme, čo teraz v útoku vymyslia hostia, ktorým sa už čas kráti.
     
    83
    K faulu potom došlo aj na druhej strane, domáci celok sa však s rozohrávkou priameho kopu z miesta prehrešku nikam neponáhľa.
     
    82
    Po nedovolenom zákroku zahral poľský celok priamy kop na útočnej polovici, ale ten nič zaujímavého nepriniesol a tak je už pri lopte domáci celok.
     
    81
    Vyzerá to, že hostia sa predsa len ešte nadýchli k nejakému záverečnému náporu. Dunajská Streda tak bude musieť o svoje víťazstvo ešte zabojovať.
     
    80
    Ešte prebieha par zmien na oboch stranách. Uvidíme, čo nám ponúkne posledná desaťminútovka tohto stretnutia.
     
    79
    Naopak, potrebovali by útočiť, ak chcú ešte niečo s týmto výsledkom do konca stretnutia spraviť. Zatiaľ to teda vyzerá, že DAC si pripíše po včerajšej výhre aj druhé úspešné prípravné stretnutie v rade.
     
    78
    Do kombinácie svojho tímu sa zapája aj brankár Jedlička. Hosťom sa teda darí vytláčať súpera preč zo svojej polovice ihriska, ale stále sa tak len brania.
     
    77
    Loptu tak na svojich kopačkách stále držia domáci futbalisti. DAC sa ešte teda pokúša pridať ďalší presný zásah, predsa len vedenie o jeden gól môže byť veľmi zradné.
     
    75
    O podobnú odpoveď sa potom snažili na druhej strane aj hostia, ale im sa v druhom polčase nedarí až na jednu šancu sa výraznejšie v útoku presadiť.
     
    74
    Veľká šanca pre domáci celok! Ferenc Bögi sa dostal k zaujímavej prihrávke, následne sa ocitol sam pred brankárom súpera, ale jeho slabšia strela sa pre neho stala ľahkou korisťou.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 34. Bilenkyi, 37. Vida M., 50. Taiwo – 19. Radwanek, 44. Radwanek

    Nepremenená penalta: 86. Šimčák (DUN), brankár zneškodnil


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Šimčák, Csóka, Bednár, Blackman – Koštrna – Bilenkyi, Vida M. – Divković, Taiwo, Čmelík
    Náhradníci: Slančík – Matúš, Nagy, Dániel, Sharani, Boateng, Magyar, Švec, Basiru, Dolinský, Veselovský, Bögi

    Zagłębie Sosnowiec: Perdijić – Malecki, Steward, Andronic, Pribula, Radwanek, Kieca, Ciofu, Ploczak, Kraczunow, Grzelak,