Guyana – Panama 2:4 (kon.) | USA – Trinidad a Tobago 6:0 (kon.)
koniec
USA
6:0 (1:0)
Trinidad a Tobago
cz Nedeľa 23.06.2019, 02:00 • FirstEnergy Stadium (Cleveland, Ohio) • CONCACAF Gold Cup • Skupina D
     
    To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezké ničím nerušené nedělní ráno. (03:58:26)
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 10:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:13.
     
    Je konec. Gólová smršť je u konce a myslím si, že hráči Trinidadu jsou neskutečně rádi, protože na tuto hrůzu budou chtít jednoznačně zapomenout. První poločas byl jen jedno brankový, druhá část ale vše změnila. Vše začalo v 66. minutě, poté už jen minutu co minutu padaly branky. USA tedy postupuje do čtvrtfinále, zda z prvního či druhého místa, to se rozhodne v posledním zápase s Panamou. Hráčem utkání byl nakonec zvolen Gyasi Zardes.
     
    90+0
    Konec zápasu.
    90. Aaron LONG - 6:0
     
    90
    Američané právě vstřelili branku!
    Je to ještě 6:0!! Z levé strany opět putovala přihrávka na kopačku Westona McKennieho, ten ale trefil pouze brankáře. Od něj se ale míč odrazil, přesně na hlavičku AARONA LONGA a dnes je to jeho druhá trefa!
     
    89
    Utkání se již pouze dohrává, uvidíme kolik ještě hlavní sudí nastaví, dle mě nemusí ani minutu, páč se už stát nic nemůže.
     
    87
    Z levé strany se ještě pokoušel o centr Weston McKennie, jenže na to už si dal brankář Marvin Phillip velký pozor. Míč měl údajně putovat na zadní tyč, kde si vyčkával na teč Jordan Morris, brankář ale do přihrávky vlétl.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Joevin Jones (Trinidad a Tobago).
     
    86
    Paul Arriola nedává šestou branku!! Paul Arriola se senzačně uvolnil a obehrál si dva Trinidadské obránce. Poté se dostal na hranici malého vápna, odkud vypálil neuvěřitelnou ránu, ta ale skončila pouze na břevně.
     
    85
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Nick Lima, přichází Reggie Cannon.
     
    83
    Hosté zahrávali přímý kop, který měl zřejmě kopat Cordell Cato, na poslední chvíli se ale rozeběhl Leland Archer a míč místo do brány, poslal mezi diváky za bránou!
     
    82
    Přes dvacet tři tisíc diváků, sleduje tuto gólovou smršť a myslím si, že lepší zápas si vybrat nemohli. Utkání je již zcela bez debat rozhodnuté, USA i Panama může slavit postup do čtvrtfinále. Trinidad si to rozdá s Guyanou o třetí místo.
     
    81
    Dnešní utkání sleduje 23 250 diváků.
    78. Paul ARRIOLA - 5:0
     
    78
    Američané právě vstřelili branku!
    5:0!! Amerika naprosto drtí svého soupeře!! Z levé strany opět nacentroval Jordan Morris, na jeho centr si ve vápně seběhl PAUL ARRIOLA a do odkryté brány s klidem zakončil. Jordan Morris přidává druhou asistenci během šesti minut!
     
    77
    Střídání v týmu Trinidad a Tobago: ze hřiště odchází Levi Garcia, přichází Lester Peltier.
     
    76
    Tak to byla smršť gólů. Pomalu jsem se nedostal ani ke slovu, páč každou chvíli padal gól. Trinidad je naprosto na kolenou, toto nikdo nečekal, vše rozhoupala vybojovaná hlavička, poté se ale hosté jen vezli.
     
    74
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Gyasi Zardes, přichází Jozy Altidore.

    Gerard Filip

    Góly: 41. Long (Pulisic), 65. Zardes (Lima), 69. Zardes (Pulisic), 73. Pulisic (J. Morris), 78. Arriola (J. Morris), 90. Long

    Karty:   57. McKennie (USA) – 39. A. Jones (TRB), 57. Cyrus (TRB), 87. J. Jones (TRB)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 10:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:13.
    USA: Steffen (C) – Zimmerman, Ream, Long, Lima (85. Cannon) – Bradley – Arriola, McKennie, Boyd (61. J. Morris), Pulisic – Zardes (74. Altidore).
    Náhradníci: S. Johnson, Miller – O. Gonzalez, Lovitz, Miazga, Cannon, Mihailovic, Trapp, Roldan, Altidore, J. Lewis, J. Morris.

    Trinidad a Tobago: Phillip – Paul, Cyrus, Archer, A. Jones – Hyland (C) (16. Molino), Hackshaw, Garcia (77. Peltier), George – Cato, N. Lewis (67. J. Jones).
    Náhradníci: Ranjitsingh, Foncette – Gonzales, M. Williams, Mitchell, J. Jones, Muckette, Molino, Humphrey, J. Williams, Winchester, Peltier.

    Diváci: 23 250