Nové Zámky – Košice 0:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 5:4 (kon.) | Poprad – Žilina 5:2 (kon.)
Trenčín – Budapešť 2:1 (kon.) | Miškovec – Zvolen 4:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
MsHK Žilina
Nedeľa 25.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Aj keď tretiu tretinu napokon výsledkovo hostia vyhrali vďaka zásahom Milého a Ručkaya, no na nejaké výrazné prekvapenie to nevyzeralo. Za Poprad v tretej tretine skóroval Bondra a kamzíci teda zdolali Žilinu 5:2.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:23:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:25
    Žilina dala gól!
    Tak ešte tu máme nejaký gól v sieti. Jankovičovu strelu od modrej čiary Vošvrda vyrazil pred seba, puk si prevzal JAKUB RUČKAY a bekhendom ho zasunul do odkrytej časti brány.
    Asistencia: Ivan Jankovič.
     
    59:01
    Počas hry 4 na 4 sa už nič významné veľmi neudialo, Poprad si stráži toto vedenie a zápas sa viacmenej dohráva.
     
    58:08
    Zaujímavá situácia sa odohrala pred Mikolášom, Radoslav Macík sa s Jiřím Kučným pustili do seba. Rýchly pästný súboj sa skončil lepšie zrejme pre Macíka, obaja dostávaj 2 minúty za hrubosť a 10 za zhodenie rukavíc.
     
    57:58
    Petran šikovne našiel medzi kruhmi voľného Martina Belluša, ktorý bol v dobrej príležitosti, no nádherne semaforom ho vychytal brankár Mikoláš.
     
    56:58
    Jozef Balej sa medzi kruhmi ocitol v ideálnej pozícii. Mal pred sebou len Vošvrdu, ktorý však vyšiel viac z brány, zmenšil strelecký uhol a Balej mu to napálil len do betónov.
     
    56:07
    Rudolf Huna prenikal po pravom krídle. Dostal sa k streleckému zakončeniu, no jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    54:58
    Mlynarovičovi sa pred bránkoviskom ukazoval Bondra, no neposunul mu dobrú prihrávku. Navyše, Bondra bol v obkľúčení asi dvoch hráčov.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 048 divákov.
     
    54:30
    Petr Beránek to skúšal znovu. Jeho pokus z ľavého kruhu však skončil iba v pripravenej Vošvrdovej lapačke.
     
    54:13
    Ručkay posunul v útočnom pásme puk na Beráneka, ktorý to skúsil z pravého kruhu, no bol bezradný. Zakončenie letelo vedľa.
     
    53:09
    Kundrík sa dostal do dobrej pozície na ľavom kruhu, prehodil si puk na bekhend, no zakončoval len vedľa bránky.
     
    52:05
    Salija skúsil prekvapiť Mikoláša bekhendom spoza bránky. Puk skončil na betóne a získali ho hneď žilinskí obrancovia.
     
    51:03
    Popradský prvý útok podržal puk v pásme, no hráči si ho viacmenej posúval iba po mantineli. To však za momentálneho stavu domácim rozhodne stačí.
     
    49:49
    Kučného nastrelenie od modrej Vošvrda vyrazil pred seba, nepríjemne zblízka dorážal ešte Síkela, ale aj s týmto pokusom si domáci poradili.
     
    49:18
    Bellušovi kľučka veľmi nevyšla, puk však prebral Paukovček a zakončil. Strela skončila na Mikolášovom betóne.
     
    48:13
    Samuel Takáč si spracoval prihrávku na krídle a vystrelil z kruhu. Trafil priamo do Mikolášovej masky a hra bola prerušená.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 1. Mlynarovič (Petran, Svitana), 4. Paukovček (Mlynarovič, Fabian), 21. Petran (Svitana), 39. Salija (Macík, Belluš), 44. Bondra (Svitana, Mlynarovič) – 46. Milý (Dubeň, Kučný), 60. Ručkay (Jankovič)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Petran, Salija, Fabian (C), Česánek, Ťavoda, Karalahti – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Koyš – Takáč, Heizer, Václav – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík
    MsHK Žilina: Fučík (44. Mikoláš) – Kučný, Bagin, Jankovič, Žilin, Piegl, Dubeň, Rehák, Hrazdíra – Jenčík, Podešva, Balej (C) – Síkela, Húževka (A), Ru. Huna (A) – Hvila, J. Ručkay, Beránek – Bárta, Surovka, Milý

    Rozhodca: Baluška, Lokšík – Tvrdoň, Výleta

    Diváci: 1 048