Nové Zámky – Košice 0:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 5:4 (kon.) | Poprad – Žilina 5:2 (kon.)
Trenčín – Budapešť 2:1 (kon.) | Miškovec – Zvolen 4:0 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:4 (0:1, 3:2, 2:1)
HK DOXXbet Detva
Nedeľa 25.11.2018, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečnej tretine sme videli tri presné zásahy. Domácich do vedenia dostali presné zásahy Radoslava Suchého a Patrika Števuliaka. Za hostí znížil Rastislav Gašpar. Domáci sa tak tešia z troch bodov a víťazstva v pomere 5:4. To je z mojej strany všetko, prajem vám ešte príjemný zvyšok dňa. (19:15:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    V závere stretnutia sme nevideli už nič zaujímavého a tak sa z troch bodov môžu tešiť hokejisti Liptovského Mikuláša.
     
    58:46
    Nasledovať bude záverečná minúta tohto napínavého stretnutia a hostia to skúšajú už so šiestimi korčuliarmi.
     
    57:48
    Ďaloga sa teraz dokázal uvoľniť v útočnom pásme, no v ťažkej pozícii už nedokázal zakončiť lepšie a Kislitsyn si tak pripísal jednoduchý zákrok.
     
    56:28
    Blíži sa nám záver tohto stretnutia a domáci stále držia najtesnejší náskok. Nasledovalo ofsajdové postavenie domácich a vhadzovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    55:42
    Gachulinec sa teraz ocitol osamotený na modrej čiary, odkiaľ aj zakončoval, no trafil iba obrancu domáceho celku.
     
    54:31
    Ďaloga teraz dobre vyviezol puk do útočného pásma, kde to skúsil strelou spoza obrancu a Kislitsyn na chvíľu nevedel kde je puk, no ten bol pod jeho betónmi.
     
    53:18
    Domáci sa teraz dokázali ubrániť iba za cenu zakázaného uvoľnenia a hra sa tak presťahuje späť pred Kislitsyna, kde sa bude vhadzovať.
     
    52:13
    Hostia tak strelili veľmi dôležitý kontaktný gól, keď šťastie teraz stálo na ich strane. Môžme sa tak tešiť na zaujímavé záverečné minúty.
     
    50:39
    Detva dala gól!

    Hostia však po nenápadnej akcii dokázali streliť kontaktný gól. RASTISLAV GAŠPAR to skúsil strelou z otočky, po ktorej sa puk odrazil na hornú žrď a následne si brankár Kislitsyn poslal puk nešťastne do vlastnej brány.
    Asistencia: Martin Ďaloga, Viktor Fekiač.
     
    50:26
    Hokejistom Detvy tak ostáva záverečných desať minút, aby s výsledkom niečo spravili, no ani Pulišovi sa teraz nepodarilo presadiť v útočnom pásme.
     
    49:27
    Hostia sa síce v týchto momentoch dokázali usadiť v útočnom pásme, kde ich však domáci nepustili do zakončenia. Nakoniec však prišla strela od modrej čiary, s ktorou si Kislitsyn dokázal poľahky poradiť.
     
    47:54
    Domáci tak v priebehu dvadsiatich sekúnd strelili dva góly a smerujú tak za tromi bodmi.
     
    46:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Domáci pridávajú už piaty presný zásah. PATRIK ŠTEVULIAK si dobre počkal na odrazený puk od zadného mantinelu a už nemal problém skórovať do poloprázdnej brány.
    Asistencia: Alex Tamáši.
     
    46:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Domáci sa prvýkrát ujímajú vedenia, keď využili ďalšiu presilovú hru. RADOSLAV SUCHÝ poslal nenápadnú strelu od modrej čiary, ktorá skončila až v sieti Zalivina, ktorý mal zakrytý výhľad.
    Asistencia: Miika Heikkilä.
     
    45:18
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Giľák – 2 min., hákovanie).
     
    45:02
    Tamáši si teraz dobre nakorčuľoval do útočného pásma, kde aj dokázal zakončiť, no jeho strela sa končí niekde na ochrannej sieti.
     
    44:27
    Kriška sa teraz ocitol vo výbornej pozícii medzi kruhmi, no osamotený nedokázal namieriť presne a skóre sa tak meniť nebude.

    Pavel Pytliak


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Mezovský (Vybiral), 25. Kriška (Suchý, Kurali), 39. Huna Rób. (Nádašdi, Kriška), 47. Suchý (Heikkilä), 47. Števuliak (Tamáši) – 16. Kuklev (Chovan Mat., Žilka), 23. Valent (Chovan Mar., Kuklev), 31. Murček (Puliš), 51. Gašpar (Ďaloga, Fekiač V.)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý)– Kurali, Suchý, Nádašdi, Mezovský, Fereta, Bača, Košecký, Nemec – Kriška, Huna Rich., Huna Rób. – Uram, Tamáši, Vybiral – Heikkilä, Piatka, Lištiak – Števuliak, Uhrík, Oško
    HK DOXXbet Detva: Zalivin (Petrík) – Chovan Mar., Kuklev, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Šimon, Giľák – Ščurko, Murček, Puliš – Ďaloga, Fekiač V., Gašpar – Tibenský, Chovan Mat., Žilka – Král, Valent, Surový

    Rozhodca: Orolin, Babic – Šoltés, Vincze – Findura (video)