Sparta Praha – Třinec 1:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 3:1 (kon.)
Liberec – Hradec Králové 4:3 (po pr.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (1:3 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 25.11.2018, 15:00 • O2 arena, Praha 9 (Libeň) • Tipsport extraliga (ČR) • 22. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Martin ADAMSKÝ - 1:3
     
    59:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se to hostům povedlo. Domácí pozorovatelé sice houfně opouštění arenu, je to ale spíše kvůli frontám na parkovišti, Sparta dnes předvedla bojovný výkon. Každopádně Třinečtí úspěšně ubránili hru domácích v šesti a do prázdné brány zpečetil vítězství Ocelářů MARTIN ADAMSKÝ. Asistence: Vladimír Dravecký.
    53:20 Martin RŮŽIČKA - 1:2
     
    53:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hostům se snažení vyplácí, za sparťanskou bránou vlají třinecké šály. Z levého kruhu propálil vše před sebou MARTIN RŮŽIČKA a zajišťuje svému celku opětovné vedení. Asistence: Erik Hrňa, Lukáš Krajíček.
    09:40 Jan BUCHTELE - 1:1
     
    09:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže další buly se mu stalo soudným. Pražané vyhráli vhazování, kotouč se dostal k JANU BUCHTELEMU, který využil toho, že Hrubec měl před sebou zhoršenou viditelnost, nemazal se s tím a propálil hostujícího gólmana. Asistence: Andrej Kudrna, Jan Piskáček.
    02:55 Vladimír ROTH - 0:1
     
    02:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátké vypadnutí z tempa se domácím nevyplatilo. Po nepřesné rozehrávce a snaze dostat kotouč ze třetiny se ujal černé pryže VLADIMÍR ROTH, který za jásotu hostujících fanoušků otevírá skóre utkání. Bez asistence.

    Martina Martinková

    Góly a asistencie: 10. Buchtele (Kudrna, Piskáček) – 3. Roth, 54. Martin Růžička (Hrňa, Krajíček), 60. Adamský (Dravecký)


    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Piskáček (A), Delisle, T. Voráček, Blain, Tomáš Dvořák, de la Rose, M. Jandus – Forman, Sill, Jarůšek – Kudrna, P. Vrána (C), Buchtele – Rousek, Pech (A), Kumstát – Beran, Pšenička, Dvořáček.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Gernát, Krajíček (C), Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Roth – Martin Růžička (A), Marcinko, Hrňa – Svačina, Polanský, Adamský (A) – Dravecký, Werek, Roberts Bukarts – O. Kovařčík, Cienciala, Chmielewski – Hladonik.

    Rozhodca: Pešina, Pražák – Lučan, Pešek

    Diváci: 10 589