Lipt. Mikuláš – Žilina 6:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.) | Košice – Nitra 6:1 (kon.)
Trenčín – Detva 2:4 (kon.) | B. Bystrica – Miškovec 3:1 (kon.) | Budapešť – Zvolen 2:3 (po pr.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 04.11.2018, 15:00 • ZŠ Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jakub Sukeľ prihral puk na druhú stranu, kde bol na strelu pripravený MARTIN KRIŠKA, ktorý prestrelil všetko čo mu stálo v ceste, a tak zaknihoval dnes svoj druhý presný zásah. Stav stretnutia je 6:2! Asistencie: Jakub Sukeľ, Radoslav Suchý.
     
    51:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    PATRIK OŠKO si prevzal puk od Jakuba Sukeľa a snažil sa ho prihrať na vzdialenejšiu žrď. Puk sa mu však odrazil späť na hokejku po zákroku brániaceho hráča, a tak sa rozhodol zakončiť. Jeho strelecký pokus skončil presne pod brvnom Horčičkovej bránky. Stav stretnutia je 5:2! Asistencie: Jakub Sukeľ, Matej Bača.
     
    31:13
    Žilina dala gól!
    Richard Jenčík sa dostal do samostatného úniku. Na jeho zakončenie dokázal Anton Kislitsyn ešte reagovať, ale na následnú dorážku RUDOLFA HUNU už nie. Hostia znížili stav stretnutia na 4:2! Asistencia: Richard Jenčík.
     
    27:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Marek Uram priviezol puk do útočného pásma, kde zadovkou našiel voľného RADOSLAVA SUCHÉHO, ktorý mal pred seba dostatok priestoru, a tak sa rozhodol zakončiť a mieril presne. Ďalšia využitá presilová hra znamená zmenu skóre. Stav stretnutia je 4:1! Asistencia: Marek Uram.
     
    21:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Presilová hra využitá. Mário Korali vyslal z ľavého kruhu razantnú strelu, ktorú dokázal Ľuboš Horčička vyraziť pred seba, kde sa však nachádzal úplne voľný PATRIK OŠKO, ktorý využil to, že bol gólman vysunutý a po rýchlej kľučke zasunul puk do prázdnej brány. Stav stretnutia je 3:1. Bez asistencie.
     
    16:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Lukáš Žiak si nakorčuloval na odrazený puk, prešiel s ním až za bránu Žiliny, odkiaľ prihral presne na hokejku MARTINA KRIŠKU, ktorý presnou strelou pod brvno poslal svoj tím opäť do vedenia. Stav duelu je 2:1! Asistencia: Lukáš Žiak.
     
    10:52
    Žilina dala gól!
    Jiří Kučný zakončil od modrej čiary, ale opečiatkoval len pravú žrď. Od tej sa puk odrazil presne na hokejku MICHALA BARTU, ktorého úlohou bolo už len ho doraziť do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 1:1! Asistencia: Jiří Kučný.
     
    09:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Radoslav Suchý priviezol puk do útočného pásma, kde svojou prihrávkou našiel na modrej čiare RÓBERTA HUNU. Ten napriahol a vyslal smerom k bráne tvrdý pokus. Ten ešte nepríjemne tečoval jeden z obrancov Žiliny a ten skončil až za chrbtom Ľuboša Horčičku. Stav stretnutia je 1:0! Asistencia: Radoslav Suchý, Mário Kurali.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Huna (Suchý, Kurali), 17. Kriška (Žiak), 22. Oško (Korali), 28. Suchý (Uram), 52. Oško (Sukeľ, Bača), 57. Kriška (Sukeľ, Suchý) – 11. Barta (Kučný), 32. Huna (Jenčík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn – Bača, Nádašdi, Nemec, Horváth, Suchý, Kurali, Mezovský, Košecký – Žiak, Tamáši, Kriška – Sukeľ, Oško. Uram – Huna Ró., Huna Ri., Nechaj – Uhrík, Piatka, Lištiak
    MsHK Žilina: Horčička – Bagin, Kučný, Zhilin, Mendrej, Matejka, Pastor – Milý, Podešva, Barta – Huna Ru,. Surovka, Jenčík – Ručkay, Húževka, Síkela – Mokrohajský, Rehák,Hrazdíra

    Rozhodca: Valach, Orolín – Šoltés, Stanzel