Miškovec – Poprad 3:2 (po pr.) | Košice – Budapešť 4:8 (kon.) | Žilina – Nitra 2:4 (kon.)
Detva – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.)
koniec po predl.
DVTK Miškovec
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
HK Poprad
Piatok 02.11.2018, 17:30 • Ice rink Miskolc, HUN • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:33
    Miškovec dal gól!
    BÁLINT MAGOSI vyviezol puk zo stredného pásma do toho útočného a individuálnym spôsobom prešiel cez brániaceho hráča, krásnou kľučkou oklamal aj Tomáša Vošvrdu a následne zasunul puk do prázdnej bránky. DVTK Miškovec víťazí 3:2 po predĺžení. Bez asistencie.
     
    62:44
    Takáč sa oprel do puku z prvej, ale ani z tejto super pozície sa stav stretnutia meniť nebude. Pri puku sa už nachádzajú domáci hráči.
     
    61:08
    Patrik Svitana sa teraz pekne pohral s domácou defenzívou. Ešte volil prihrávku na dobre postaveného Mlynaroviča, ktorý však nedokázal puk zasunúť do odkrytej brány.
     
    58:20
    Rasmus Kulmala sa osamotený rútil na Tomáša Vošvrdu, ktorý sa po jeho streleckom pokuse pozeral za seba. Mal veľké šťastie, že táto strela smerovala tesne vedľa jeho brány.
     
    51:01
    Miškovec dal gól!
    Gól strelil JAMIE MILAM, ktorý napriahol od modrej čiary a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. TomአVošvrda nemal šancu tento strelecký pokus vidieť. Stav stretnutia je 2:2! Asistencia: Ziga Pance.
     
    50:31
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Arturs Salija – 2 min., sekanie).
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Rastislav Václav – 2 min., sekanie).
     
    49:43
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Tomáš Vošvrda – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    49:30
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Radomír Heizer – 2 min., hákovanie).
     
    43:39
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Arturs Salija – 2 min., hrubosť).
     
    42:36
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Loiseau. Brankár bol celkom ďaleko od svojej bránky, ale Loiseau svojím zakončením trafil len žrď.
     
    42:18
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Bálint Magosi – 2 min., sekanie).
     
    41:12
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Lukáš Kozák – 2 min., sekanie).
     
    40:48
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Ján Ťavoda – 2 min., sekanie).
     
    38:32
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Ján Ťavoda – 2 min., krosček).
     
    36:01
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Miskolczi, ktorý sa po prihrávke svojho spoluhráča ocitol nikým nestrážený pred Tomášom Vošvrdom. Jeho strelecký pokus však skončil len v lapačke pozorného gólmana.
     
    33:11
    Miškovec dal gól!
    BENCE SZIRÁNYI sa po prihrávke Lászlá Ritá oprel do puku, ktorý od modrej čiary vyslal smerom k bráne. Tomáš Vošvrda predviedol neistý zákrok, po ktorom sa puk ocitol za jeho chrbtom. Stav stretnutia je 1:2! Asistencie: László Ritó, János Vas.
     
    23:52
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (János Vas – 2 min., hrubosť).
     
    23:01
    Jeden z hráčov hostí sa dostal do zlatej príležitosti, ale v kľúčovom momente zlomil svoju hokejku a puk tak vyslal len vedľa brány.
     
    18:59
    Poprad dal gól!
    Patrik Svitana sa ako blesk rútil smerom k bráne, na ktorú vyslal tvrdý pokus. Ten dokázal Adam Vay vyraziť len pred seba, kde už čakal pripravený DÁVID BONDRA, ktorý dorazil puk za jeho chrbát. Stav stretnutia je 0:2! Asistencie: Patrik Svitana, Radomír Heizer.
     
    17:59
    Poprad dal gól!
    Samuel Takáč nahodil puk priamo na Adama Vaya, kde sa objavil voľný SAMUEL MLYNAROVIČ, ktorý z bezprostrednej blízkosti otvoril skóre stretnutia. 0:1! Asistencia: Samuel Takáč, Daniel Brejčák.
     
    14:00
    Radoslav Macík bol rýchlejší ako brániaci hráč, vďaka čomu sa dostal do obrovskej príležitosti. Jeho strelecký pokus dokázal s menšími problémami Adama Vay zachytiť.
     
    11:29
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Ján Ťavoda – 2 min., držanie hokejky).
     
    Vážení čitatelia! Vyskytli sa technické problémy, ktoré sa budeme snažiť čoskoro vyriešiť. Dočasne vám poskytneme informácie o tom najdôležitejšom. Ospravedlňujeme sa a za pochopenie ďakujeme.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 34. Szirányi (Ritó, Vas), 52. Milam (Pance), 65. Magosi – 18. Mlynarovič (Brejčák, Takáč), 19. Bondra (Svitana, Heizer)


    DVTK Miškovec: Vay – Kiss, Crawford, Vojtkó, Szirányi, Milam, Láda – Magosi, Galanisz, Miskolczi – Kulmala, Vas, Pance – Harrison, Loiseau, Somogyi – Vincze, Hajós, Ritó
    HK Poprad: Vošvrda – Brejčák, Petran, Ťavoda, Salija, Kozák, Erving, Fabian – Václav, Mlynarovič, Takáč – Koyš, Zagrapan, Kundrik – Bondra, Heizer, Svitana – Macík, Belluš

    Rozhodca: Korba, Kalina – Bogdaň, Jobbágy