Miškovec – Poprad 3:2 (po pr.) | Košice – Budapešť 4:8 (kon.) | Žilina – Nitra 2:4 (kon.)
Detva – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.)
koniec po predl.
DVTK Miškovec
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
HK Poprad
Piatok 02.11.2018, 17:30 • Ice rink Miskolc, HUN • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu koniec stretnutia, v ktorom sme sa meno víťaza dozvedeli až v predĺžení. Tam hostia dominovali, ale prišla jedna akcia domáceho celku, ktorú Bálint Magosi premenil. Miškovec zvíťazil 3:2 po predĺžení. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (20:10:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    64:33
    Miškovec dal gól!
    BÁLINT MAGOSI vyviezol puk zo stredného pásma do toho útočného a individuálnym spôsobom prešiel cez brániaceho hráča, krásnou kľučkou oklamal aj Tomáša Vošvrdu a následne zasunul puk do prázdnej bránky. DVTK Miškovec víťazí 3:2 po predĺžení. Bez asistencie.
     
    64:20
    Domáci toho v predĺžení zatiaľ neukázali. Vyzerá to tak, akokeby sa už sústredili len na to, aby to dotiahli do nájazdov.
     
    63:48
    Oddychový čas domácich.
     
    62:44
    Takáč sa oprel do puku z prvej, ale ani z tejto super pozície sa stav stretnutia meniť nebude. Pri puku sa už nachádzajú domáci hráči.
     
    61:08
    Patrik Svitana sa teraz pekne pohral s domácou defenzívou. Ešte volil prihrávku na dobre postaveného Mlynaroviča, ktorý však nedokázal puk zasunúť do odkrytej brány.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Skončila sa tretia tretina zápasu, v ktorej sa domácim hráčom podarilo vyrovnať nepriaznivo sa vyvíjúce skóre. Zápas tak po priebežnom výsledku 2:2 bude pokračovať do predĺženia.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:20
    Rasmus Kulmala sa osamotený rútil na Tomáša Vošvrdu, ktorý sa po jeho streleckom pokuse pozeral za seba. Mal veľké šťastie, že táto strela smerovala tesne vedľa jeho brány.
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:00
    Tomáš Vošvrda musel teraz zasahovať po streleckom pokuse Szirányiho, ktorý to skúšal po prihrávke Jánosa Vasa od modrej čiary. Nasledovať bude vhadzovanie.
     
    56:20
    Oba celky sú veľmi pozorné v zadných radoch, a tak nemáme možnosť vidieť väčšie šance. Uvidíme, či sa dočkáme presného zásahu ešte v riadnom hracom čase.
     
    54:28
    Ziga Panca napriahol k tvrdej strele ihneď po tom, čo sa dostal do útočného pásma. Tomáš Vošvrda mal dobrý výhľad, a tak tento pokus zachytil.
     
    53:59
    Puk san nachádza v obrannom pásme Miškovca, kde Magosi čaká, kým jeho hráči vystriedajú.
     
    52:43
    Sledovali sme strelecký pokus Petrana, ktorý sa snažil prekonať Adama Vaya strelou spoza brániaceho hráča. Adam Vay si na svoje konto pripíše dôležitý zákrok.
     
    51:50
    Hrá sa už v plnom počte. Pri puku sú hostia, ktorí sa snažia ukľudniť napätý priebeh zápasu v obrannom pásme súpera.
     
    51:01
    Miškovec dal gól!
    Gól strelil JAMIE MILAM, ktorý napriahol od modrej čiary a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. TomአVošvrda nemal šancu tento strelecký pokus vidieť. Stav stretnutia je 2:2! Asistencia: Ziga Pance.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 34. Szirányi (Ritó, Vas), 52. Milam (Pance), 65. Magosi – 18. Mlynarovič (Brejčák, Takáč), 19. Bondra (Svitana, Heizer)


    DVTK Miškovec: Vay – Kiss, Crawford, Vojtkó, Szirányi, Milam, Láda – Magosi, Galanisz, Miskolczi – Kulmala, Vas, Pance – Harrison, Loiseau, Somogyi – Vincze, Hajós, Ritó
    HK Poprad: Vošvrda – Brejčák, Petran, Ťavoda, Salija, Kozák, Erving, Fabian – Václav, Mlynarovič, Takáč – Koyš, Zagrapan, Kundrik – Bondra, Heizer, Svitana – Macík, Belluš

    Rozhodca: Korba, Kalina – Bogdaň, Jobbágy