Jekaterinburg – Soči 4:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Helsinki 3:2 (kon.) | Petrohrad – Chabarovsk 3:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Jokerit Helsinki
cz Piatok 02.11.2018, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:08 Sami LEPISTÖ - 3:2
     
    54:08
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit dává kontaktní branku a po přihrávce Briana O'Neilla dostal puk SAMI LEPISTÖ a ten nic nevymýšlel a jednoduše a tvrdě vystřelil na branku a dramatizuje závěr utkání. Asistence: Brian O'Neill.
    44:51 Viktor ANTIPIN - 3:1
     
    44:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Na samém sklonku konci přesilovky se domácí přece jen dokázali prosadit. I když tohle byla hodně šťastná branka a také smolná pro Jokerit. Ellison přihrál před branku zpoza branky a VIKTOR ANTIPIN netrefil puk dobře a ten zamířil hodně vysoko do vzduchu a Oliver Lauridsen ve snaze jej rukavicí zastavit naopak změnil dráhu letu puku a ten končí za brankářem. Nebýt přispění Lauridsena, tak puk skončí nad brankou. Asistence: Matt Ellison.
    34:06 Dennis RASMUSSEN - 2:1
     
    34:06
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Bulíř velmi hezky přihrával zadovkou na najíždějícího DENNISE RASMUSSENA, který si najel před branku a zavěsil puk pod horní tyčku. Český útočník si připisuje druhou asistenci v dnešním zápase! Asistence: Michal Bulíř.
    17:58 Nikolaj KULJOMIN - 1:1
     
    17:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Branka dle předpokladů je uznána, po střele od modré čáry se snažil tečovat puk NIKOLAJ KULJOMIN, který nejdříve minul, ale vyražený puk následně dokázal ze vzduchu klepnout od branky. Rozhodčí zkoumali, zda Kuljomin nesekl brankáře při pokusu tečovat letící puk. Nicméně svým počínáním nikterak nebránil jeho činnosti v brankovišti a branka byla správně uznána. Asistence: Nick Shore a Michal Bulíř.
    04:54 Alex GRANT - 0:1
     
    04:54
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je tu první branka zápasu, kdy první formace domácích nyní vůbec nezvládla své obranné povinnosti. Od zadního mantinelu směřoval Manninen přihrávku před branku, Jensen ještě minul tuhle přihrávku, ale ALEX GRANT se již trefuje do černého. Asistence: Jesper Jensen Aabo a Sakari Manninen.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 18. N. Kuljomin (N. Shore, Bulíř), 35. Rasmussen (Bulíř), 45. Antipin (Ellison) – 5. A. Grant (Jensen Aabo, Manninen), 55. Lepistö (O'Neill)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, J. Birjukov, Rylov, Vereščagin, Bereglazov, Matuškin, Bobrjašov – N. Kuljomin (A), Mozjakin (C), Ellison – Pakarinen, Rasmussen, Bulíř – Varfolomejev, N. Shore, Ľubimov – Několenko, Spiridonov, Timkin (A) – Čibisov.
    Jokerit Helsinki: Zapolski (55. Kalniņš) – O. Lauridsen, Lööv, Jensen Aabo, A. Grant, Kivistö, Lepistö (C) – Mäki, Anttila, Niemi – Manninen, Moses, H. Ikonen – Wärn, Platt, Jormakka – Norman, Joensuu (A), O'Neill (A).

    Rozhodca: I. Fatejev, M. Fraňo – D. Shishlo, N. Shalagin