Orenburg – Jenisej 0:0 (kon.) | FC Ural – Samara 1:1 (kon.) | Ufa – Kazaň 0:0 (kon.)
koniec
FC Ural
1:1 (1:0)
FC Krídla Sovietov Samara
cz Sobota 20.10.2018, 13:00 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg • Ruská Premier Liga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Aby zastavil brejk, zatáhl za záchrannou brzdu. Následkem toho si Vladimir Polujachtov (Samara) odnese z utkání žlutou kartu.
     
    90+2
    V samotném závěru duelu zažívají domácí krušné chvíle! Godzjur musel dávat pozor, aby za svá záda nepropustil Kornilenkovu dělovku zevnitř vápna. Kritickou situaci pak jeho spoluhráči uhasili odkopem míče na rohový kop.
    88. Červená karta po 2. žluté
     
    88
    Poměr sil na hřišti se vyrovná! Alexej Jevsejev (Ural) nešetrně atakoval Baškirova a rovněž on po druhé žluté kartě předčasně zamíří do sprch. Cestou k nim narazí na už dříve vyloučeného Denisova, s nímž si tak bude mít co říct.
     
    87
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Georgij Zotov, přichází Nikita Čičerin.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Vladimir Iljin (Ural).
     
    81
    FK Ural si dnes vypíjí kalich hořkosti až do úplného dna. Po neuznaném gólu z páté minuty neplatí ani branka dosažená deset minut před koncem utkání. Tentokrát kvůli nerespektování ofsajdového pravidla.
     
    81
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Roman Jemeljanov, přichází Arťom Fidler.
     
    77
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Andrej Paňjukov, přichází Vladimir Iljin.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Alexej Jevsejev (Ural).
     
    70
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Andrej Jegoryčev, přichází Alexej Jevsejev.
     
    60
    Další vzruch přinesla nařízená standardní situace! Bicfalvi (Ural) při její exekuci chytře tlačil balon pod břevno, ale pozorný Ryžikov ho vytáhl nad horní konstrukci své brány.
     
    59
    Tohle bylo riskantní! Sergej Ryžikov (Samara) vyběhl mimo vápno a při snaze zastavit míč fauloval útočícího fotbalistu. Za tento prohřešek obdržel žlutou kartu.
     
    58
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Nadson, přichází Vladimir Polujachtov.
     
    56
    Přesilovku hrající domácí si málem vzali vedení zpět. Balažic si vyšplhal na centr z rohového kopu a těsně přehlavičkoval břevno!
    55. Červená karta po 2. žluté
     
    55
    Pro fanoušky Samary mám špatnou zprávu. Vitalij Denisov podrazil u lajny jednoho ze soupeřů a po druhé žluté kartě se pakuje ze hřiště. Moc se mu nechce, ale musí.
    51. Maxim KANUNNIKOV - 1:1
     
    51
    Samara právě vstřelila branku!
    Vyrovnání přichází jako blesk z jasného nebe! Godzjur vyrazil nízkou ránu Molla do strany a na dorážku MAXIMA KANUNNIKOVA už nestačil.
     
    49
    Hostující obrana zaspala, když uvnitř šestnáctky nechala neobsazenou dvojici soupeřů. Do tutovky dostal balon El Kabir, který si na brankáři Ryžikovovi vyámal všechny zuby.
     
    46
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Oleg Lanin, přichází Jevgenij Baškirov.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Andrej Jegoryčev (Ural).
     
    38
    A nebezpečné to opravdu bylo! Zedník Ryžikov (Samara) může být rád, že při stavění zdi použil pevný materiál a že Bicfalviho pohotová dorážka neměla gólové parametry. Následuje odkop.
     
    37
    V blízkosti hranice pokutového území se faulem provinil Georgij Zotov (Samara) a inkasoval žlutou kartu. Čeká nás standardka ze zajímavé pozice.
     
    34
    Za nebezpečný skluz na útočné polovině uviděl Vitalij Denisov (Samara) žlutě zbarvený kartonek.
    29. Andrej PAŇJUKOV - 1:0
     
    29
    Ural právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Uralu jdou po necelé půlhodině do vedení. Míč po dlouhém pasu Dimitrov hlavou ve vápně netrefil čistě, nicméně ANDREJ PAŇJUKOV ho doběhl o něco dříve než gólman Ryžikov a ranou zblízka rozjásal domácí publikum.
     
    5
    Ryžikov při centru ze strany neudržel míč a Bicfalvi ho dorazil za jeho záda! Radost domácích fandů ze vstřelené branky však netrvala dlouho, protože gólmana dle názoru rozhodčího nedovoleně atakoval Paňjukov.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 29. Paňjukov (Dimitrov) – 51. Kanunnikov

    Karty:   42. Jegoryčev (URA), 77. Jevsejev (URA), 83. Iljin (URA) – 34. Vitalij Denisov (KSS), 37. Zotov (KSS), 59. Ryžikov (KSS), 90+4. Polujachtov (KSS)   88. Jevsejev (URA) – 55. Vitalij Denisov (KSS)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:16.
    FC Ural: Godzjur – Kulakov (C), Harojan, Balažic, Merkulov – Jemeljanov (81. Fidler), Jegoryčev (70. Jevsejev) – Dimitrov, Bicfalvi, El Kabir – Paňjukov (77. Iljin).
    Náhradníci: Baklov – Bevejev, Aratore, Bavin, Bryzgalov, Dancev, Dinga, Jevsejev, Iljin, Fidler, Chodžanijazov, Jusupov.

    FC Krídla Sovietov Samara: Ryžikov – Zotov (87. Čičerin), Burlak, Rogel, Vitalij Denisov – Nadson (58. Polujachtov), Anton, Lanin (46. Baškirov) – Kanunnikov, Kornilenko (C), Mollo.
    Náhradníci: Konjuchov – Čičerin, Čočijev, Baškirov, Polujachtov, Mijailović, Šejdajev, P. Jakovlev, Sobolev, Tkačuk.

    Rozhodca: Suchoj – Voroncov, Kobzev