Jekaterinburg – Barys 1:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Ufa 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:1 (3:1 po s.n.)
Riga – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Helsinki 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Red Star Kunlun 3:4 (kon.)
Dinamo Minsk – D. Moskva 1:3 (kon.) | HC Slovan – Vladivostok sk 4:3 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 4:1 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Jokerit Helsinki
cz Utorok 16.10.2018, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:36 Alex GRANT - 2:3
     
    57:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to jsou věci, Jokerit přidává slepenou branku a po nahození z pravé strany tečuje čepelí puk ALEX GRANT, který skončil v brance. Asistence: Nicklas Jensen.
    56:33 John NORMAN - 2:2
     
    56:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A Jokerit svou šanci využívá a po pěkném nahození Mosese tečuje puk před brankou JOHN NORMAN a tento ostrostřelec dává svou další branku v tu pravou chvíli. Asistence: Steve Moses a Alex Grant.
    41:40 Jiří SEKÁČ - 2:1
     
    41:40
    Kazaň vstřelila branku!
    A třetí přesilovku již domácí využívají a Lander skvěle nahrál na střed kluziště, odkud vystřelil JIŘÍ SEKÁČ, který umístil puk pod horní tyčku. Asistence: Anton Lander a Paul Postma.
    36:31 Justin AZEVEDO - 1:1
     
    36:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tento protiútok domácích byl hodně povedený, JUSTIN AZEVEDO dostal puk a z pravé strany prostřeluje Kalninše nechytatelnou ranou pod břevno. Asistence: Paul Postma a Anton Lander.
    19:29 Karl STOLLERY - 0:1
     
    19:29
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A po ubráněné přesilovce se Jokerit dostal do útoku, kdy se puk dostal před branku. Brian O'Neill ještě brankáře v těsné blízkosti nepřekonal a ten vyrazil puk, avšak z druhé vlny dojel KARL STOLLERY a trefuje polo odkrytou branku. Asistence: Geoff Platt a Brian O'Neill.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 37. Azevedo (Postma, Lander), 42. Sekáč (Lander, Postma) – 20. Stollery (Platt, O'Neill), 57. Norman (Moses, A. Grant), 58. A. Grant (Nicklas Jensen)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Poďjapolskij) – Judin, Abrosimov, Pedan, Postma, Jarullin, Markov (A) – Galijev, Zaripov (C), Tkačov – Azevedo, Lander, Sekáč – An. Popov, Lukojanov, A. Potapov (A) – M. Gluchov, Kara, Klinkhammer – Burmistrov.
    Jokerit Helsinki: Kalniņš (Zapolski) – Lööv, A. Grant, Stollery, Jensen Aabo, Kivistö, Lepistö (C) – Pihlström, Anttila, Niemi – Manninen, Moses, H. Ikonen – Nicklas Jensen, Platt, Jormakka – Norman, Joensuu (A), O'Neill (A).

    Rozhodca: M. Fraňo, A. Belov – K. Gordenko, A. Susujev