Chabarovsk – CSKA Moskva 0:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan sk 4:5 (kon.) | Helsinki – Jekaterinburg 0:3 (kon.)
Nižnekamsk – Kazaň 1:2 (kon.) | Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
HK Soči
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Traktor Čeljabinsk
cz Piatok 21.09.2018, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:51 Igor ISAJEV - 3:4
     
    64:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Devět vteřin před koncem je rozhodnuto, jelikož Traktor dává gól a rozhoduje utkání ve svůj prospěch! Hosté se dostali ke střele, která se nepovedla, ale od brankáře Barulina se puk odrazil k IGOROVI ISAJEVOVI a ten následně zavěsil.
    46:24 Ryan STOA - 3:3
     
    46:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor bleskově srovnává! Už po třinácti vteřinách je opět srovnáno, když RYAN STOA využil zaváhání domácí obrany a následně překonal Barulina.
    46:11 Stanislav BOČAROV - 3:2
     
    46:11
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! STANISLAV BOČAROV měl před sebou prostor a svou střelou do levé části branky překonal Děmčenka. Asistence: Damir Musin a Yohann Auvitu.
    33:29 Dmitrij ARCHIPOV - 2:2
     
    33:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Podruhé v dnešním utkání je srovnáno! Collins si objel bránu a následně posunul puk DMITRIJI ARCHIPOVI, který dokázal z bezprostřední blízkosti dostat kotouč za záda Děmčenka. Asistence: Sean Collins, Kirill Vorobjov.
    30:31 Vitalij KRAVCOV - 1:2
     
    30:31
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a podruhé v dnešním utkání jdou do vedení! Glinkin poslal přihrávku z levé strany na pravou, kde nabídl volný prostor VITALIJU KRAVCOVI, který toho využil a vypálil mezi horní tyč a rameno brankáře Barulina! Asistence: Anton Glinkin, Ryan Stoa.
    09:38 Stěpan STARKOV - 1:1
     
    09:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Soči sice nevyužívá první přesilovou hru, ale o pár sekund později srovnává stav utkání na 1:1. Točiskij vypálil z pravé strany, ovšem kotouč se od betonu odrazil na hůl STĚPANA STARKOVA, který toho využil a dorazil puk do mezery mezi brankářem a bránou! Asistence: Nikita Točickij, Alexandr Akmaldinov.
    06:17 Nikita NIKITIN - 0:1
     
    06:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v dnešním zápase jako první do vedení! Po vhazování přesně vypálil NIKITA NIKITIN, který překonal Barulina tvrdou ránou. Asistence: Alexandr Rybakov.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 10. Starkov (Točickij, Akmaldinov), 34. Archipov (Collins, Vorobjev), 47. Bočarov (D. Musin, Auvitu) – 7. Nikitin (Rybakov), 31. Kravcov (Glinkin, Stoa), 47. Stoa, 65. Isajev


    HK Soči: Barulin – Pogorišný, Ščitov (C), Vorobjev, Jokipakka, Budkin, Auvitu, D. Musin – R. Rosén, Bočarov, Podšendjalov – Archipov, Collins, O'Dell (A) – Mosaljov (A), Chlopotov, Polunin – Akmaldinov, Točickij, Starkov – Rachimullin.
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Sudnicin) – Bailen, (C), Borodkin, Riasenskij, N. Chlystov, Nikitin, Isajev, A. Petrov, Šolochov – Bergström, Stoa, Gynge (A) – Glinkin (A), Polygalov, Kravcov – Kokujov, Rybakov, Penkovskij – , Gubarev.

    Rozhodca: Nikolai Akuzovsky, Alexei Ravodin – Yury Ivanov, Alexander Chernyshyov

    Diváci: 6337