CSKA Moskva – Třinec 7:1 (kon.) | Sparta Praha – HC Slovan 3:0 (kon.) | K. Vary – Trenčín 6:4 (kon.)
HK Riga – Vítkovice 1:4 (kon.) | CSKA Moskva – HK Riga 12:0 (kon.) | Trenčín – Sparta Praha 1:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.) | K. Vary – HC Slovan 7:3 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
12:0 (4:0, 5:0, 3:0)
HK Riga
cz Utorok 07.08.2018, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • President Cup • Semifinále
Partner:
     
    58:22
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Klid při zakončení? GORDIJ MASLOV ho teď naplno předvedl! Útočník CSKA si od hrazení potáhl kotouč přes osu kluziště a střelou na vzdálenější tyč nedal Bantersonsovi žádnou šanci! Asistence: Artjom Grušnikov.
     
    46:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po další akci se Moskvané opět radují, ruští mladíci teď dokonale rozebrali rižskou defenzívu! Artjom Kljujev dostal puk do předbrankového prostoru, místo střely však potáhl kotouč směrem k zadnímu mantinelu a zpětnou přihrávkou otevřel cestu ke skórování pro NIKITU ŠALYŠKINA, který poslal kotouč do odkryté branky! Asistence: Artjom Kljujev, Sergej Djakovnov.
     
    45:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Pokračující tlak Moskvy však již nešlo ustát, CSKA potřetí v turnaji zapisuje desátou branku! Po velkém tlaku před Berzinšem se z dorážky prosadil DANIIL RAKITIN! Asistence: Stiven Sardarjan, Alexandr Nazarko.
     
    39:08
    Znovu skvělý Berzinš! Lotyšský brankář měl proti sobě tři protihráče, dokázal si však poradit se střelou Ničuchrina i dvěma dorážkami Nazarka!
     
    37:40
    CSKA si navíc zahraje přesilovku, na trestnou lavici totiž za podražení usedl Daniles Gontars.
     
    37:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. DANILA KARPOV si ze středního pásma podél levého hrazení nabruslil až ke kruhu pro vhazování, z poměrně velké vzdálenosti pak trefil přesně pod horní tyč! Asistence: Matvej Averočkin, Gordij Maslov.
     
    36:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tlak Moskvanů již byl neúnosný, CSKA přidává osmou branku. VLADIMIR GRUDININ dostal skvělou nabídku na levý kruh pro vhazování, svou přesnou střelou ze zápěstí pak poosmé rozvlnil síť rižské branky! Asistence: Artjom Kljujev, Alexandr Nazarko.
     
    28:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané opět udeřili! Zachar Savinyš ve středním pásmu vybojoval kotouč, naspurtoval do útočné třetiny a předložil puk najíždějícímu ARTJOMU KLJUJEVOVI! Ten z první propálil bezmocného Berzinše! Asistence: Zachar Savinyš.
     
    26:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další akce ruského týmu již končí brankou! Artjom Grušnikov projel do útočného pásma jako nůž máslem, po jeho předávce se kotouče zmocnil Stiven Sardarjan, který ladnou zadovkou ke skórování vyzval SERGEJE DJAKOVNOVA! Ten musel jen trefit prázdnou branku! Asistence: Stiven Sardarjan, Artjom Grušnikov.
     
    23:09
    Jedno oslabení Moskvané ustáli, hned se ale budou muset bránit znovu. Na trestnou lavici odjíždí Pavel Ponomarev.
     
    22:59
    Riga mohla snížit, Reinis Eberlinš ale z velmi dobré pozice trefil jen tyč Džilavjanovy branky!
     
    21:07
    Přesilovka pro Rigu. Na trestnou lavici usedl Artur Čolač, který se provinil podražením.
     
    20:48
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Pátá branka v rižské síti a nutno říct, že hodně kuriózní! JEVGENIJ GORFINJAK tečoval Nazarkovo nahození tak šikovně, že se kotouč odrazil od přilby jednoho z bránících hráčů přímo do branky! Asistence: Alexandr Nazarko, Stiven Sardarjan.
     
    18:25
    Sardarjan se zpoza branky natlačil do brankoviště, Berzinše ale nepřekonal. Ruský mladík pak ale byl faulován Vladimirsem Zaicevsem, CSKA má k dispozici přesilovou hru.
     
    17:03
    Moskvané se řítili do přečíslení tří proti jednomu, Artjom Kljujev ale z voleje nedokázal trefil branku!
     
    16:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Na další akci Moskvy však již rižský brankář nestačil. Matvej Averočkin dlouho držel kotouč na své holi, zpoza branky nakonec namazal nehlídanému DANILU KARPOVOVI, který z první rozvlnil síť soupeřovy branky! Asistence: Matvej Averočkin, Daniil Rakitin.
     
    12:40
    Teď už si Moskvané přesilovku zahrají. Na trestnou lavici je za útočný faul poslán Arturs Kronbergs.
     
    11:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA znovu drželo puk v útočném pásmu, nakonec se potřetí v utkání prosadilo! Moskvané hráli v signalizované výhodě, vylučovat se však nebude. Danila Karpov totiž skvěle našel volného MATVEJE AVEROČKINA, který z mezikruží vymetl všechny pavučinky v pravém horním rohu Berzinšovy branky! Asistence: Danila Karpov, Daniil Rakitin.
     
    08:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další akce Moskvy už končí druhou brankou! Daniil Ničuchrin dlouho držel kotouč u hrazení, ruský útočník si počkal na správný okamžik a vyslal přihrávku skrz tři bránící hráče na najíždějícího JEVGENIJE GORFINJAKA! Ten z první propálil brankáře Berzinše! Asistence: Daniil Ničuchrin, Stiven Sardarjan.
     
    01:54
    CSKA se znovu vrhlo do útoku a mohlo přidat další branku! Střela Danily Karpova ale byla až příliš přesná, kotouč se odrazil od horní tyče Berzinšovy branky!
     
    00:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Není odehrána ani minuta a CSKA vede! Hráči Rigy se od úvodního buly prezentovali velmi aktivně, zapomněli ale na svou defenzívu a Moskvané toho dokázali využít! Rychlý brejk dvou proti jednomu úspěšně zakončil STIVEN SARDARJAN! Asistence: Jevgenij Gorfinjak, Daniil Ničurchin.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 1. Sardarjan (Gorfinjak, Ničurchin), 9. Gorfinjak (Ničuchrin, Sardarjan), 12. Averočkin (Karpov, Rakitin), 17. Karpov (Averočkin, Rakitin), 21. Gorfinjak (Nazarko, Sardarjan), 27. Djakovnov (Sardarjan, Grušnikov), 29. Kljujev (Savinyš), 37. Grudinin (Kljujev, Nazarko), 38. Karpov (Averočkin, Maslov), 46. Rakitin (Sardarjan, Nazarko), 47. Šalyškin (Kljujev, Djakovnov), 59. Maslov (Grušnikov)


    CSKA Moskva: Džilavjan (Jakovlev) – Grušnikov, Čolač, Nazarko, Veščunov, Ponomarev, Berezovskij, Grudinin – Sardarjan, Dronyk, Djakovnov, Gorfinjak, Karpov, Savinyš, Rakitin, Ničuchrin, Šalyškin, Maslov, Averočkin, Kljujev, Vasin
    HK Riga: Bantersons (Berzinš) – Seilis, Eberlinš, Korois, Kärklinš, Zaicevs, Gontars, Ščegolevs, Kadnikovs – Kronbergs, Velšs, Docenko-Svirido, Ulmanis, Simanovičs, Kaninš, Silkalns, Gučevičs, Ostankovičs, Sulčs, Späks, Brälëns.