Vítkovice – HC Slovan sk 3:1 (kon.) | Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.)
Chomutov – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:3 (kon.) | Kladno – Litvínov 1:3 (kon.)
Opava – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Košice – Miškovec sk 7:1 (kon.) | K. Vary – Sparta Praha 4:5 (kon.)
Přerov – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Nové Zámky sk 5:1 (kon.) | Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 3:4 (2:3 po s.n.)
koniec
HC Košice
7:1 (4:0, 2:0, 1:1)
DVTK Miškovec
Utorok 07.08.2018, 18:00 • Crow Arena • Prípravný zápas
Partner:
     
    53:53
    Košice dali gól!
    Po tvrdom zakončení príklepom od modrej čiary sa už ale Oceliari z gólu predsa len tešia. Do listiny strelcov sa zapísal tentokrát americký bek JIMMY MCDOWELL. Asistencia: Dávid Šoltés.
     
    53:38
    Zakončenie od modrej sa teraz poriadne poodrážalo, Adorján ho pod kontrolou nemal. Využiť to chcel Šoltés, avšak puk sa mu do siete pretlačiť nepodarilo.
     
    49:15
    Miškolc dal gól!
    Hostia sa teraz dostali do veľkého tlaku, ktorému dokázal Vladislav Habal pomerne dlho odolávať. Napokon ale predsa len inkasoval, gólovou dorážkou sa prezentoval NIKANDROSZ GALANISZ. Asistencia: Balazs Somogyi.
     
    44:49
    Mikula mal na hokejke gól s poradovým číslom sedem. Attila Adorján už ležal na ľade, košickému útočníkovi sa ponad jeho ľavý betón puk zodvihnúť nepodarilo.
     
    39:15
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškolc (János Vas – 2 min., sekanie).
     
    39:00
    Zaujímavá šanca pre Petráša. Ten sa teraz ako blesk z jasného neba ocitol pred bránkoviskom a skúsil zakončiť. Jeho strela sa napokon do siete nezmestila.
     
    35:40
    Oceliari sa dobre bránili a súperovi znemožňovali hrať pred bránkou Vladislava Habala. Napokon sa to ale Miškovcu predsa len podarilo. Vypadnutú strelu od modrej chcel doklepnúť Magosi, košický gólman druhýkrát nezaváhal.
     
    35:09
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Krajňák – 2 min., sekanie).
     
    32:17
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., hrubosť).
     
    32:17
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškolc (Ryan Harrison – 2 min., hrubosť).
     
    32:17
    Boli sme svedkami aj prvej potýčky. Dudáš si teraz niečo potreboval vysvetliť s Ryanom Harrisonom. Obaja kohúti smerujú na trestnú lavicu.
     
    29:26
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškolc (Jamie Milam – 2 min., hákovanie).
     
    29:25
    Košice dali gól!
    Ba čo viac – v početnej výhode inkasuje. Košičania sa so súperom hrajú ako mačka s myšou, čo značí aj skóre na svetelnej tabuli. Je to 6:0, o čo sa postaral PETR KAFKA. Asistencia: Tomáš Hričina.
     
    28:16
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., krosček).
     
    27:40
    Mohlo to byť už 6:0, nebyť konštrukcie bránky. Nuž, zdá sa, že Miškovec odíde za hranice s poriadnou nádielkou a bude mať o čom premýšľať.
     
    26:38
    Košice dali gól!
    O to viac môže maďarského zástupcu mrzieť ďalší puk v jeho sieti. Gól s poradovým číslom päť zabezpečil český ostrostrelec PETR KAFKA. Asistencie: Marcel Haščák, Evan Brophey.
     
    24:48
    Košičania sa v úvode oslabenia dobre bránili, a tak prišla strela až po pomerne dlhom čase. János Vas to skúšal príklepom, jeho rana sa od vonkajšej konštrukcie Habalovej bránky odrazila na zadný mantinel.
     
    23:52
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Evan Brophey – 2 min., držanie hokejky).
     
    19:20
    Košice dali gól!
    Tak napokon predsa len áno. Košičania sa jednoducho presunuli pred bránku svojho súpera, ktorý inkasuje po štvrtýkrát. Zakončenie PETRA GALAMBOŠA sa od žrde odrazilo priamo do siete. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    18:40
    Košice dali gól!
    Prvotretinová deštrukcia Miškovca pokračuje. Attila Adorján strelu z takéhoto uhla rozhodne nečakal, čo bola chyba. Pohodlne ho totiž zakončením pomedzi betóny prekonal MARCEL HAŠČÁK.
     
    16:08
    Košice dali gól!
    Oceliari využili túto presilovú hru pomerne rýchlo a súperovi tak odskakujú na rozdiel dvoch presných zásahov. Postaral sa o to navrátilec v košickom drese MARCEL HAŠČÁK. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    15:45
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškolc (Nick Crawford – 2 min., podrazenie).
     
    14:53
    Zaujímavé momenty v podaní Šimona Petráša. Jeho prvý pokus ešte defenzíva zastavila, druhý sa jej však už zblokovať nepodarilo. Adorjánovu bránku ale puk preletel.
     
    07:52
    Košice dali gól!
    Signalizovalo sa vylúčenie jedného z hostí, ale to napokon nutné nebude. Košičania to zahrali dobre a hoci po Hričinovej prihrávke za kruhy ešte gól nepadol, z úspešnej dorážky sa tešil JAKUB SUJA. Asistencie: Dávid Šoltés, Tomáš Hričina.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 8. Suja (Šoltés, Hričina), 17. Haščák (Lenďák), 19. Haščák, 20. Galamboš (Lenďák), 27. Kafka (Haščák, Brophey), 30. Kafka (Hričina), 54. McDowell (Šoltés) – 50. Galanisz (Somogyi)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Dudáš (C), Lenďák, Šedivý, Koch, Pulli, McDowell, Michalčin – Kafka, Brophey, Haščák – Šoltés, Galamboš, Hričina (A) – Jokeľ, Suja (A), Petráš – Žitný, Krajňák, Mikula
    DVTK Miškovec: Adorján (Duschek) – Kiss, Crawford, Milam, Rusk, Szirányi (A), Láda, Vojtko – Vas (A), Loiseau, Kulmala – Magosi (C), Galanisz, Somogyi – Ľupták, Harrison, Miskolczi – Vincze, Hajós, Ritó