Slovácko – Sereď sk 2:0 (kon.) | Zabrze – Třinec 0:0 (kon.)
koniec
1.FC Slovácko
2:0 (2:0)
ŠKF Sereď
cz Piatok 22.06.2018, 17:00 • Nivnice • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    80
    Deset minut před koncem zahrával Sereď rohový kop. Po nacvičeném signálu střela slovenského hráče jen těsně minula pravou tyč!
     
    77
    Vasiljev mohl přidat třetí branku Slovácka, Reinberk mu naservíroval míč na zadní tyč, Vasiljev byl úplně sám a z plného běhu v pokutovém území branku Sereďi přestřelil.
     
    60
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Rezek, přichází Kohút.
     
    50
    Velkou šanci spálila Sereď, když její útočník vystřelil v pokutovém území, brankář Trmal se blýskl velmi dobrým zákrokem.
     
    45
    Sereď mohla na konci první půle snížit po střele slovenského hráče zaduněla za brankářem Daňkem pravá tyč!
     
    30
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci trenéra Korduly vedou po proměněném protiútoku už o dvě branky. Daníček přihrál míč do strany na Petra, který přízemním centrem našel za obranou JANA NAVRÁTILA, který překonal slovenského brankáře s přispěním levé tyče.
     
    26
    Sereď sice neohrozila ze standardní situace Daňkovu branku, ale zůstala u míče a kombinovala kolem pokutového území, poté jeden z hráčů Sereďi vypálil hodně nebezpečnou střelu, kterou musel Daněk vyrazit na roh.
     
    19
    Dobrou střelu ze své produkce vytasil Jan Juroška, který jen těsně minul branku Sereďi.
     
    14
    Z pravé strany šel do vápna Navrátil, který vystřelil ránu pod břevno, hostující gólman s námahou jej vytasnil mimo tři tyče.
     
    12
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko jde do vedení, Kadlec dobře presoval rozehrávku u postranní čáry, hostující hráči udělali chybu, míč po ose Navrátil – Daníček se dostal k MICHALOVI KOHÚTOVI, který prostřelil vybíhajícího brankáře přesně k pravé tyči.
     
    10
    Do šance se dostal Petr, který mohl lobnout vybíhajícího brankáře, místo toho však zvolil průdkou střelu a golman Sereďi dobře zareagoval a míč vyrazil.

    Tomáš Kučera


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 12. Kohút, 30. Navrátil


    1.FC Slovácko: 1. poločas: Daněk– Juroška, Hofmann, Tkáč, Kadlec – Navrátil, Daníček, Tischler, Hellebrand, Kohút – Petr
    2. poločas: Trmal – Reinberk, Krejčí, Dramé, Divíšek – Rezek (60. Kohút), Sadílek, Janošek, Machalík, Vasiljev – Kubala

    ŠKF Sereď: