Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:7 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 7:5 (kon.) | Nitra – Detva 4:1 (kon.)
koniec
HK Nitra
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HK Detva
Piatok 24.11.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Maroš Surový – 2 min., hrubosť).
     
    59:40
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jameson Milam – 2 min., hrubosť).
     
    50:02
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Martin Rýgl – 2 min., sekanie).
     
    49:14
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jameson Milam – 2 min., držanie).
     
    46:24
    Oddychový čas hostí.
     
    46:24
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoj náskok. Postaral sa o to TOMÁŠ MIKÚŠ strelou k ľavej žrdi, ktorá bola ďaleko od Nagyovej ľavej ruky. Mikúš týmto gólom dosiahol hetrik. Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
     
    46:03
    Nitra mohla skórovať! V skvelej šanci bol Fominich, ktorý sa sám predral pred bránku, kde sa snažil prekvapiť Nagya, ale ten na zemi uspel.
     
    42:33
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Richard Ondrušek – 2 min., sekanie).
     
    39:40
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Kuklev – 2 min., krosček).
     
    38:50
    Nitra sa vo dvojici dostala pred bránku hostí! Csányi z pravého kruhu krížne prihrával k žrdi, odkiaľ zakončoval Šille, ale bekhendom trafil iba Nagya.
     
    37:57
    Nitra dala gól!
    Domáci rýchlo využívajú presilovku. Postaral sa o to TOMÁŠ MIKÚŠ, ktorý bol nepokrytý pri ľavej žrdi a odtiaľ nekompromisne prestrelil presúvajúceho sa Nagya. Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
     
    37:32
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ladislav Ščurko – 2 min., hákovanie).
     
    36:13
    Detva mohla skórovať! Martin Chovan po Milého prihrávke zakončoval k opustenej pravej žrdi, ale tam sa z ničoho nič zjavil betón Lawsona.
     
    35:33
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Patrik Huňady – 2 + 10 min. za napadnutie hlavy a krku).
     
    35:33
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Timotej Šille – 2 min., napadnutie).
     
    33:30
    Nitra je veľmi aktívna, ale zatiaľ jej to nevychádza. Milam opakovane zakončoval k ľavej žrdi, ale Nagy sa vynikajúco presunul a puk vytesnil.
     
    32:45
    Ďalšie vylúčenie na strane Detvy, na trestnú lavicu odchádza za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Matúš Chovan. Hostia budú hrať takmer minútu v trojici.
     
    31:38
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Filip Surovka – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
     
    30:46
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Dávid König – 2 min., hákovanie).
     
    28:50
    Domáci Kutálek sa z ľavej strany pretlačil pred bránku hostí a bol blízko skórovania. Nagy ale uspel, pretože sa nenechal oklamať.
    25:48 Tomáš MIKÚŠ - 2:1
     
    25:48
    Nitra dala gól!
    Domáci sa vracajú do vedenia. Postaral sa o to TOMÁŠ MIKÚŠ, ktorý bol nepokrytý a využil to. Ukážkovo si nakorčuľoval medzi kruhy pred bránku, odkiaľ nekompromisne zakončil. Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
     
    22:03
    Skórovať teraz mohla aj Detva! Matúš Chovan sa dostal za obranu a sám sa vyrútil na Lawsona, ale iba veľmi tesne minul pravú žrď jeho bránky.
     
    21:44
    Ďalšia skvelá šanca domácich! V záverečných sekundách presilovky sa dopredu pretlačil aj Macík, ktorý bol stíhaný Ščurkom, ale aj tak zakončil. Opäť sa vyznamenal gólman Nagy.
     
    20:57
    Nitra sa vo vlastnom oslabení dostala do prečíslenia! Na jeho konci Blackwater prihrával Milamovi, ale jeho dobrú ranu vyrazil Nagy.
     
    19:45
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Matej Paulovič – 2 min., držanie).
     
    18:37
    Detva sa nenápadne presunula do útočnej tretiny a mohla sa dostať do vedenia! Z pravej strany prešiel puk medzi kruhy, odkiaľ pálil Surovka, ale neúspešne.
     
    14:55
    Detva je povzbudená gólom a mohla opäť skórovať! Teraz sa pred domácu bránku individuálne predral Tibenský, ale v momente zakončenia mu puk skĺzol z hokejky.
    13:38 Ladislav ŠČURKO - 1:1
     
    13:38
    Detva dala gól!
    Hostia využívajú presilovku a vyrovnávajú na 1:1. V početnej prevahe sa pred modrou čiarou oprel do puku LADISLAV ŠČURKO a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Michal Murček.
     
    13:01
    Brániť sa bude aj Nitra,Versteeg sa previnil držaním.
     
    10:35
    Veľká šanca Nitry! Milam bol na vnútornej hranici pravého kruhu a puk nahodil pred bránku, kde sa strhol obrovský súboj o dorážky, ale Krištofova snaha úspech nepriniesla. Nagy hru zázračne prerušil.
     
    09:59
    Dvojnásobné vylúčenie na strane Detvy! Na trestnú lavicu odchádza Žilka za hákovanie a Sládok za sekanie, hostia preto budú hrať v trojici.
    06:30 Branislav MEZEI - 1:0
     
    06:30
    Nitra dala gól!
    Aktívnejší domáci sa ujímajú vedenia. Krištof teraz výborne našiel skvele postaveného BRANISLAVA MEZEIA, ktorý pálil z medzikružia veľmi presne. Nagy sa puku ani nedotkol. Asistencia: Michal Krištof.
     
    04:53
    Nitra mohla otvoriť skóre zápasu! Macík vynikajúco využil nepozornosť detvianskej defenzívy a nakorčuľoval si pred ľavú žrď, kam aj dostal prihrávku. Puk ihneď podvihoval do horného rohu bránky, ale Nagy vynikajúco zasiahol ramenom.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Mezei (Krištof), 26. Mikúš (Paulovič, Krištof), 38. Mikúš (Paulovič, Krištof), 47. Mikúš (Paulovič, Krištof) – 14. Ščurko (Murček)


    HK Nitra: Lawson – Mezei, Rýgl, Ordzovenský, Milam, Korím, Versteeg, Pupák – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Šiška, Blackwater, Kutálek – Csányi, Šille, Macík – Fominich, Ondrušek, König
    HK Detva: Nagy – Kuklev, Chovan, Sládok, Fekiač, Šimon, Gachulinec, Vyskoč, Jendroľ – Utkin, Surovka, Tibenský – Ščurko, Murček, Milý – Žilka, Chovan, Videlka – M. Surový, Huňady, Ondris

    Rozhodca: Fridrich, Siegel – Synek, Soós