Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:7 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 7:5 (kon.) | Nitra – Detva 4:1 (kon.)
koniec
HK Nitra
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HK Detva
Piatok 24.11.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:24
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoj náskok. Postaral sa o to TOMÁŠ MIKÚŠ strelou k ľavej žrdi, ktorá bola ďaleko od Nagyovej ľavej ruky. Mikúš týmto gólom dosiahol hetrik. Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
     
    37:57
    Nitra dala gól!
    Domáci rýchlo využívajú presilovku. Postaral sa o to TOMÁŠ MIKÚŠ, ktorý bol nepokrytý pri ľavej žrdi a odtiaľ nekompromisne prestrelil presúvajúceho sa Nagya. Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
    25:48 Tomáš MIKÚŠ - 2:1
     
    25:48
    Nitra dala gól!
    Domáci sa vracajú do vedenia. Postaral sa o to TOMÁŠ MIKÚŠ, ktorý bol nepokrytý a využil to. Ukážkovo si nakorčuľoval medzi kruhy pred bránku, odkiaľ nekompromisne zakončil. Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
    13:38 Ladislav ŠČURKO - 1:1
     
    13:38
    Detva dala gól!
    Hostia využívajú presilovku a vyrovnávajú na 1:1. V početnej prevahe sa pred modrou čiarou oprel do puku LADISLAV ŠČURKO a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Michal Murček.
    06:30 Branislav MEZEI - 1:0
     
    06:30
    Nitra dala gól!
    Aktívnejší domáci sa ujímajú vedenia. Krištof teraz výborne našiel skvele postaveného BRANISLAVA MEZEIA, ktorý pálil z medzikružia veľmi presne. Nagy sa puku ani nedotkol. Asistencia: Michal Krištof.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Mezei (Krištof), 26. Mikúš (Paulovič, Krištof), 38. Mikúš (Paulovič, Krištof), 47. Mikúš (Paulovič, Krištof) – 14. Ščurko (Murček)


    HK Nitra: Lawson – Mezei, Rýgl, Ordzovenský, Milam, Korím, Versteeg, Pupák – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Šiška, Blackwater, Kutálek – Csányi, Šille, Macík – Fominich, Ondrušek, König
    HK Detva: Nagy – Kuklev, Chovan, Sládok, Fekiač, Šimon, Gachulinec, Vyskoč, Jendroľ – Utkin, Surovka, Tibenský – Ščurko, Murček, Milý – Žilka, Chovan, Videlka – M. Surový, Huňady, Ondris

    Rozhodca: Fridrich, Siegel – Synek, Soós