La Coruña – Getafe 2:1 (kon.) | Sevilla – Malaga 2:0 (kon.) | Levante – Alavés 0:2 (kon.)
Leganés – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
2:1 (0:0)
Getafe CF
Sobota 30.09.2017, 13:00 • Estadio Municipal de Riazor (La Coruña) • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Góly napokon padali až v druhom polčase, najprv išli možno troška prekvapivo do vedenia hostia, ale aktívnejší domáci napokon strelili dva góly a tak vyhrávajú tento zápas výsledkom 2:1!

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dňa. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (14:55:17)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Deportivo získava priamy kop na útočnej polovičke, s domácimi to už vyzerá naozaj dobre.
     
    90+4
    Getafe sa usadilo na útočnej polovičke, domáci však stále úspešne odolávajú. Zrejme si už Deportivo svoje víťazstvo postráži.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Guilherme (Deportivo La Coruña).
     
    90+3
    Podobne sa teraz previnili aj domáci futbalisti, hostia tak získavajú loptu a už sa snažia o priechod na útočnú polovičku.
     
    90+2
    Getafe teraz pri prechode do útoku faulovalo a tak sa v strede poľa k lopte dostáva Deportivo. Veľa času už hosťom na vyrovnanie neostáva.
     
    90+1
    Hostia tak už vrhajú všetky svoje sily do útoku, domáci futbalisti však úspešne odolávajú. Pantilimon sa s výkopom od svojej brány nikam neponáhľa.
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase: 5 minút!
     
    89
    Žltú kartu dostáva Zakaria Bakkali (Deportivo La Coruña).
     
    88
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Mauro Arambarri, prichádza Francisco Portillo.
     
    88
    Trénerovi domáceho tímu tak vyšlo striedanie na výbornú, Deportivo krátko pred koncom zápasu vyhráva o jeden gól. Uvidíme, či hostia ešte dokážu za krátky čas tento výsledok zvrátiť.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Florin Andone (Deportivo La Coruña).
    86. Florin Andone (DEP) - 2:1
     
    86
    La Coruña dala gól!
    Domáci otáčajú vývoj zápasu vo svoj prospech a krátko pred koncom zápasu vyhrávajú o jeden gól! Deportivo sa rýchlo presunulo na útočnú polovičku, hostia neupratali loptu do pokutového územia do bezpečia, pred bránou sa do zakončenia dostal FLORIN ANDONE a ten posiela svoj tím do vedenia – 2:1!
     
    85
    Hra sa teraz kúskovala vlnou striedaní a nedovolených zákrokov. Uvidíme, či záverečných 5 minút ešte niečo prinesie, alebo si oba tímy pripíšu do tabuľky pravdy po jednom bode.
     
    84
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Juanfran, prichádza Gerard Valentín.
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Federico Valverde, prichádza Zakaria Bakkali.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Juanfran (Deportivo La Coruña).
     
    83
    Domáci napokon získali rohový kop, ale aj túto situáciu si hostia postrážili. Do konca riadneho hracieho času už veľa času neostáva, na ukazovateli skóre stále svieti nerozhodný stav.
     
    82
    Hostia navyše teraz na útočnej polovičke faulovali a tak sa už do zakončenia na bránu domácich nedostali. Uvidíme, ako v útoku teraz pochodí Deportivo.
     
    81
    Ale pri lopte sú už hostia, ale ani im sa nedarí prekonať defenzívu domáceho mužstva. Zápas tak zatiaľ smerujeme k deľbe bodov.
     
    80
    Rýchly protiútok teraz predviedli futbalisti hosťujúceho celku, v rozhodujúcej chvíli však faulovali a tak lopta pripadne domácim futbalistom. Deportivo už rozbieha svoju kombináciu.
     
    79
    Domáci teraz kombinujú na svojej polovičke, snažia sa nájsť cestu na územie svojho dnešného súpera. Pomaličky sa už blíži záverečná časť tohto zápasu, stav je stále 1:1.
     
    78
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Jorge Molina, prichádza Sergio Mora.
     
    77
    Rýchly protiútok teraz previedli domáci futbalisti, ale Pérez sa už následne dostal z uhla a tak už nestihol vyslať presný center na svojich spoluhráčov. Bude to odkop od brány Getafe.
     
    76
    Obrana domácich si s touto situáciou bez problémov poradila a loptu odvrátila do bezpečia. Útočné výpady tak opäť sledujeme na oboch stranách.
     
    75
    Napokon však hostia zakončili na domácu bránu, ale strelu Calu niekto z domácich tečoval a brankár Pantilimon už rohovému kopu nestihol zabrániť.
     
    74
    K lopte sa však teraz dostáva Getafe, ale hosťujúcemu mužstvo sa v útočnej fáze až tak nedarí. Domáci zatiaľ všetko s prehľadom riešia.
     
    73
    Rohový kop však už nič zaujímavého neponúkol, hostia sa bez problémov ubránili. Domáci však stupňujú svoju aktivitu, zrejme by najradšej z toho zápasu brali 3 body.
     
    72
    A domáci mohli ísť do vedenia o jeden gól! Pérez sa dostal s loptou pred bránu hostí, jeho zakončenie však výborným zákrokom vyrazil brankár Guaita na rohový kop! Brankár Getafe si tak pripisuje ďalší výborný zákrok, ktorým podržal svojich spoluhráčov.
     
    71
    Deportivo sa už presúva postupnou kombináciou na útočnú polovičku, hostia ich však pred svoju bránu nepúšťajú. Uvidíme, či ešte príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    70
    Hostia po rýchlom prechode na útočnú polovičku zahrávali rohový kop, ale nepresná zakončenie Pantilimona nepreverilo. Bude to tak odkop od domácej brány.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Markel Bergara (Getafe CF).
     
    68
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Emre Çolak, prichádza Florin Andone.
     
    67
    Začína sa tak v tomto zápase odznova, do jeho konca ostáva ešte dostatok času. Uvidíme, či sa tímy uspokoja s remízou, ale pôjdu ešte za víťazstvom.
    66. Lucas Pérez Martínez (DEP) - 1:1
     
    66
    La Coruña dala gól!
    A stav zápasu je vyrovnaný! Zrejme sa teraz potvrdilo to staré známe pravidlo nedáš-dostaneš. Domáci však pokračovali aj po inkasovanom góle vo svojej aktivite, Juanfran vyslal šikovnú prihrávku na LUCASA PÉREZA MARTÍNEZA a ten výbornou strelou k pravej tyčke nedal brankárovi hostí žiadnu šancu na zákrok – 1:1!
     
    65
    Hostia však mohli streliť svoj druhý gól! Ndiaye sa individuálne presadil cez obranu domácich, jeho zakončenie do pravého dolného rohu však brankár Pantilimon úspešne zneškodnil a podržal tak svoje mužstvo.
     
    65
    Snaha domácich futbalistov pokračuje aj naďalej, zatiaľ sa im však nepodarilo nájsť recept na prekonanie defenzívy svojho dnešného súpera. Nejaký ten čas však ešte Deportivo má.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Fabian Schär (Deportivo La Coruña).
     
    63
    Pred pokutové územie hostí smerovala prihrávka na Cartabiu, jeho následné zakončenie však úspešné nebola a slabá strela nemohla bránu Getafe ohroziť.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Jorge Molina (Getafe CF).
     
    61
    Deportivo opäť rozbieha svoju kombináciu, ale domácim sa to darí iba po stred ihriska. Hostia dnes bránia svoje územie úspešne, svoj náskok však držia aj vďaka svojmu brankárovi.
     
    60
    Getafe sa teraz sústreďuje na rýchly brejky, ale domáci si na tieto situácie dávajú už pozor a snažia sa čo najrýchlejšie vybojovať loptu na svoje kopačky.
     
    59
    V držaní lopty sú už opäť domáci futbalisti, hostia sa však bránia na svojej polovičke úspešne a svojho súpera do ničoho nepúšťajú. Zrejme podobné obrázky hry uvidíme do konca zápasu často.
     
    58
    Rohový kop domácim futbalistom nič zaujímavého nepriniesol, Getafe už získava loptu na svoje kopačky. Uvidíme, čo hostia plánujú robiť do zvyšku zápasu.
     
    57
    La Coruña na nič nečaká a okamžite sa ženie sa vyrovnávajúcim gólom. Hostia center pred ich bránu odvrátili na rohový kop.
     
    56
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Ángel Rodríguez, prichádza Francisco Molinero.
     
    55
    Domáci hrali aktívnejšie, ale skóre zápasu otvárajú hostia. Futbal sa hrá však na góly a to je podstatné. Deportivo má však ešte dostatok času, aby výsledok dokázalo zvrátiť.
    54. Amath Ndiaye (GET) - 0:1
     
    54
    Getafe dalo gól!
    Je tu prvý presný zásah v tomto zápase! Hostia založili rýchly protiútok, dostali sa s loptou až do pokutového územia domácich, prihrávku si na svoju kopačku úspešne prebral AMATH NDIAYE, oklamal obrancov domácich a presnou strelou otvára skóre tohto zápasu – 0:1!
     
    53
    Opäť smerovala pred bránu hostí prihrávka, pokus Çolaka bol však pre brankára Guaitu ľahkou korisťou.
     
    52
    Do útoku sa opäť dostali domáci futbalisti, ale nepodarilo sa im vyslať presnú prihrávku do pokutového územia. Útočné výpady sa postupne striedajú na oboch stranách.
     
    51
    Rohový kop si na druhej strane vyskúšali aj hostia, ale ani táto situácia zmenu skóre nepriniesla. Druhý polčas je zatiaľ veľmi podobný tomu prvému, už by to však chcelo nejakú tú vzpruhu v podobe presného zásahu.
     
    50
    A domáci futbalisti zaútočili opäť, Sidnei sa dostal do nádejnej streleckej príležitosti, ale nedokázal loptu usmerniť do siete. Deportivo však útočí aj naďalej.
    49. Sidnei (DEP)
     
    49
    Rohový kop už hostia bez problémov ubránili, loptu upratali do bezpečia. Domáci sa však ešte držia na útočnej polovičke a robia tak svojmu dnešnému súperovi nepríjemnosti.
    48. Emre Çolak (DEP)
     
    48
    Deportivo hrá aj v údoe druhého polčasu veľmi aktívne a veľa teraz nechýbalo a mohlo sa aj dostať do vedenia o jeden gól! Çolak vymyslel zaujímavý pokus na bránu hostí, Guaita aj s námahou vyrazil na rohový kop!
     
    47
    Hostia zahrávali v úvode druhého dejstva priamy kop, centrovaná lopta bola však ľahkou korisťou pre brankára domácich Pantilimona.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa prvý polčas tohto zápasu, gól sme v ňom napokon nevideli. Aktívnejšie však hrali domáci futbalisti, ktorí mali aj dobré príležitosti na skórovanie, ale Getafe podržal brankár Guaita. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 14:02!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Napokon hostia zahrávali až dva rohové kopy, domáci všetko ustáli a zrejme to už bolo z prvého dejstva všetko.
     
    45+1
    Getafe podniklo rýchly útočný výpad a v závere prvého polčasu získava ešte rohový kop. Deportivo sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    45
    Napokon sa prvý polčas predĺži ešte o dve minúty!
    44. Lucas Pérez Martínez (DEP)
     
    44
    Aj sa tak napokon stalo, Perezove zaujímavé zakončenie však len tesne minulo bránu hostí. Uvidíme, či hlavný rozhodca tohto zápasu ešte niečo k prvému polčasu nadstaví.
     
    43
    Budeme svedkami zaujímavého priameho kopu domácich futbalistov, zrejme sa bude jednať o priamu strelu na bránu. Guaita si už stavia početnú obranný múr.
     
    42
    Domáci sa v závere prvého polčasu držia na útočnej polovičke, momentálne sa však nemôžu dostať do zakončenia na bránu. Hostia sa bránia úspešne a tak sme stále presný zásah nevideli.
     
    41
    Hostia po rýchlom prechode na útočnú polovičku získali priamy kop, ale domácim to žiadne problémy nenarobilo a Deportivo sa tak už pokúša o rýchly útočný výpad.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne ešte 5 minút, domáci hrajú aktívnejšie a mali už aj gólové príležitosti, brankár hostí však podržal svoje mužstvo.
     
    39
    Rohový kop už hostia ubránili bez problémov, domáci sa však na svojej polovičke opäť dostávajú k lopte.
    38. Lucas Pérez Martínez (DEP), Juanfran (DEP)
     
    38
    Fantastické dva zákroky brankára hostí Guaita! Najprv vynikajúco vyrazil pokus Pérez, k dorážke sa pri tyčke dostal Juanfran, ale aj s jeho pokusom si Guaita poradil a loptu vyráža na rohový kop!
     
    37
    Brankár domácich sa však teraz musel mať na pozore, centrovanú loptu pred jeho bránu si však prebral do svojich rukavíc a hostia sa tak do žiadneho zakončenia nedostali.
     
    36
    Následne sa Getafe dostalo k priamemu kopu, ale bude z toho iba odkop od brány domácich, o ktorý sa postará brankár Pantilimon. Pomaličky sa blíži záver prvého polčasu.
     
    35
    Postupne sa teraz dopredu dostávajú hostia, ale zvolili postupnú rozohrávku a nikam sa tak neponáhľajú. Deportivo sa však musí mať na pozore.
     
    34
    Çolak zahrával priamy kop domácich, jeho center pred bránu hostí však dokázali futbalisti Getafe upratať do bezpečia. Škoda pre domácich, s touto situácia sa dalo určite naložiť aj lepšie.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Damián Suárez (Getafe CF).
     
    32
    Deportivo opäť preniká na útočnú polovičku a snaží sa niečo nebezpečné vymyslieť. Hostia sa tak teraz musia len brániť a dávať si pozor aj na menšie zaváhania.
     
    31
    Domáci opäť hrajú o niečo aktívnejšie, stále však čakáme na prvý presný zásah v tomto zápase. Uvidíme, či do konca prvého polčasu aj príde.
    30. Federico Valverde (DEP)
     
    30
    Veľa nechýbalo a domáci sa mohli radovať z prvého gólu v tomto zápase! Valverde sa dostal k lopte po výbornom center, jeho zaujímavé zakončenie však dokázal brankár Guaita vyboxovať do bezpečia a brankár hostí následne skrotil aj hlavičku Borgesa.
     
    29
    Útočné výpady sme teraz sledovali na oboch stranách, ťaženie hostí na druhej strane je však zastavené pre faul. K lopte sa tak dostávajú futbalisti Deportiva.
     
    28
    Getafe sa však opäť dostalo k lopte a hostia tak začínajú ožívať. Obrana domácich teraz mala čo robiť, aby odvrátila nebezpečnú prihrávku pred svoju bránu. Hostia ešte ostávajú pri lopte.
     
    27
    Hostia získali priamy kop, lopta pred domácu 16-tku však nič nepriniesla a obrana domácich bez problémov všetko vyriešila. Getafe sa tak už vracia späť na svoju polovičku.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Luisinho (Deportivo La Coruña).
     
    26
    Rohový kop napokon nič zaujímavého neponúkol, hostia sa bez problémov ubránili. Deportivo hrá však aj naďalej aktívnejšie.
     
    25
    Zaujímavý prízemný center pred bránu hostí teraz vymyslel domáci Luisinho, obrana hostí loptu odvracia na rohový kop. Getafe sa tak bude musieť brániť.
     
    24
    Z pravej strany prišiel center pred bránu hostí, hlavička v podaní Valverdea však smerovala iba do stredu brány a tam stál pripravený brankár Guaita.
     
    23
    Domáci sa však opäť presunuli do pokutového územia svojho súpera, všetky nebezpečné lopty však hostia upratali do bezpečia. Deportivo tak hrá opäť aktívnejšie.
     
    22
    Ani rohový kop im nič výnimočné nepriniesol, po útočnom faule to bude odkop od brány Getafe. Guaita tak uvedie loptu do hry.
     
    21
    Povedal by som, že domáci majú aj naďalej územnú prevahu, ale zatiaľ z nej nevedia nič vyťažiť. Uvidíme, ako teraz naložia s rohovým kopom.
     
    20
    A aj domáci sa dostali do zaujímavej príležitosti. Pérez vyšiel víťazne z osobného súboja v pokutovom území hostí, dostal sa však mierne z uhla a jeho zaujímavé zakončenie tak len tesne minulo bránu hostí.
    19. Juan Cala (GET)
     
    19
    Centrovaná lopta z priameho kopu napokon smerovala pred bránu domácich, výborný nábeh ukázal Cala, ale jeho hlavička len tesne minula bránu domáceho mužstva. Bola to však prvá zaujímavá situácia tohto zápasu.
     
    18
    Getafe sa postupnými prihrávkami dostalo na útočnú polovičku, Arambarri bol faulovaní a tak hostia získavajú priamy kop na polovičke domácich. Uvidíme, či to niečo zaujímavé prinesie.
     
    17
    Hostia sa teraz snažili usadiť na útočnej polovičke, faulovali však vo vzdušnom priestore a tak sú už pri lopte domáci futbalisti. Na oboch stranách je teraz aj množstvo nepresností.
     
    16
    Ubehlo už prvých 15 minút z hry, stále čakáme na vážnejšiu situácia. Domáci pôsobia aktívnejším dojmom, ale zatiaľ im to nič neprináša.
     
    15
    Pérez vybojoval loptu v osobnom súboji, jeho následná prihrávka pred pokutové územie hostí však už úspešná nebola a hostia vyvážajú loptu do bezpečia.
     
    14
    V držaní loptu sú teraz futbalisti Getafe, ale nedarí sa im opustiť vlastnú polovičku. Domáci vysoko napádajú rozohrávku súpera a tak hostia kombinujú na svojej polovičke.
     
    13
    A napokon sa píska iba ofsajd domácich, ocitol sa v ňom domáci Perez. Hostia tak získavajú loptu na svojej polovičke a môžu sa pokúsiť o prienik dopredu.
     
    12
    Deportivo však už opäť preniká na útočnú polovičku, hostia však výborne bránia svoje územie a domácich do ničoho nepúšťajú. Uvidíme, kedy príde nejaká tá prvá zaujímavá situácia.
     
    11
    O individuálnu akciu sa teraz snažil Luisinho, následne ho však obrancovia o loptu obrali a tak sa ani teraz domáce mužstvo do zakončenia nedostalo.
     
    10
    Ale aj naďalej hrajú domáci futbalisti aktívnejšie, ale momentálne sa im nedarí preniknúť na útočnú polovičku. Deportivo tak kombinuje pred svojou bránou.
     
    9
    Exekútorom tejto situácie bol napokon Pérez, ale ihneď po rozohrávke domáci v pokutovom území hostí faulovali a tak sa Deportivo do zakončenia na bránu nedostalo. Škoda, pre domácich táto situácia vyzerala sľubne.
     
    8
    Martínez vybojoval pre domácich zaujímavý priamy kop z ľavej strany a v tesnej blízkosti brány hostí. Uvidíme, čo prinesie táto situácia domácim futbalistom.
     
    7
    Hostia však z tejto situácie nič nevyťažili a pri lopte je už opäť domáci celok. Deportivo sa už snaží o prienik na útočnú polovičku, Getafe sa tak sťahuje naspäť.
     
    6
    Postupne sa už dopredu dostávajú aj futbalisti Getafe, Luisinho zastavil útok hostí len za cenu faulu. Getafe tak získava priamy kop na útočnej polovičke.
     
    5
    Rohový kop už nič zaujímavého neponúkol, hostia úspešne odvrátili loptu do bezpečia. Mierny outsider tohto zápasu tak začal zápas aktívnejšie.
     
    4
    Napokon sa Pérezovi podarilo dopraviť do pokutového územia hostí nebezpečný center, Getafe tento pokus odvracia na rohový kop. Tlak domácich tak pokračuje ďalej.
     
    3
    La Coruña je aj naďalej častejšie pri lopte, hostia zastavili rodiaci sa útok iba za cenu faulu. Domáci tak ešte na útočnej polovičke ostávajú, nemajú však dostatok priestoru na manévrovanie s loptou.
     
    2
    Domáci si aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách, postupne prenikajú na polovičku svojho dnešného súpera. Hostia ich však zatiaľ k ničomu nepúšťajú.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemné sobotné popoludnie s Primera Division prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami Deportivo La Coruña a Getafe CF už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Estrada – Martínez, Martín. Na Estadio Municipal de Riazor je už všetko pripravené, čaká sa už len na príchod rozhodcov a oboch mužstiev. Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Deportivo La Coruña: Pantilimon – Juanfran, Schär, Sidnei, Luisinho – Guilherme, C. Borges (C) – Cartabia, Valverde, Çolak – Pérez Martínez

    Náhradníci: Tytoń – A. Arribas, Bakkali, Valle, Andone, Valentín, F. Navarro

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Cala, Dakonam, Antunes – Jiménez, Bergara, Arambarri, Ndiaye – Á. Rodríguez, J. Molina (C)

    Náhradníci: E. Martínez – Chuli, Bruno González, Portillo, Molinero, Mora

    Rozhodca: Estrada – Martínez, Martín
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Deportivo La Coruña a Getafe CF. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 13:00!

    Cez víkend opäť pokračuje aj Španielska Primera Division, budeme svedkami jej 7. kola. V tomto prenose zavítame na Estadio Municipal de Riazor v La Coruña, kde budeme svedkami súboj tímov z opačných častí tabuľky.

    Deportivo La Coruña:
    Domáci futbalisti zatiaľ nepredvádzajú nijak oslnivé výkony. Po 6 zápasoch majú na svojom konte len 4 body za 1 výhru a 1 remízu a patrí im tak až 17. pozícia v tabuľke. V poslednom zápase prehrali na pôde Espanyolu 4:1.

    Getafe CF:
    Hostia sú na tom o niečo lepšie ako domáci futbalisti. Po 6 zápasoch majú na svojom konte 8 bodov za 2 výhry a 2 remízy a patrí im tak 10. pozícia v tabuľke. V poslednom zápase vyhrali doma s Villarrealom presvedčivo 4:0.

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia hosťujúce mužstvo, uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 66. Pérez Martínez, 86. Andone – 54. Ndiaye

    Karty:   26. Luisinho (DEP), 64. Schär (DEP), 83. Juanfran (DEP), 87. Andone (DEP), 89. Bakkali (DEP), 90+3. Guilherme (DEP) – 33. Damián Suárez (GET), 62. J. Molina (GET), 69. Bergara (GET)


    Deportivo La Coruña: Pantilimon – Juanfran (84. Valentín), Schär, Sidnei, Luisinho – Guilherme, C. Borges (C) – Cartabia, Valverde (84. Bakkali), Çolak (68. Andone) – Pérez Martínez.
    Náhradníci: Tytoń – A. Arribas, Bakkali, Valle, Andone, Valentín, F. Navarro.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Cala, Dakonam, Antunes – Jiménez, Bergara, Arambarri (88. Portillo), Ndiaye – Á. Rodríguez (56. Molinero), J. Molina (C) (78. Mora).
    Náhradníci: E. Martínez – Chuli, Bruno González, Portillo, Molinero, Mora, Barriuso.

    Rozhodca: Estrada – Martínez, Martín