Trnava – Dunajská Streda 2:0 (kon.) | Žilina – Michalovce 2:1 (kon.) | Podbrezová – Senica 1:0 (kon.)
Slovan Bratislava – Nitra 1:1 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 3:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
1:1 (1:0)
FC Nitra
Sobota 30.09.2017, 19:00 • Pasienky (Bratislava) • Niké liga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ani druhý polčas veľa zaujímavých situácii nepriniesol, domáci aj naďalej mali zápas pod kontrolou a zdalo sa, že napokon si pripíšu tesné víťazstvo. Prišla však 88. minúta a z ničoho-nič vyrovnal na konečných 1:1 Kóňa! Body sa tak na Pasienkoch musia deliť, domáci sú určite z toho výsledky sklamaní, zverenci Ivana Galáda môžu oslavovať.

    S týmto konštatovaním sa s Vami už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:00:26)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Po priamom kope sa dostal do zakončenia Križan, Hološko loptu odvrátil na rohový kop. Nitra je tak v závere zápasu veľmi aktívna.
     
    90+1
    Abrahám potiahol útok hostí po pravej strane a bol Kubíkom faulovaní. Nitra tak získava ešte zaujímavý priamy kop, Slovan sa tak musí brániť.
     
    90
    Nadstavený čas v druhom polčase: 2 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Diamantis Chouchoumis, prichádza Róbert Vittek.
    88. Tomáš KÓŇA - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    88
    Nitra dala gól!

    Nuž, čo na tom že Nitra v tomto zápase nepredviedla dokopy nič, pretože v 88. minúte dávajú hostia gól na 1:1! Hostia sa presunuli na útočnú polovičku, do zakončenia sa v pokutovom území dostal Chovanec, do dráhy strely sa hodil TOMÁŠ KÓŇA a jeho teč skončil v bráne domácich.
     
    87
    Sme už v závere druhého polčasu, hostia sa ešte snažia niečo vymyslieť, ale dnes je to z ich strany v tomto zápase smerom dopredu bezzubé a domáci nemali veľa práce v defenzívnej činnosti.
     
    86
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Filip Balaj, prichádza Patrik Abrahám.
     
    85
    Slovan zahrával zaujímavý priamy kop, Mareš vyslal prízemnú strelu, ktorá by možno išla do siete, ale loptu zastavil jeho spoluhráč Kubík, ktorý tak pomohol obrancom hostí.
     
    84
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Vukan Savičevič.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Richard Križan (FC Nitra).
     
    83
    Ani domáci napokon v útoku nijak výnimočne nepochodili a previnili sa iba útočným faulom. Hroššo už loptu rozohral na svojich spoluhráčov, ale domáci idú znova do útoku.
     
    82
    Nitra zakladala rýchly protiútok, ale postranný rozhodca v rozhodujúcej chvíli zdvihol svoju zástavku a signalizuje ofsajd hostí. Domáci tak na svojej polovičke získavajú loptu.
     
    81
    Hostia sa napokon presunuli pred pokutové územie domácich, obrana Slovana však túto situáciu zvládla a bude z toho odkop od brány Greifa. Nitre už veľa času neostáva.
     
    80
    Ani táto situácia nič zvláštneho neznamenala a pri lopte sú už hostia. Nitra rozbieha postupnú kombináciu a snaží sa preniknúť na útočnú polovičku.
     
    79
    Slovan zakladal postupný útok na bránu hostí, Nitra sa previnila faulom a tak domáci získavajú priamy kop na útočnej polovičke.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Filip Oršula, prichádza František Kubík.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Hološko (Sekulić) – 88. Kóňa (Chovanec)

    Karty:   84. Križan (NIT)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Čikoš, Sekulić (C), Božikov, Chouchoumis (89. Vittek) – Hološko, Droppa, Rabiu (84. Savičevič), Oršula (78. Kubík) – Holman, Mareš.
    Náhradníci: Valach – Rundič, Savičevič, de Kamps, Kubík, Damnjanović, Vittek.

    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Niba, Chovanec – Kóňa, Šimončič (C), Charizopulos (67. Fábry) – Balaj (86. Abrahám), Valenta (73. Machovec), Steinhübel.
    Náhradníci: Kolmokov – Fabiš, Ngeyitala, Fábry, Machovec, Vencl, Abrahám.

    Rozhodca: Dušan Sedlák – Erik Weiss, Rastislav Žákech – Martin Borsányi