Karabach – AS Rím 1:2 (kon.) | Juventus – Olympiakos 2:0 (kon.) | Lisabon – Barcelona 0:1 (kon.)
Atlético Madrid – Chelsea 1:2 (kon.) | Anderlecht – Celtic 0:3 (kon.) | Paríž – Bayern 3:0 (kon.)
CSKA Moskva – Manchester United 1:4 (kon.) | Bazilej – Benfica 5:0 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:2 (1:0)
Chelsea FC
Streda 27.09.2017, 20:45Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
    90+4. Michy Batshuayi (CHE) - 1:2
     
    90+4
    Chelsea dala gól!
    Tak si to predstavte! Hosťom sa podarilo z poslednej akcie zápasu rozhodnúť o svojom víťazstve! Lopta prepadla na pravú stranu, do pokutového územia ju vrátil Marcos Alonso a MICHY BATSHUAYI už nemal problém nasmerovať ju za chrbát Jana Oblaka!
     
    86
    Pre dnešok máme dostriedané. Na ihrisku už neevidujeme Cesca Fàbregasa, ktorý prepustil svoju pozíciu vysokému Dánovi Andreasovi Christensenovi.
     
    82
    Antonio Conte vyťahuje dvojité striedanie. Álvaro Morata s Edenom Hazardom boli dnes pri všetkom dôležitom zo strany svojho mužstva, vo zvyšku stretnutia však už toho viac nepredvedú. Šancu na posledné mintúy zápasu dostáva duo Michy Batshuayi-Willian.
     
    80
    Antoine Griezmann šikovne zrýchlil okolo Garyho Cahilla, ktorý sa tak rozhodol zatiahnuť ručnú brzdu. Pre to však nemal pochopenie hlavný arbiter, ktorý udeľuje kapitánovi The Blues žltú kartu.
     
    77
    Diego Simeone si čerpá aj poslednú možnosť striedania. Z ihriska odchádza Thomas Partey, ktorý na hraciu plochu púšťa Josého Mariu Giméneza.
     
    74
    Koke trafil svojim centrom len do Marcosa Alonsa. Z tejto situácie vznikol bleskový protiútok Chelsea, Álvaro Morata zvládol svoj súboj s Lucasom Hernándezom, namieril však len do bočnej siete brány Jana Oblaka.
     
    70
    No a o minútu neskôr strieda Diego Simeone aj druhýkrát. Ángel Correa bol dnes absolútne neviditeľný. Pre dnešok má však odpracované a svoje miesto prepúšťa Nicolásovi Gaitánovi.
     
    69
    Registrujeme prvé striedanie dnešného večera. Yannick Ferreira-Carrasco sa najmä v druhom polčase nedostával do hry tak, ako by si on a všetci priaznivci Atlética Madrid predstavovali. Na posledných plus-mínus 20 minút ho nahrádza bývalý hráč Chelsea Fernando Torres.
     
    66
    Koke sa prebil až do pokutového územia, kde jeho na prvý pohľad nebezpečný center zrazil na rohový kop David Luiz. Z následnej štandardnej situácie napokon nič nebolo, keď Cüneyt Çakır videl útočný faul Diega Godína.
     
    62
    No a Chelsea už mohla vyhrávať! Victor Moses zaviezol loptu až do pokutového územia, kde ju odovzdal Cescovi Fàbregasovi, ten však svojou strelou z prvej bránu Jana Oblaka tesne minul!
    59. Álvaro Morata (CHE) - 1:1
     
    59
    Chelsea dala gól!
    Tak sa to hosťom napokon podarilo! Eden Hazard ukázal skvelú kopaciu techniku, keď do pokutového územia zatočil učebnicový center na hlavu ÁLVARA MORATU, ktorý sa tak po niekoľkých zahodených príležitostiach predsa len dočkal.
     
    54
    Dnes sa rozhodne nehrá v rukavičkách. Antoine Griezmann poriadne nepríjemne zašiel do súboja s Edenom Hazardom a je ďalším futbalistom, ktorý dnes vidí žltú kartu. Toto muselo Hazarda poriadne bolieť.
     
    51
    Victorovi Mosesovi sa nadvakrát podarilo dostať loptu na Cesara Azpilicuetu, ktorý dokázal cez Filipeho Luísa poslať prudký center do "malého vápna", Álvarovi Moratovi nechýbalo veľa, aby zakončoval do poloodkrytej brány.
     
    47
    Chelsea vstúpila do druhej polovice stretnutia poriadne aktívne, keď si v priebehu pár sekúnd vybojovala už druhú štandardnú situáciu. Thomas Partey si dokonca za svoj zákrok na Marcosa Alonsa vyslúžil žltú kartu.
     
    45+1
    No a už to mohlo byť o dva góly! Atlético predviedlo okulahodiacu rýchlu kombináciu, strelu Saúla Ñígueza Thibaut Courtois vyrazil len na nohu Kokeho, lopta z jeho pravačky však mierila tesne vedľa brány hosťujúceho celku!
     
    43
    Veľmi podobná situácia sa odohrala aj o niekoľko sekúnd neskôr, len s tým rozdielom, že teraz sa do lopty oprel Gary Cahill, ktorého projektil tesne nad bránu zblokoval jeden z domácich futbalistov.
     
    42
    Londýnčania sa snažia vyrovnať ešte v prvom polčase. Po centri do pokutového územia sa do odrazenej lopty oprel Marcos Alonso, ktorý aj za pomoci teču Diega Godína bránu Jana Oblaka míňa!
     
    40
    U Davida Luiza sa napokon jeho nedovlený zákrok nezaobišiel bez kartového trestu, a tak je prvým futbalistom, ktorému dnes Cüneyt Çakır ukazuje žltú kartu.
    40. Antoine Griezmann (ATM) - 1:0
     
    40
    Atlético dalo gól! Loptu si na biely bod postavil ANTOINE GRIEZMANN, zariskoval, keď ju napálil do stredu brány, no vyšlo mu to a dostáva tak svoj tím do vedenia!
     
    40
    Pokutový kop pre Atlético Madrid! Po centri z ľavej strany do "malého vápna" sa David Luiz dostal do nedovoleného kontaktu s Lucasom Hernándezom a hlavný rozhodca Cüneyt Çakır ukazuje na biely bod!
     
    39
    Yannick Carrasco ukázal svoju šikovnosť, potiahol loptu po osi ihriska, napriahol spoza šestnástky a Thibaut Courtois vyráža na rohový kop!
     
    36
    Veľká príležitosť Atlética! Domáci predviedli peknú rýchlu kombináciu na pravom krídle, Koke si narazil so Saúlom Ñíguezom a následne poslal z hranice bránkovej čiary prudký center pred Thibauta Courtoisa, kde sa našťastie pre hostí k lopte nepretlačil Antoine Griezmann.
     
    24
    Krásny futbalový moment! David Luiz milimetrovo presnou vysokou loptou našiel v pokutovom území Atlética hlavu Álvara Moratu. Ten loptu prudko nasmeroval na bránu, no Jan Oblak vytiahol reflexívny zákrok!
     
    13
    Prvá veľká príležitosť zápasu. Eden Hazard napriahol zo zdanlivo nemožnej pozície, jeho projektil z hranice približne 20 metrov napokon skončil až na spojnici brvna a ľavej žrde Oblakovej brány!

    Jakub Kocourek

    Góly: 40. Griezmann (pen.) – 59. Morata, 90+4. Batshuayi

    Karty:   47. Partey (ATM), 54. Griezmann (ATM) – 40. David Luiz (CHE), 80. Cahill (CHE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:9. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Godín (C), Hernández, Luís – Koke, Partey (77. J. Giménez), Saúl Ñíguez, Ferreira-Carrasco (69. F. Torres) – Á. Correa (70. Gaitán), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – J. Giménez, Savić, Gabi, Gaitán, F. Torres, Vietto.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, David Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Bakayoko, Alonso – Fàbregas (86. Christensen), E. Hazard (82. Willian) – Morata (82. Batshuayi).
    Náhradníci: Caballero – Batshuayi, Willian, Christensen, Rüdiger, Zappacosta, Pedro.

    Rozhodca: Cüneyt Çakır (Turecko)