Karabach – AS Rím 1:2 (kon.) | Juventus – Olympiakos 2:0 (kon.) | Lisabon – Barcelona 0:1 (kon.)
Atlético Madrid – Chelsea 1:2 (kon.) | Anderlecht – Celtic 0:3 (kon.) | Paríž – Bayern 3:0 (kon.)
CSKA Moskva – Manchester United 1:4 (kon.) | Bazilej – Benfica 5:0 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:2 (1:0)
Chelsea FC
Streda 27.09.2017, 20:45Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    Neuveriteľné veci sa dnes diali na novootvorenom štadióne Estadio Wanda Metropolitana v Madride. Domáce Atlético vyhrávalo po prvom polčase nad mierne favorizovanou Chelsea vďaka premenenej penalte Antoinea Griezmanna, v druhom polčase sa však vývoj zápasu absolútne otočil. Najskôr sa podarilo vyrovnať Álvarovi Moratovi, aby následne z úplne poslednej akcie zápasu rozhodol o dôležitom triumfe The Blues Moratov náhradník Michy Batshuayi. Chelsea si tak pripisuje do tabuľky svojej skupiny ďalšie tri body, futbalistom Atlética Madrid zostali len oči pre plač. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim. Dobrú noc vám praje Jakub Kocourek! (22:41:38)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+4. Michy Batshuayi (CHE) - 1:2
     
    90+4
    Chelsea dala gól!
    Tak si to predstavte! Hosťom sa podarilo z poslednej akcie zápasu rozhodnúť o svojom víťazstve! Lopta prepadla na pravú stranu, do pokutového územia ju vrátil Marcos Alonso a MICHY BATSHUAYI už nemal problém nasmerovať ju za chrbát Jana Oblaka!
     
    90+3
    David Luiz chcel podľa svojich zvyklostí podporiť ofenzívu Chelsea, jeho snahu však nedovoleným zákrokom zastavil Koke. Hostia tak budú mať k dispozícii zaujímavú štandardnú situáciu.
     
    90+2
    O prekvapivé zakončenie sa pokúsil José Maria Gimenéz, ktorý nielenže netrafil bránu Thibauta Courtoisa, ale následne neuspel ani pri žiadosti o výhodu rohového kopu pre svoj tím.
     
    90+1
    Fernando Torres to tentokrát skúsil individuálne, v blízkosti ľavej rohovej zástavky však nemal veľkú šancu presadiť sa v súboji s dvojnásobnou presilou súpera.
     
    90
    Nadstavovať sa budú ešte tri minúty.
     
    90
    Fernando Torres je od svojho príchodu na trávnik aktívny, zatiaľ však dopláca na pomerne veľký počet nedorozumení s Antoineom Griezmannom. Podobne tomu bolo aj teraz, keď ich o loptu pripravil Cesar Azpilicueta.
     
    89
    Domáci celok dostal príležitosť na dlhé autové vhadzovanie až do pokutového územia, tam sa však proti pravidlám previnil Diego Godín, ktorý tak pripravil svoj tím o možnosť na ohrozenie brány Thibauta Courtoisa.
     
    88
    Willian chcel preniknúť po ľavej strane, tam však stoskotal na Kokem, podľa názoru hlavného aribtra z Turecka bolo všetko v súlade s pravidlami futbalu.
     
    87
    Fernando Torres sa pokúsil pripomenúť svoje najlepšie časy kariéry, jeho akrobatické zakončenie po prudkom centri Josého Mariu Giméneza však nemalo šancu na úspech.
     
    86
    Pre dnešok máme dostriedané. Na ihrisku už neevidujeme Cesca Fàbregasa, ktorý prepustil svoju pozíciu vysokému Dánovi Andreasovi Christensenovi.
     
    85
    Predsa len sme sa napokon dočkali aj ďalšieho streleckého pokusu zo strany Atlética Madrid. Antoine Griezmann však nemal šancu z otočky namieriť tak, aby vystrašil Thibauta Courtoisa.
     
    84
    Atlético sa snaží niečo vymyslieť, všetci hráči Chelsea sa však príkladne stiahli "pod loptu", čím tak znemožňujú domácim futbalistom nejakú nebezpečnejšiu kombináciu.
     
    83
    Atléticu Madrid síce nevyšiel ďalší pokus zaútočiť po pravej strane, o pár sekúnd sa však domáci celok dostal znova k lopte. Tentokrát však len na vlastnej polovici.
     
    82
    Antonio Conte vyťahuje dvojité striedanie. Álvaro Morata s Edenom Hazardom boli dnes pri všetkom dôležitom zo strany svojho mužstva, vo zvyšku stretnutia však už toho viac nepredvedú. Šancu na posledné mintúy zápasu dostáva duo Michy Batshuayi-Willian.
     
    81
    Antoineovi Griezmannovi však dnes centre vôbec nevycházdajú. Aj tento skončil bez nejakého väčšieho vzruchu v náruči Thibauta Courtoisa. Belgický gólman hostí zasahoval aj o pár sekúnd neskôr proti strieľanému centru Saúla Ñígueza.
     
    80
    Antoine Griezmann šikovne zrýchlil okolo Garyho Cahilla, ktorý sa tak rozhodol zatiahnuť ručnú brzdu. Pre to však nemal pochopenie hlavný arbiter, ktorý udeľuje kapitánovi The Blues žltú kartu.

    Jakub Kocourek

    Góly: 40. Griezmann (pen.) – 59. Morata, 90+4. Batshuayi

    Karty:   47. Partey (ATM), 54. Griezmann (ATM) – 40. David Luiz (CHE), 80. Cahill (CHE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:9. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Godín (C), Hernández, Luís – Koke, Partey (77. J. Giménez), Saúl Ñíguez, Ferreira-Carrasco (69. F. Torres) – Á. Correa (70. Gaitán), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – J. Giménez, Savić, Gabi, Gaitán, F. Torres, Vietto.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, David Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Bakayoko, Alonso – Fàbregas (86. Christensen), E. Hazard (82. Willian) – Morata (82. Batshuayi).
    Náhradníci: Caballero – Batshuayi, Willian, Christensen, Rüdiger, Zappacosta, Pedro.

    Rozhodca: Cüneyt Çakır (Turecko)