Leganés – Getafe 1:2 (kon.)
koniec
CD Leganés
1:2 (0:1)
Getafe CF
Piatok 08.09.2017, 21:00 • Estadio Municipal de Butarque • Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Góly sme napokon videli aj v druhom polčasu, v ktorom boli o niečo aktívnejší domáci futbalisti, ale napokon z tohto domáceho zápasu nevyťažili ani bod. Najprv podarilo domáci v 65. minúte vyrovnať gólom Guerrera na 1:1 a v 72. minúte mohol ten istý hráč poslať svoj tím aj do vedenia, ale pokutový kop nedokázal premeniť! V 84. minúte napokon po rohovom kope zariadil pre hostí tri body striedajúci Jiménez a uzavrel skóre tohto zápasu na 1:2!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok už neskorého večera! Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:52:38)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Domáci sa tlačia do pokutového územia, ale hostia všetky center odvracajú do bezpečia. Hostia tak zvládajú úspešne aj záver zápasu a sú čoraz bližšie k víťazstvu.
     
    90+1
    Getafe zahrávalo rohový kop, domáci sa úspešne ubránili a následne po zisku lopty sa už snažia o prienik na útočnú polovičku. Leganés sa tak už snaží o záverečný tlak.
     
    90
    Hlavný rozhodca tohto zápasu napokon nadstavuje ešte tri minúty!
     
    89
    Čakáme aj na údaj o nastavenom čase, dajú sa určite nejaké tie minútky očakávať. Domáci sa aj naďalej tlačia do útoku, ale hostia odolávajú úspešne.
     
    88
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Mauro Arambarri, prichádza Bruno González.
     
    87
    Futbalisti domáceho celku sa teraz dostali k priamemu kopu, ale center od Szymanowskiho im nič zaujímavého nepriniesol a tak sa hostia bez problémov ubránili. Domácim už naozaj veľa času neostáva.
     
    86
    Getafe sa snaží aj zdržovať hru čo najdlhšie, po každom osobnom súboji si futbalisti hosťujúceho celku ľahnú na zem a snažia sa tak naťahovať čas. Leganés sa snaží o vyrovnanie, ale v útoku sa teraz presadzuje ťažko.
     
    85
    Tréner hostí tak mal šťastnú ruku pri striedaní a hostia sú teraz už veľmi blízko k zisku trom bodom z toho zápasu. Domáci futbalisti sa však ešte určite nevzdávajú a budú sa snažiť o vyrovnanie. Čas však už hrá proti nim.
     
    84
    Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Gabriel, prichádza Claudio Beauvue.
    84. Álvaro Jiménez (GET) - 1:2
     
    84
    Getafe dalo gól!
    Napokon sa znova hostia dostávajú do vedenia o jeden gól a domáci tomu nechcú veriť! Getafe zahrávalo priamy kop, domáci síce loptu odvrátili ale k odrazenej lopte sa po nevydarenej strele dostal ÁLVARO JIMÉNEZ a jeho parádne zakončenia išlo presne k pravej tyčke domácej brány – 1:2!
     
    82
    Hostia teraz kombinujú na útočnej polovičke a tak sa domáci musia brániť. Zrejme nás tak čaká ešte zaujímavý zvyšok tohto zápasu.
     
    81
    Lopta sa však napokon pred bránu domácich ani nedostala, zastavil ju totižto dobre postavený múr domáceho tímu. Getafe však ešte ostáva na útočnej polovičke.
     
    80
    Getafe však čaká na každú stratu lopty od domácich futbalistov a následne zakladá rýchle protiútoky. Po jednom z nich sa dostali až tesne pred pokutové územie a získavajú nebezpečný priamy kop.
     
    79
    Leganés zrejme viacej túži po 3 bodoch z tohto zápasu a snaží sa urobiť maximum čo je v ich silách. Čas sa už však začína krátiť a blíži sa záverečná časť druhého polčasu.
     
    78
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Amath Ndiaye, prichádza Sergio Mora.

    Miroslav Revaj

    Góly: 65. Guerrero – 39. Arambarri, 84. Jiménez

    Karty:   75. Morán (LGS) – 49. Ndiaye (GET), 70. Cala (GET)

    Nepremenená penalta: 72. Guerrero (LGS), brankár Guaita zneškodnil


    CD Leganés: Cuéllar – Zaldúa, Mantovani, Muňoz, Rico – Eraso (53. Morán), R. Pérez – Omar (62. El Zhar), Gabriel (84. Beauvue), Szymanowski – Guerrero.
    Náhradníci: Champagne – Tito, Morán, El Zhar, dos Santos, Brašanac, Beauvue.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Dakonam, Cala, Antunes – Arambarri (88. Bruno González), Bergara – Fajr, Šibasaki (63. Jiménez), Ndiaye (78. Mora) – J. Molina.
    Náhradníci: E. Martínez – Bruno González, Jiménez, Á. Rodríguez, Portillo, Mora, Molinero.

    Rozhodca: Álvarez – Barranco, Méndez