Brémy – Bayern 0:2 (kon.) | Frankfurt – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Augsburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Stuttgart – Mainz 1:0 (kon.) | Dortmund – Hertha 2:0 (kon.)
koniec
Werder Brémy
0:2 (0:0)
Bayern Mníchov
Sobota 26.08.2017, 15:30 • Weserstadion, Bremen • Nemecká Bundesliga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Z rohu priletel do šestnástky center, ktorý takmer priniesol tretí gól Bayernu Mníchov. Pavlenka nakoniec nezasahoval, keďže lopta skončila mimo jeho pravej žrde.
     
    85
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Arturo Vidal, prichádza Sebastian Rudy.
     
    84
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Fin Bartels, prichádza Johannes Eggestein.
     
    76
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Jerôme Gondorf, prichádza Florian Kainz.
     
    76
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Maximilian Eggestein, prichádza Philipp Bargfrede.
    75. Robert Lewandowski (BAY) - 0:2
     
    75
    Bayern dal gól! Bavori strieľajú krátko po prvom zásahu aj gól číslo dva a zrejme definitívne rozhodujú o osude tohto stretnutia! Aj v tomto prípade sa presadil ROBERT LEWANDOWSKI, ktorý si pekne naviedol loptu do šance a následne rozvlnil sieť strelou pomedzi nohy obrancu Bauera a jasličky nasadil aj brankárovi Pavlenkovi!
     
    74
    Thomas Müller sa mohol hneď po svojom príchode na trávnik zapísať do streleckej listine, no proti bol brankár Pavlenka, ktorý vytiahol výborný zákrok!
     
    73
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Franck Ribéry, prichádza Thomas Müller.
    72. Robert Lewandowski (BAY) - 0:1
     
    72
    Bayern dal gól! A ten moment prekvapenia prišiel práve teraz! Vidal krásnym pasom našiel na pravom krídle Kingsleyho Comana, ktorý predviedol výborný nábeh, po spracovaní trošku potancoval nad loptou a predostrel ju na prednú tyč, kde si našiel svoje miesto ROBERT LEWANDOWSKI a poľský zakončovateľ ju poslal krásnou pätičkou za chrbát bezmocného Pavlenku!
     
    64
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Arjen Robben, prichádza Kingsley Coman.
     
    60
    Arturo Vidal prišiel do súboja s Thomasom Delaneyom neskoro a za sklz ho hlavný rozhodca potrestal žltou kartou. Pre hosťujúceho záložníka je to druhé žlté napomenutie v novej sezóne.
     
    40
    Ďalšiu dobrú pozíciu mal Ribéry, ktorý si mohol vybrať buď zakončenie, alebo prihrávku. Rozhodol sa posúvať loptu pred bránu, odkiaľ by mohol jeho spoluhráč zakončovať do prázdnej brány, avšak tento úmysel zmaril výborným zákrokom nohou brankár Pavlenka!
    38. Arjen Robben (BAY)
     
    38
    Arjen Robben si zbehol z pravého krídla na hrot útoku, z ľavej strany mu adresoval mäkučký center Franck Ribéry a holandský krídelník mohol osamotený hlavičkovať zo stredu pokutového územia! Pavlenka len očami sledoval loptu, ako veľmi tesne minula jeho ľavú žrď! Bayern bol blízko k otvoreniu skóre.
     
    32
    Maximilian Eggestein je prvým potrestaným hráčom v dnešnom zápase, keď aj za cenu žltého napomenutia zastavil rozbehnutého Thiaga Alcantaru.
     
    29
    Werder sa po priamom voľnom kope dostal v pokutovom území Bayernu k dvom zakončeniam! Delaneyho pokus zastavil v páde Hummels, ďalšia domáca strela pravdepodobne smerovala do siete, ale pred bránkovou čiarou operoval Robert Lewandowski, ktorý ju odkopol do bezpečia!
     
    25
    David Alaba si požiadal o loptu a spoza pokutového územia napriahol k prudkej strele. Lopta smerovala k pravej žrdi, Jiří Pavlenka predviedol kvalitný zákrok!
     
    7
    Mníchovčania už mohli vyhrávať! Pavlenka vyštartoval zo svojej bránkovej čiary, dostal sa do súboja, no nie k lopte, ktorú takmer usmernil do uvoľnenej svätyne Brém Corentin Tolisso. Českého gólmana zachránilo brvno!

    Michal Bakoš

    Góly: 72. Lewandowski, 75. Lewandowski

    Karty:   32. M. Eggestein (BRM) – 60. Arturo Vidal (BAY)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 0:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:10.
    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Bauer, Sané, Veljković, Augustinsson – Gondorf (76. Kainz), M. Eggestein (76. Bargfrede), Delaney – Bartels (84. J. Eggestein), M. Kruse.
    Náhradníci: Zetterer – Bargfrede, Caldirola, J. Eggestein, U. García, Jóhannsson, Kainz.

    Bayern Mníchov: Neuer – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Tolisso, Th. Alcântara, Arturo Vidal (85. Rudy) – Robben (64. Coman), Lewandowski, Ribéry (73. T. Müller).
    Náhradníci: Ulreich – Coman, Rafinha, Friedl, Javi Martínez, T. Müller, Rudy.