Brémy – Bayern 0:2 (kon.) | Frankfurt – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Augsburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Stuttgart – Mainz 1:0 (kon.) | Dortmund – Hertha 2:0 (kon.)
koniec
FC Augsburg
2:2 (1:2)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 26.08.2017, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas bol tiež celkom zaujímavý, domáci hrali aktívne a snažili sa o vyrovnanie. To sa im napokon podarilo tesne pred koncom zápasu zásluhou Córovu a tak zápas končí zrejme spravodlivou remízou 2:2! Do hry zasiahol od 63. minúty na strane hostí aj slovenský reprezentant László Bénes.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera! (17:24:42)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Mönchengladbach po rýchlom útoku zahrával priamy kop, ale lopta je napokon v moci brankára Hitza a zrejme to už bolo z toho zápasu všetko.
     
    90+1
    Hostia po inkasovanom góle ožili a začínajú útočiť. Pre nich je zrejme remíza z toho zápasu skôr sklamaním, ale vzhľadom na druhý polčas si myslím že by remíza bola spravodlivá.
     
    90
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Stegemann nastavuje ešte tri minúty!
    89. Sergio Córdova (AUG) - 2:2
     
    89
    FC Augsburg dal gól!
    Nepodarilo! Domáci sa dostali až pred bránu hostí, z pravej strany prišiel výborný center pred bránu hostí, lopta si našla SERGIA CÓRDOVA a ten peknou strelou vyrovnáva na 2:2! Vyrovnanie je určite zaslúžené.
     
    88
    Augsburg už začína smerom do útoku aj viacej riskovať a otvárať obranu. Uvidíme, či sa hosťom podarí ustáť tento záverečný tlak ich dnešného súpera.
     
    87
    Do pokutového územia hostí smeroval nebezpečný center, brankár Sommer si však s touto situáciou poradil bez problémov. Čas už hrá proti domácemu mužstvu.
     
    85
    Max zahrával rohový kop domáceho celku, ale ani táto lopta nepriniesla žiadne nebezpečenstvo pre hostí. Domáci tlak sa už stupňuje.
     
    84
    Domáci sa postupne už dostávajú aj k záverečnému tlaku, zatiaľ však defenzíva hosťujúceho mužstva odoláva úspešne. Veľa času domácim futbalistom už neostáva.
     
    83
    Centrovanú loptu pred pokutové územie si futbalisti Augsburgu postrážili a už sa snažia o útočný výpad. Hostia sa tak musia rýchlo vrátiť späť na svoje územie.
     
    82
    Mönchengladbach po faule získava priamy kop, zrejme ho realizuje slovenský reprezentant Bénes. Domáci sa tak teraz musia mať na pozore.
     
    81
    Ani tento rohový kop domácich fanúšikov nepotešil, hostia sa úspešne ubránili. Mönchengladbach už vyráža do rýchleho protiútoku a snaží sa usadiť na útočnej polovičke.
     
    81
    Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Raffael, prichádza Fabian Johnson.
     
    80
    V útoku je opäť domáce mužstvo a po zblokovanej strele získava Augsburg ďalší rohový kop. Postupom času sa dá očakávať, že domáci začnú viacej riskovať.
     
    78
    Do rýchleho brejku sa teraz dostávali hostia, avšak Raffael sa previnil iba útočným faulom. Loptu tak na svojej polovičke získavajú domáci futbalisti.
     
    77
    Obraz hry sa v posledných minútach stále nemení, aktívnejší sú domáci futbalisti, ale stále sa im nedarí v koncovke. Hostia si tak držia svoje tesné vedenie o jeden gól a domácim sa už čas začína pomaličky aj krátiť.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Michael Gregoritsch, prichádza Sergio Córdova.
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Ku Ča-čchol, prichádza Rani Khedira.

    Miroslav Revaj

    Góly: 1. Finnbogason, 89. Córdova – 8. Zakaria, 30. Wendt

    Karty:   18. Baier (AUG), 45. Gouweleeuw (AUG) – 37. Zakaria (MNC), 42. Vestergaard (MNC)


    FC Augsburg: Hitz – Framberger, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Ku Ča-čchol (76. R. Khedira), Baier (C) – Schmid, Gregoritsch (76. Córdova), Caiuby – Finnbogason.
    Náhradníci: Luthe – Córdova, Heller, Či Tong-won, R. Khedira, Kačar, Opare.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt – Herrmann (66. J. Hofmann), Kramer, Zakaria (63. Bénes), T. Hazard – Stindl (C), Raffael (81. Johnson).
    Náhradníci: Sippel – Bénes, Cuisance, J. Hofmann, Johnson, Oxford, Traoré.

    Rozhodca: S.Stegemann