Česko – Litoměřice 3:7 (kon.)
koniec
Česko
3:7 (1:2, 1:0, 1:5)
HC Stadion Litoměřice
cz Piatok 25.08.2017, 18:00 • Roudnice nad Labem • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    47:53
    Vojtěcha Chňapka (LTM) v úniku vychytala nataženým betonem Bláhová, následně je vyloučen za podražení a Češky jdou na dlouhou přesilovku pět na tři!
     
    47:32
    Právě Švalich (LTM) je vyloučen za napadení.
     
    43:21
    Přesilovka hokejistek ale končí, za podražení je vyloučena Alexandra Halounová (CZE). Budeme sledovat hru čtyři na čtyři.
     
    42:19
    Druhá přesilovka pro českou reprezentaci, Litoměřice pykají za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Vojtěch Chňapko (LTM).
     
    36:11
    Troufnu si říct, že to je pro Tomáše Domina (LTM) poprvé v životě, co je vyloučený za hru tělem v ženském hokeji. V souběžné jízdě poslal na mantinel Sáru Čajanovou. Jde o vůbec první trest v zápase!

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 2. Mlýnková (Machalová, Erbenová), 21. Machalová (Matoušková, Mlýnková), 49. Pejšová (Kotounová, A. Halounová) – 1. Loimecker (Švalich), 9. Vaněk (Chňapko), 53. Fabry (Kamp), 56. Fabry (Kamp), 57. Matuška (France), 59. Švalich (Kamp, Bacilek), 60. Vydlíčka (Racek)


    Česko: Bláhová (Juřicová) – Kotounová, Pejšová, Škrdlová, Erbenová (C), Šmajdová, Fabšicová, Krčková, Hájková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová – Matoušková, Mlýnková, Machalová – Sarnovská, Z. Černá, Hornická – Čajanová, Škorpíková, Mazancová. Trenér: Pavel Zuziak.
    HC Stadion Litoměřice: Paťha (30. Kohout) – Student, Racek, Kamp, Bacilek, Domin, France, Čapek, Cornová, Vydlička, Fabry, Švalich, Loimecker, Chňapko, Matuška, Vaněk, Hruška, Typán.

    Rozhodca: Místecký – Votrubec, Košťálová.

    Diváci: 69