Švajčiarsko – Nemecko 5:4 (kon.) | USA – Slovensko 7:1 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
5:4 (3:0, 0:2, 2:2)
Nemecko
cz Piatok 25.08.2017, 15:00 • RT TORAX ARENA • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
     
    56:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    NOAH FUSS vrací Švýcarsku vedeni – na gólu měla největší podíl jeho brusle, od které se odrazila střela Inakiho Baraganova. Brankář Kolarz neměl šanci předvést jakýkoliv zákrok neboť reagoval na střelu původní. Asistence: Inaki Baragano a Samuel Widmer.
     
    54:09
    Německo právě vstřelilo branku!
    NINO KINDER pohlednou akcí ve vlastní oslabení znovu vyrovnává! Německý útočník zachytil rozehrávku – najel si podél levého mantinelu do útočného pásma – a z prostoru mezikruží – střelou pod lapačku vyrovnává na 4:4
     
    50:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    SILIAN GYGER přesnou dorážkou Baraganovy střely vrací Švýcarsku vedení! . Asistence: Inaki Baragano a Aron Welter.
     
    48:36
    Německo právě vstřelilo branku!
    Celou vyrovnávací akci zahájil na vlastní modré Alexander Dosch, který skvěle zachytil přihrávku – probojoval se do středního pásma a tam přihrál na CHISTOPHERA SCHMIDTA – ten si vybruslil do mezi kruží a střelou mezi betony vyrovnává na 3:3! . Asistence: Alexander Dosch.
     
    32:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    MANUEL ALBERG dobře zpracoval přihrávku přes celou šíři kluziště, která k němu – dobře postavenému – směřovala na modrou čáru. Německý útočník si vybruslil na levý kruh a přesně zakončil! 3:2! Asistence: Nino Kinder a Simon Gnyp.
     
    21:09
    Německo právě vstřelilo branku!
    CHRISTOPHER SCHMIDT teď ukázal jak je důležité bytí aktivní při dorážení – útočník druhé německé formace, která je zatím v dnešním zápase nejaktivnější – dokázal dotlačit puk do branky! . Asistence: Elias Lindner.
     
    18:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Teď už byla přihrávka na ARONA WELTERA zpoza branky přesná – švýcarský útočník ještě dokázal zvednout puk přesně pod horní tyčku – 3:0! Asistence: Dean Schwenninger a Yves Stoffel.
     
    13:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    MIKA BURKHALTER dobře schovanou střelou zvyšuje na rozdíl dvou branek!
    Snových 59 sekund švýcarské reprezentace!
    Asistence: Lukas Rubin a Inaki Baragano.
     
    10:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    SILIAN GYGER dokázala využít své dobré postavení mezi kruhy a přesně k levé tyči propálil gólmana nad lapačku. Asistence: Alessandro Villa.

    Jan Meichsner

    Góly a asistencie: 11. Gyger (Villa), 14. Burkhalter (Rubin, Baragano), 19. Welter (Schwenninger, Stoffel), 51. Gyger (Baragano, Welter), 57. Fuss (Baragano, Widmer) – 22. Schmidt (Lindner), 33. Alberg (Kinder, Gnyp), 49. Schmidt (Dosch), 55. Kinder


    Švajčiarsko: Seifert (Vucihard) – Villa, Delémont, Bobicanec, Widmer, Baragano, Rubin, Lombardi, Landolt – Stoffel, Schwenninger, Welter – Mermod, Rochtte, Andersson – Lanz, Gyger, Canova – Fuss, Burhalter, Duffey
    Nemecko: Brunnert, (Kolarz) – Gnyp, Zimmermann, Länger, Zitzer, Jäger, Flade, Bauer, Maul – Kinder, Slezak, Alberg – Dosch, Lindner, Schimdt – Strom, Avgerinos, Rausendrof – Hanriquez, Chyzowski, Komov

    Rozhodca: Pražák – Hlavatý, Ganger