Huddersfield Town – Newcastle 1:0 (kon.) | Tottenham – Chelsea 1:2 (kon.)
koniec
Huddersfield Town
1:0 (0:0)
Newcastle United
Nedeľa 20.08.2017, 14:30 • John Smith's Stadium Huddersfield • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Huddersfield Town nadviazal na víťazstvo z prvého kola a dnes si pripísal ďalšie tri body. Vo vyrovnanom súboji dvoch nováčikov rozhodol jediný gól, ktorý dosiahol v 50. minúte domáci špílmacher Aaron Mooy. The Terriers majú po dvoch dueloch vynikajúce skóre 4:0. Naopak Newcastle vyšiel aj v druhom súboji sezóny naprázdno a opäť nestrelil ani jeden gól. (16:22:44)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Lopta je v moci domácich futbalistov. Huddersfield Town už musí zvládnuť posledné sekundy duelu.
     
    90+3
    Newcastle United vsádza všetko na útok. Z pravej strany centroval Javier Manquillo, ale Joselu zakončoval iba do miesta, kde stál Jonas Lössl.
     
    90+2
    Domáci kouč si odložil posledné striedanie do nadstaveného času. Potlesk zaplnených tribún si vychutnal Tom Ince, ktorého vymenil Michael Hefele.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca dnes nešetrí žltými kartami. Už siedmym napomínaným hráčom je Jamaal Lascelles (Newcastle), ktorý mohol za odkopnutie lopty uvidieť aj druhú žltú a následne červenú kartu.
     
    90
    Riadny hrací čas je na konci. Pridávajú sa ešte štyri minúty navyše.
     
    89
    Štatistiky dnešného zápasu sú veľmi vyrovnané. Oba tímy vystrelili do priestoru brány trikrát, rovnako trikrát netrafili cieľ. Držanie lopty je taktiež skoro identické.
     
    88
    Steve Mounié (Huddersfield Town) zasiahol lakťom do tváre protihráča a hlavný rozhodca mu udelil žltú kartu.
     
    87
    Domáci futbalisti rozohrali rohový kop iba na krátko a chceli získať čo najviac času kombináciou na pravom krídle.
     
    85
    Huddersfield Town nevyužil možnosť na rýchly protiútok. V situácii štyroch proti štyrom vybojovali domáci aspoň roh.
     
    84
    Joselu zvládol hlavičkový súboj v šestnástke a ohrozil Jonasa Lössla, ale jeho pokus bol lahôdkou pre dánskeho brankára.
     
    83
    Newcastle United má čoraz menej času na prípadné vyrovnanie stavu. Navyše si hostia nedokážu vytvoriť šance ani trvalý tlak.
     
    81
    Jacob Murphy sa výborne zbavil protihráča na hranici šestnástky, ale Chris Löwe obetavo zasiahol a zblokoval strelu hosťujúceho futbalistu.
     
    80
    Posledné striedanie v tábore Newcastlu United. Tretím žolíkom Rafu Beniteza je Jacob Murphy, ktorý nahradil Ayozeho Pereza.
     
    79
    Štadión Huddersfieldu Town nepatrí medzi najväčšie v Anglicku, ale dnes je zaplnený do posledného miesta. Domácich futbalistov podporuje viac ako dvadsaťštyritisíc fanúšikov.
     
    77
    Kasey Palmer (Huddersfield Town) vletel do súboja s Lascellesom a zasiahol jeho pravačku spodkom kopačky. Hlavný arbiter to ocenil žltou kartou.
     
    76
    Rafa Benitez sa snaží oživiť hru svojho tímu druhým striedaním. V zápase skončil Isaac Hayden, na jeho miesto prišiel Mohamed Diamé.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 50. Mooy

    Karty:   66. Biling (HUD), 77. Palmer (HUD), 88. Mounié (HUD) – 41. Ritchie (NEW), 53. Hayden (NEW), 64. Joselu (NEW), 90+1. Lascelles (NEW)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 13:10.
    Huddersfield Town: Lössl – Smith (C), Zanka, Schindler, Löwe – Mooy, Biling – Kachunga (72. Palmer), van La Parra (69. Quaner), Ince (90+2. Hefele) – Mounié.
    Náhradníci: Coleman – Malone, Lolley, Williams, Quaner, Hefele, Palmer.

    Newcastle United: Elliot – Manquillo, Lascelles (C), Clark, Mbemba – Merino, Hayden (76. Diamé) – Ritchie, Ayoze Pérez (80. Jacob Murphy), Atsu – Gayle (52. Joselu).
    Náhradníci: Darlow – Aarons, Diamé, Jacob Murphy, Saivet, Joselu, A. Mitrović.