Huddersfield Town – Newcastle 1:0 (kon.) | Tottenham – Chelsea 1:2 (kon.)
koniec
Huddersfield Town
1:0 (0:0)
Newcastle United
Nedeľa 20.08.2017, 14:30 • John Smith's Stadium Huddersfield • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Domáci kouč si odložil posledné striedanie do nadstaveného času. Potlesk zaplnených tribún si vychutnal Tom Ince, ktorého vymenil Michael Hefele.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca dnes nešetrí žltými kartami. Už siedmym napomínaným hráčom je Jamaal Lascelles (Newcastle), ktorý mohol za odkopnutie lopty uvidieť aj druhú žltú a následne červenú kartu.
     
    88
    Steve Mounié (Huddersfield Town) zasiahol lakťom do tváre protihráča a hlavný rozhodca mu udelil žltú kartu.
     
    80
    Posledné striedanie v tábore Newcastlu United. Tretím žolíkom Rafu Beniteza je Jacob Murphy, ktorý nahradil Ayozeho Pereza.
     
    77
    Kasey Palmer (Huddersfield Town) vletel do súboja s Lascellesom a zasiahol jeho pravačku spodkom kopačky. Hlavný arbiter to ocenil žltou kartou.
     
    76
    Rafa Benitez sa snaží oživiť hru svojho tímu druhým striedaním. V zápase skončil Isaac Hayden, na jeho miesto prišiel Mohamed Diamé.
     
    72
    Krátko po prvom prichádza aj druhé striedanie Huddersfieldu. Elias Kachunga prenechal miesto Kaseymu Palmerovi.
     
    69
    Domáci tréner urobil prvú zmenu v dnešnom stretnutí. Z ihriska odišiel Rajiv van La Parra, nahradil ho Collin Quaner.
     
    69
    Ďalšia príležitosť pre hostí. Ayoze Pérez zostal úplne voľný pred bránou po rohovom kope, no jeho volej smeroval nad brvno.
     
    68
    Veľká šanca pre Newcastle United. Joselu si spracoval loptu v šestnástke, špičkou kopačky vystrelil, ale bol tiesnený a nedokázal presne zakončiť.
     
    66
    Prvá žltá karta aj na domácej strane. Philip Biling (Huddersfield Town) fauloval zozadu prenikajúceho protihráča a zastavil rýchly brejk.
     
    64
    Joselu (Newcastle) vysoko napádal rozohrávku domácich a zostrelil brankára Jonasa Lössla. Hlavný rozhodca ihneď vytiahol žltú kartu.
     
    53
    Isaac Hayden (Newcastle) priamo pred očami rozhodcu poslal na zem Philipa Bilinga nešetrným zákrokom a neunikol žltej karte.
     
    52
    Rafa Benitez ihneď reaguje na nepriaznivý vývoj stretnutia. V zápase skončil Dwight Gayle, ktorého nahradil Joselu.
    50. Aaron Mooy (HUD) - 1:0
     
    50
    Huddersfield Town práve strelil gól! Domáci futbalisti otvárajú skóre dnešného duelu. AARON MOOY si výborne narazil loptu s Kachungom a následne vystrelil ľavačkou presne do siete.
     
    41
    Matt Ritchie (Newcastle) dostal žltú kartu, pretože v sklze zasiahol Aarona Mooya. Hosťujúci stredopoliar súpera vôbec nešetril.
     
    17
    Z ničoho nič prišla šanca hostí. Matt Ritchie vynikajúco vystrelil z hranice pokutového územia a loptu posielal presne k žrdi. Jonas Lössl pohotovo zasiahol.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 50. Mooy

    Karty:   66. Biling (HUD), 77. Palmer (HUD), 88. Mounié (HUD) – 41. Ritchie (NEW), 53. Hayden (NEW), 64. Joselu (NEW), 90+1. Lascelles (NEW)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 13:10.
    Huddersfield Town: Lössl – Smith (C), Zanka, Schindler, Löwe – Mooy, Biling – Kachunga (72. Palmer), van La Parra (69. Quaner), Ince (90+2. Hefele) – Mounié.
    Náhradníci: Coleman – Malone, Lolley, Williams, Quaner, Hefele, Palmer.

    Newcastle United: Elliot – Manquillo, Lascelles (C), Clark, Mbemba – Merino, Hayden (76. Diamé) – Ritchie, Ayoze Pérez (80. Jacob Murphy), Atsu – Gayle (52. Joselu).
    Náhradníci: Darlow – Aarons, Diamé, Jacob Murphy, Saivet, Joselu, A. Mitrović.