Swansea – Manchester United 0:4 (kon.) | Liverpool – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Southampton – West Ham 3:2 (kon.)
Bournemouth – Watford 0:2 (kon.) | Burnley – West Bromwich 0:1 (kon.) | Leicester – Brighton 2:0 (kon.)
Stoke City – Arsenal 1:0 (kon.)
koniec
Leicester City
2:0 (1:0)
Brighton & Hove Albion
Sobota 19.08.2017, 16:00 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Lee Probert svojím hvizdom ukončuje toto stretnutie. V ňom sme mali možnosť vidieť dva presné zásahy. Najprv z kopačky Okazakiho a neskôr presne mieril aj Maguire. Domáci celok vsadil na kombinačný štýl hry, čo mu napokon prinieslo aj želané ovocie v podobe troch bodov a naopak hostia sa sústredili na zadné vrátka a udrieť sa pokúšali po rýchlych protiútokoch. Odo mňa to je z tohto stretnutia všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom Vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (17:56:57)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:2.
    Střely mimo: 4:0.
    Rohy: 6:2.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 8:10.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Stephens krátkou prihrávkou hľadal niekoho lepšie postaveného na hranici veľkého vápna. Lopta si to však namierila do miest, kde stáli len brániaci hráči Leicesteru City.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Jamie Vardy, prichádza Demarai Gray.
     
    90+2
    Jamie Vardy opäť ostáva ležať na trávniku. Vyzerá to na problém s kotníkom. Nechajme sa prekvapiť, či budeme sledovať ešte jedno striedanie na strane domácich.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol nadstaviť ešte štyri minútky navyše.
     
    90
    Bruno sa po peknej narážačke s Marchom dostal k voľnému priestoru, ktorý využil ku centru. Jeho centrovaný pokus zachytil hneď prvý brániaci hráč.
     
    89
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 31 902 platiacich divákov.
     
    88
    Riyad Mahrez sa individuálnym spôsobom prekľučkoval až do šestnástky súpera, kde sa snažil vybojovať rohový kop. To sa mu však nepodarilo podľa predstáv. Nasledovať bude odkop od bránky Brightonu.
     
    87
    Leicester City sa usadil na polovici súpera, kde začal zbierať cenné sekundy vo svoj prospech. Hostia nejavia ani menšie náznaky nejakej snahy smerom dopredu. Zápas sa už viac-menej len dohráva.
     
    86
    Vyzerá to tak, že Jamie Vardy bude v poriadku a do hry ešte zasiahne. Po svojich odchádza za postrannú čiaru, kde sa o pár sekúnd bude hlásiť späť do hry. Hra pokračuje ďalej.
     
    85
    Jamie Vardy ostáva po súboji trasený ležať na trávniku a potrebuje opateru lekárov. To zatiaľ využíva domáci celok na rýchle občerstvenie a nadobudnutia nových pokynov od trénera.
     
    84
    Suttner poslal do pokutového územia súpera strielaný center, ktorý dokázal Schmeichel zachytiť a tak zabrániť možnej hrozbe.
     
    83
    K lopte sa dostal aj Ryan, ktorý ju okamžite posunul vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    82
    Po nedovolenom zákroku mohli hostia aspoň zdramatizovať nepriaznivý vývoj zápasu, ale centrovaný pokus nebol presný a lopta putovala do zámedzia.
     
    81
    Očakáva sa zaverečný tlak zo strany Brightonu. Zatiaľ sa však k tomu neschyluje. Defenzíva Leicesteru funguje na výbornú a svojmu súperovi dáva len minimum priestoru na hracej ploche.
     
    80
    Hemed sa snažil zachytiť dlhý pas svojho spoluhráča, ale nebol dostatočne rýchly a pas nebol dostatočne presný. Bude nasledovať odkop od bránky Leicesteru City.
     
    78
    Hostia po zblokovanom pokuse zahrávali rohový kop, ktorý však neznamenal žiadne nebezpečenstvo, pretože jeden z hráčov Brightonu sa v šestnástke súpera dopustil útočného faulu.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 1. Okazaki, 54. Maguire

    Karty:   50. Morgan (LEC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:0. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:10.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Fuchs – Mahrez, James, Ndidi, Albrighton – Okazaki (76. Slimani), Vardy (90+3. Gray).
    Náhradníci: Hamer – Amartey, Gray, Chilwell, A. King, Slimani, Ulloa.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – Bruno (C), Dunk, Duffy, Suttner – March, D. Pröpper, Stephens, Murphy – Groß (62. Knockaert) – G. Murray (66. Hemed).
    Náhradníci: Mäenpää – Bong, Hemed, Knockaert, Hünemeier, Rosenior, Skalák.

    Rozhodca: Probert – Garratt, Cook

    Diváci: 31 902