FC Ural – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | S. Moskva – Lok. Moskva 3:4 (kon.) | Kazaň – Machačkala 6:0 (kon.)
koniec
FC Rubin Kazaň
6:0 (3:0)
Anži Machačkala
cz Sobota 19.08.2017, 19:00 • Kazan Arena, Kazaň • Ruská Premier Liga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    87. Maxime LESTIENNE - 6:0
     
    87
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    A teď už to vzal MAXIME LESTIENNE opravdu na sebe! Rozběhnutý belgický útočník dostal přihrávku od Karadenize, pohrál si s bránícím Bagajevem a střelou do protipohybu Solosina zvyšuje na 6:0!
    85. Yann M'VILA - 5:0
     
    85
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Právě teď odbila pátá! Maxime Lestienne si z pravého křídla naváděl míč na levačku a přesvědčil hostující obránce, že bude zakončovat. Pak však našel z druhé vlny nabíhajícího YANNA M'VILU, který z 18 metrů vymetl šibenici svatyně Machačkaly.
    62. Elmir NABIULLIN - 4:0
     
    62
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Domácí rozehráli roh nakrátko a byl to ELMIR NABIULLIN, který poslal do hostující šestnáctky centr. Na ten si před bránou naskakoval Jegor Sorokin a balón zapadl za záda překvapeného Solosina. Sorokin se však míče zřejmě nedotkl, protože gól je připsán Nabiullinovi. Kazaň tak vede už 4:0.
    30. JONATHAS - 3:0
     
    30
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už 3:0! Gökdeniz Karadeniz našel naprosto přesným centrem JONATHASE, který z pravé strany šestnáctky napálil míč z voleje do horní části Solosinovy brány.
    16. Gökdeniz KARADENIZ - 2:0
     
    16
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    No, tak tohle byla paráda! GÖKDENIZ KARADENIZ si všiml, že je brankář Solosin trochu venku ze své svatyně a z hranice šestnáctky ho přeloboval technickou střelou, která zapadla do vzdálenějšího horního rohu hostující brány – 2:0.
    4. JONATHAS - 1:0
     
    4
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Domácí udeřili hned ze své první šance! Gökdeniz Karadeniz vyhrál na hranici šestnáctky hlavičkový souboj, díky čemuž se míč dostal k JONATHASOVI a brazilský útočník přízemní střelou na zadní tyč překonal brankáře Solosina.

    Martin Augustin

    Góly: 4. Jonathas, 16. G. Karadeniz, 30. Jonathas (G. Karadeniz), 62. Nabiullin (G. Karadeniz), 85. M'Vila (Lestienne), 87. Lestienne (G. Karadeniz)

    Karty:   10. Bagajev (MCK)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 3:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:10.
    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Bauer, Granat, Sorokin, Kudrjašov, Nabiullin (72. R. Sigurdsson) – Žemaletdinov (66. Lestienne), Ozdojev, M'Vila – G. Karadeniz, Jonathas (46. Azmoun).
    Náhradníci: Filcov, Akmurzin – Sergio Sánchez, Song, Lestienne, Caktaš, Rochina, Zambrano, Azmoun, Machatadze, Burlak, R. Sigurdsson.

    Anži Machačkala: Solosin – Tetrašvili, Bagajev, Phibel, Polujachtov, Musalov – Karasjov (18. Gulijev), Afonin, P. Jakovlev – Markelov (71. Dolgov), Chubulov (56. Lipartija).
    Náhradníci: Budakov – Kacajev, Bazeljuk, Lipartija, Dolgov, Chadarcev, Gulijev, Bryzgalov, Mamtov, Lescano.

    Rozhodca: S. Karasjov – A. . Averjanov, Kalugin