FC Ural – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | S. Moskva – Lok. Moskva 3:4 (kon.) | Kazaň – Machačkala 6:0 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
3:4 (2:0)
Lokomotiv Moskva
cz Sobota 19.08.2017, 16:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Quincy PROMES - 3:4
     
    90+2
    Spartak právě vstřelil branku!
    QUINCY PROMES se zbavil snad tří hráčů, prostě jej nikdo nezastavil a poté přišlo zakončení z levé strany z hostující šestnáctky po zemi k pravé tyči.
    90+1. Manuel FERNANDES - 2:4
     
    90+1
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Lokomotiv zřejmě tohle derby vyhraje! MANUEL FERNANDES podržel balon na levé straně, poté si navedl míč na pravou nohu a z osmadvaceti metrů střílel do levé poloviny branky soupeře. Selichov si srazi míč rukama k levé tyči. Tenhle gól jde za brankářem Spartaku.
    83. Alexandr KOLOMEJCEV - 2:3
     
    83
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Selichov dostal míč na pravou stranu za středový kruh, ale tam domácí fotbalisté nic nevymysleli. Následoval kontr Lokomotivu po levé straně, Fernandes z levé strany naservíroval míč na kopačky ALEXANDRA KOLOMEJCEVA, který poslal míč z pohybu pod Selichovem k levé tyči.
     
    79
    Hostující celek nechal zcela volného Glušakova na zadní tyči při centru z levé strany, ale autor první branky zápasu zakončil z jedničky pravou nohou vedle levé tyče.
     
    78
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Barinov, přichází Alexandr Kolomejcev.
     
    72
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Mario Pašalić, přichází Fernando.
     
    72
    Domácí celek měl k dispozici brejk po levé straně, Ignatěv podrazil na polovině hřiště Promese a dostává kartu.
    69. Alexej MIRANČUK - 2:2
     
    69
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Moskevské derby je srovnané! Fernandes centroval z levé strany levou nohou na zadní tyč, tam zůstal zcela volný ALEXEJ MIRANČUK a s lehkostí přeloboval brankáře Selichova pokusem k delší tyči z pravé strany.
     
    64
    Fernandes držel Adriana při brejku Spartaku po pravé straně a je z toho tedy žlutá karta pro hostujícího hráče.
     
    59
    Tak tohle muselo bolet jako blázen! Alexej Mirančuk dostává kartu. Hostující fotbalista zasáhl ve skluzu kotník Glušakova.
    48. Dmitrij BARINOV - 2:1
     
    48
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Nejprve centrem z levé strany vybojovali hosté rohový kop. Po rohovém kopu z pravé strany zůstal zhruba na penaltě osamocený VITALIJ BARINOV, který trošku ze záklonu hlavičkoval k levé tyči. Selichov zůstal stát uprostřed branky.
     
    46
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Tarasov, přichází Anton Mirančuk.
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Džano Ananidze, přichází Lorenzo Melgarejo.
    45+1. Červená karta po 2. žluté
     
    45+1
    Tak tenhle zápas nebude tak jednoznačný, jak by se (asi) dalo čekat. Samedov (Spartak Moskva) hloupou chybou oslabuje svůj tým. Domácí fotbalista již jednu kartu měl. Nyní si na levé straně šel pro penaltu a padl na zem, za simulaci mu hlavní rozhodčí udělil druhou žlutou kartu a Samedov má tím pádem dnes dohráno. Spartak bude hrát o desíti.
     
    43
    Spartak právě vstřelil branku!
    Snad na pět vteřin se Lokomotiv dostal k míči, ale poté už se zase hostující celek musel bránit. Načež Promes vysunul LUIZE ADRIANA a ten z levé strany z prvního doteku poslal míč křížem k pravé tyči.
    30. Denis GLUŠAKOV - 1:0
     
    30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Na levé straně odvedl po centru z pravé strany vynikající práci Promes, následovala přihrávka na střed do vápna soupeře, kde byl DENIS GLUŠAKOV. Rybus přistoupil ke Glušakovi hodně pozdě. DENIS GLUŠAKOV poté střílel celkem bez razance k levé tyči svojí pravou nohou.
     
    27
    Samedov vidí kartu za to, že tahal za dres Alexeje Mirančuka při brejku hostů po levé straně, k faulu došlo zhruba na polovině hřiště.
    22.
     
    22
    Tenhle útok nevypadal vůbec špatně. Fernandes si dobře pokryl balon a poslal míč křížem mezi dvěma bránícími protihráči ke spoluhráči. Na zadní tyči si poté naskočil Farfán, však zakončil hlavou nad domácí branku.

    Vít Muzikář

    Góly: 30. Glušakov (Promes), 43. L. Adriano (Promes), 90+2. Promes – 48. Barinov (Manuel Fernandes), 69. Alexej Mirančuk (Manuel Fernandes), 83. Kolomejcev (Manuel Fernandes), 90+1. Manuel Fernandes

    Karty:   27. Samedov (SPM) – 59. Alexej Mirančuk (LMO), 64. Manuel Fernandes (LMO), 72. Ignatěv (LMO)   45+1. Samedov (SPM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:10.
    Spartak Moskva: Selichov – Tasci, Ananidze (46. Melgarejo), Glušakov, Promes – L. Adriano, Bocchetti, Samedov, D. Kombarov – Ješčenko, Pašalić (72. Fernando).
    Náhradníci: Rebrov – Petković, Fernando, Džikija, Tigijev, Bakajev, S. Samsonov, Ščerbakov, Melgarejo, Kutěpov, Davydov, I. Popov.

    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Manuel Fernandes, Pejčinović, Farfán, Ignatěv – Tarasov (46. Anton Mirančuk), Igor Denisov, Rybus, S. Kvěrkvelija – Barinov (78. Kolomejcev), Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Medveděv, Kočenkov – Kasajev, Korjan, Michalik, Kolomejcev, Rotenberg, Vitalij Denisov, Galadžan, Anton Mirančuk, Lysov.

    Rozhodca: Jeskov